Linda Nirs var super. Så himla duktig på sitt jobb. Kunde inte haft en bättre mäklare då hon skött om hela affären tillsammans med mitt samtycke. Så supernöjd med allt
Linda Nirs
Linda Nirs är mäklare på HusmanHagberg Karlstad
.Linda Nirs har varit registrerad mäklare sedan 2005-08. Linda Nirs har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Nirs har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
109 omdömen om Linda Nirs
Mycket bra mäklare, arbetar snabbt och effektivt med hög servicenivå. Informerar alla inblandade på ett korrekt sätt. Vi är mycket nöjda!
Ordning o reda! Snabbt ordnat med fotografen som tog fina bilder. Allt proffsigt skött med visningar o kontakt med spekulanter o information till oss som säljare..
Linda var professionell i sitt uppdrag. Genom all kontakt så jobbade hon för att få igenom en affär där båda parter skulle känna sig nöjda.
Engagerad mäklare i en tuff marknad! Jag är jättenöjd!
Linda hatte immer ein offenes Ohr für meine Anliegen und war auch sehr reaktiv bei der Beantwortung meiner Fragen.
"Jag vill gärna dela med mig av min positiva erfarenhet med Linda Nirs. Hon gav mig tydlig information om försäljningsprocessen och höll mig uppdaterad varje steg på vägen. Jag uppskattade verkligen hennes engagemang vilket gjorde att försäljningen av min lägenhet gick smidigt. Jag rekommenderar varmt Linda Nirs på Husman Hagberg till alla som funderar på att sälja sin bostad."
Super bra och otroligt trevlig och service av toppklass. Är jätte nöjd av vårat husköp som Linda har förmedlat.
Tack Nathalie. Fina ord, dom värmer verkligen. // Linda
Bra bemötande och professionellt intryck. Rekommenderar henne till andra som vill sälja sitt hus.
Kunde inte få en bättre mäklare. Linda är lyhörd, proffsig, mycket kunnig och mån om både säljare och köpare.