Proffsig...
Ida Simonsson
Ida Simonsson är mäklare på HusmanHagberg Luleå
.Ida Simonsson har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Ida Simonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 121 omdömen med ett betyg på 4.8. Ida Simonsson har haft 38 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
121 omdömen om Ida Simonsson
Bästa mäklaren ! Ger trygghet och är alltid tillgänglig. Verkligen professionell i sin yrkesroll.
Trevlig och positiv, kändes som att hon verkligen vill hjälpa en få en så lyckad affär som möjligt.
Kunnig och trevlig.. Förklara bra så man förstod
Vi hade inte så mycket kontakt inför budgivningen då vi inte gick på någon visning men när budgivningen väl började var hon väldigt duktig och hon var väldigt behjälplig under kontraktskrivningen.
Ida är alltid trevlig och har varit väldigt tillmötesgående mot oss som köpare. Hon har kunnat svara på alla våra frågor och hjälpt oss till ett snabbt och smidigt husköp.
Ida Simonsson har verkligen överträffat våra förväntningar med sin professionalism och sitt engagemang. Ida gjorde hela försäljningsprocessen smidig och Idas positiva och professionella sätt att hantera hela affären gav oss stort förtroende. Vi rekommenderar Ida varmt till alla.
Den här varit bra. Hon är trevligt och artig. Jag har blivit välbemöt och omhändertagen.
Ida är så proffsig och engagerad. Otroligt nöjd med hennes hjälp och service. En kunnig mäklare!
Riktigt trevligt bemötande. Förväntade oss snabb återkoppling och hjälp med att få besvara eventuella frågor, vilket vi tycker Ida har levererat.