I en tuff marknad levererade han långt över förväntan. Han var även mycket professionell och hanterade alla mina frågor och oro väl. Det jag uppskattade mest var att han verkligen gick den sista milen och jagade in ytterligare en budgivare.
Johan Berglund
Johan Berglund är mäklare på HusmanHagberg Malmö
.Johan Berglund har varit registrerad mäklare sedan 2002-07. Johan Berglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Berglund har haft 16 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
84 omdömen om Johan Berglund
Köpte lägenhet av Johan som var väldigt hjälpsam och professionell.
Trevligt bemötande.engagerad och höll oss uppdaterade under uppdraget rekommenderar gärna honom Helt perfekt Per -olov Holmgren
Johan har ett proffsigt och mycket vänligt bemötande, ger intryck av enorm kunskap samt är tydlig i sin kommunikation. Förväntningarna vi hade som säljare var att Johan skulle sälja så snabbt som möjligt trots tuffa tider, vilket Johan också gjorde. Kan bara rekommendera Johan som mäklare som har gjort denna process väldigt smärtfri och enkel för oss.
Mycket proffsigt bemötande och väldigt service mindre. Fanns tillgänglig 24/7. Uppskattar Johans transparens och ärlighet, det får man förtroende för. Bra på att löpande uppdatera oss och följa upp saker/frågor under processen. Johan är också mycket trevlig och positiv.
Trevligt bemötande Väl förberedd o vi fick svar på alla våra frågor. Allt fungerade mycket bra o han levde till våra förväntningar.
Johan är smart och har bra bemötande, han svarar tydligt på alla mina frågor , köpet var lätt och snabbt med Johan.
Envis i den rådande marknaden. Höll mig löpande uppdaterad på vad som hände.
Johan har varit superproffsig och enkel att ha att göra med under hela processen. Tydlig, lättillgänglig och väldigt smidig. Kan varmt rekommendera Johan för din bostadsaffär!
Blev bemött på bästa sätt. Alla förväntningar uppfylldes! Allt gick snabbt o smidigt. Supernöjd!