Emil Tysk

Emil Tysk

Emil Tysk är mäklare på HusmanHagberg Karlstad

Emil Tysk har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Emil Tysk har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.9. Emil Tysk har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

24 omdömen om Emil Tysk

Sedan starten hos Reco 2023
Linnéa O
Köpte sitt hus med hjälp av Emil Tysk en del av HusmanHagberg Karlstad
Skattkärr

Trevlig och hjälpsam. Vill ordna bra för båda parter. Ringer upp och meddelar om något behöver meddelas. Allt som allt har det varit mycket bra.

Magdalena L
Sålde sitt hus med hjälp av Emil Tysk en del av HusmanHagberg Karlstad
Skattkärr

Alltid nåbar och mycket tillmötesgående. MVH Lena Lundgren

Elisabeth S
Kartberget

Mycket tillmötesgående och förtroendeingivande. Fick snabbt svar på frågor.

Oscar H
Karlstad Centrum

Väldigt trevlig och lätt att jobba med.

Aref F
Viken

Trevlig, lättsam och kunnig mäklare. Förtroendegivande! Rekommenderas!

Ludvig J
Herrhagen

Vi är mycket nöjda! Emil lyckas vara professionell och lättsam samtidigt. Han är väldigt duktig på att kommunicera så att man känner sig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Emil som mäklare.

Claudia M
Herrhagen

Har varit i kontakt med många mäklare den senaste tiden och Emil utmärker sig på alla sätt och vis. Emil ger ett tryggt och proffesionellt intryck och han är enkel att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Emil till andra! Tycker även att det märks att mäklare från Husmanhagberg gör det där lilla extra, uppskattas mycket!

Anton S
Molkom

Ett trevligt och professionellt bemötande. Tillgänglig och bra på att berätta hur allt fungerar. Jag är jättenöjd som säljare och kan varmt rekommendera honom till andra!

Gustav B
Herrhagen

Otroligt professionell, hårt arbetande och hjälpsam. jag upplevde stor trygghet med honom som mäklare. Tydlig kommunikation utan att överösa med samtal och sms. Är väldigt nöjd.

Ayse S
Grums

Jag vill varmt rekommendera Emil som mäklare! Från första mötet visade Emil en imponerande professionalitet och en genuin omtanke för våra behov och önskemål. Han har en djupgående kunskap om fastighetsmarknaden och visade sig vara en skicklig förhandlare som alltid sätter sina klienters intressen främst. Emil var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och erbjöd tydlig och noggrann vägledning genom hela processen. Hans kommunikationsförmåga och förmåga att hålla oss informerade och trygga var en stor tillgång....