Mathias har varit väldigt delaktig i försäljningen av våran bostad. Med hans kompetens och kunskap har han givit oss råd och tankar hur vi ska tänka och varit väldigt bra i dialogen med oss. 10 av 10 stjärnor.
Mathias Johansson
Mathias Johansson är mäklare på HusmanHagberg Malmö
.Mathias Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Mathias Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 5.0. Mathias Johansson har haft 4 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
82 omdömen om Mathias Johansson
Mathias skötte försäljningen av vår bostad på bästa sätt & har även varit ett bollplank för oss i jakten på ny bostad. Trygg & enkel mäklare som alltid visat sig vara tillgänglig för våra frågor och funderingar. Dessutom väldigt trevlig och håller hög nivå på service. Kan varmt rekommendera Mathias!
Vi är jättenöjda med Mathias. Han var tillgänglig och återkopplade alltid så som vi hade avtalat. Rekommenderas!
Toppen mäklare, mycket trevlig och gav bra råd.
Kunnig och trevlig samt snabb.respons!
På alla sätt professionell och duktig mäklare som förstår sig på marknaden.
Bättre mäklare får man fan leta efter. Stort tack för allt å speciellt tålamodet ❤️
Professionell rakt igenom. Tydlighet Effektiv. Rekommenderas
Trevlig, proffesionell och enkel att ha och göra med. Lyssnat på alla våra önskemål men samtidigt kommit med sina rekommendationer!
Snällt och väldigt professionellt Tillgänglig och snabbt att svara på alla frågor även på lördag och söndag