HusmanHagberg Östersund

HusmanHagberg Östersund

• BadgeThreeYears

Välkommen till HusmanHagberg Östersund! Letar du efter mäklare i Odenslund, Rannasen, Hornsberg, Torråsen, Frösön, Bringåsen, Vastraodensala eller Kånkbacken med omnejd? Vi på HusmanHagberg Östersund hjälper dig med försäljning av din bostad såväl som råd om köp av ny bostad. Funderar du på hur mycket din nuvarande bostad...

183 omdömen om HusmanHagberg Östersund

Sedan starten hos Reco 2022

Margareth F
Centrala Östersund

Mäklaren var inkännande, uppmärksam och kunnig. Ett av två självklara val av mäklare i Östersund när det gäller premiumobjekt. Intrycket var mycket positivt då vi även träffat henne som köpare. Enkel och tydligt kommunikation, både mot säljare och köpare. Levde helt och fullt upp till våra förväntningar. Försäljningen av vår bostad gick lätt, smidigt - och snabbt.

Emma Kristina B
Frösön

Vi är mycket nöjda med vår mäklare, Albin Grenholm, och kan rekommendera HusmanHagberg!

Per L
Centrala Östersund

Proffsig äffär från start till mål! Vi är mycket nöjda med både mäklare och lägenhet! En eloge till Jennie Pålsson, Östersund!

Philip R
Köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Östersund
Frösön

Enkelt att komma i kontakt, mäklaren Albin såg till att allt vi frågade efter blev besvarat och samtidigt agerade på de delar vi behövde. Nöjda!

Anncharlotte S
Lugnvik

Trevligt bemötande, bra service. Kunnig mäklare

Kent J
Karlslund

Även om det var en liten lägenhet som skulle säljas upplevde jag bemötandet som om jag kom med stans störtsta objekt och att jag var en viktig kund till er!

Anneli V
Körfältet

Vi blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Mäklaren upplevdes som kunnig och engagerad. Vi har fått service och information snabbt och fått svar på alla frågor vi haft. Vi är mycket nöjda.

Tommy B
Centrala Östersund

Bra bemötande av mäklaren! Fick lite space när jag tittade på lägenheten. Bra råd som uppfylldes. Bra bemötande och god hjälp!

Christofer H
Söder

Daniella var exceptionell, lättillgänglig, positiv och driven. Jag kommer att rekommendera henne till flera!

Carl W
Körfältet

Jag tyckte mäklaren var trevlig och informell. Bra kommunikation.

Yngve A
Stadsdel Norr

Enkla att göra affär med och korrekta. Vi blev förtjusta i lägenheternas strategiska läge, nära skidstadion, nära ICA Maxi och hyfsat nära centrum. Tittade på två stycken och bestämde oss för tvårummaren väldigt snabbt och säljaren var nöjd med vårt bud vilket gjorde att det blev en mycket snabb affär utan budgivning. Mäklaren hanterade det hela väldigt bra och snabbt.

Erik P
Lugnvik

Albin har gjort ett bra jobb och vi har känt oss omhändertagna under hela affären. Vid besök på kontoret har all varit trevliga och lyft blicken och sagt hej eller pratat en stund. Vi är helt nöjda över hela upplevelsen.

Annika A
Stadsdel Norr

Trevligt mäklare som aldrig var omöjlig. Svarade på alla frågor och ordnade trevlig träff med säljaren.

Fredrik J
Stadsdel Norr

De får fastigheterna sålda! Professionellt uppträdande.

Emma Johanna U
Odensala

Carlos hade ett otroligt bra bemötande och levde upp till våra förväntningar som säljare. Engagerad och driven i att göra det absolut bästa för vår försäljning under hela processen. Rekommenderas starkt!

Algot Thobbe B
Odensala

Carlos är en mäklare som jag skulle både rekommendera och anlita igen. Carlos är erfaren och otroligt trevlig person som brinner för sitt jobb. Han är lyhörd, noggrann med återkoppling, sakkunnig och väldigt professionell, han som tar hand om sina kunder så att man känner sig trygg.

Johan Henrik W
Odensala

Carlos skötte affären klockrent från början till slut. Professionellt bemötande och vägledning, raka och tydliga direktiv och tillmötesgående på våra önskemål. Kanonnöjda som säljare!

Kristoffer K
Odenslund

Mycket bra bemötande av påläst och kunnig mäklare. Kommunikation och uppföljning fanns hela tiden vilket var skönt för en som är ny på bostadsmarknaden.

Joakim P

Bra👍

Johnny F
Stadsdel Norr

Vi fick en mycket bra första intryck av mäklaren. - Engagerad och hjälpsam. - Bra på förmedla mellan de olika budgivarna - Lyssnar bra och ger tips på hur vi går vidare. - Kunde vara lite tyst i bland i från mäklaren, bara så man undrade vad som händer här näst. Annars toppen betyg 😊👍🏻

Sandra G
Frösön, Hornsberg

Trevliga, proffsigt och välkomnande

Karin J
Karlslund

Rak och tydlig kommunikation. Bra tips. Trevligt bemötande. Smidiga att ha att göra med.

Karin S
Karlslund

Proffesionellt och trevligt. Tillgänglig och respektfulla.

Annamaria W
Stadsdel Norr

Mycket bra bemötande. Förväntningarna var ju att vi och mäklaren skulle ha en bra och tät kommunikation under hela processen och så blev det. Sen att huset skulle säljas såklart och så blev det också. Bara positivt att säga. Men det enda negativa har inte med mäklaren att göra utan de som anmäler sig till visning och sen inte kommer men meddelar inte det. Man blir ju galen! Har stressat och fixat huset för visning i onödan. Det hände ett par gånger. Här kanske mäklarna kan vara tydligare mot de som anmäler sig till visning...

Anna Christina W

Trevligt och professionellt bemötande

Erik P
Odenslund

För oss fungerade köpet utmärkt. Trevlig mäklare som hjälpt oss på alla sätt.

Anna Christina W
Centrala Östersund

En positiv mäklarfirma som jag rekommenderar till andra. Albin som sålde vår lägenhet och Jennie som vi köpte vår nya lägenhet av har med råge fyllt våra förväntningar.

Göran H
Centrala Östersund

Trevligt och samtidigt proffesionellt bemötande av mäklarna. När visnings- och budgivnings-processen var avklarad och en köpare accepterats, kunde försäljning och köp av ny lägenhet genomföras på en vecka. Smidigt och enkelt med samma mäklarfirma, för både försäljning och köp.

Stig Gustaf Folke G
Sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Östersund

Bra bemötande. Sköte sitt uppdrag mycket bra. Helt nöjd med genomförandet.

Christophe S
Karlslund

Jennie har varit till stor hjälp under hela säljprocessen och kommit med goda råd utefter läget på bostadsmarknaden. Hon är professionell och tillgänglig samt anpassat sig utefter våra önskemål. Vi är mycket nöjda med hennes arbete och rekommenderar henne varmt

Peter Mikael L
Frösön

Jennie är väldigt engagerad i vår försäljning och mycket fina bilder i annonsen.

Kerstin H

Trevliga och tillmötesgående. Mkt positiv bild av dem. 👌

Petra D
Frösön

Trevliga, snabba svar på frågor, hjälpsamma och tillmötesgående

Matilda H
Blomängen/Tegelplan

Bra bemötande, mycket information, flexibel mäklare och trevligt bemötande från alla på kontoret. Lite otydligt med vissa saker som säljaren sedan sa inte var helt 100, men överlag jättebra!

Carina Inger Susanne S
Rödön

Fantastiskt bemötande! Hela processen var proffsig och tillitsfull. Rekommenderas varmt!

Erica M
Blomängen/Tegelplan

Duktig mäklare som alltid var tillgänglig! Enkelt, bra och tydligt. Kommer absolut ta hjälp av Albin fler gånger jag ska sälja!

Janis Eric V
Frösön

Trevliga och proffsiga. Letade fram min nya lägenhet.

Liselott E
Karlslund

Lugna och trevliga mäklare. Lyhörda.

Lena H
Centrala Östersund

Vi fick ett väldigt trevligt bemötande. Våra förväntningar infriades. Lägenheten såldes mycket snabbt pga fina bilder på kommande och trevliga visningar av mäklaren. Mäklaren upplevdes väldigt kunnig och mån om oss säljare att allt skulle bli bra och kännas bra. Vi är väldigt nöjda vårt samarbete med mäklaren.

Stefan K
Brunflo

Jättetrevlig mäklare som var hjälpsam, smidig och driven.

Karl G
Odensala

Väldigt bra service och trevlig mäklare ( Carlos)

Tanya H
Odensala

Jag har använt Carlos som mäklare flera gånger och varit lika nöjd varje gång. Det märks tydligt att han vill både köparen och säljarens bästa. Överlag tycker jag att det bemötandet jag fått från alla som jobbar på HusmanHagberg varit professionellt och bra!

Malin K
Brunflo

Vi fick ett väldigt bra bemötande av mäklaren som var kunnig och hjälpsam. Han var otroligt trevlig och väldigt närvarande.

Anna-Karin E
Odenslund

Bra bemötande. Mäklaren hade tyvärr inte full koll på vad som gällde angående kö till parkeringsplatser, annars hyfsat insatt.

Emilia N
Karlslund

Tillmötesgående, engagerade och personliga.

Gösta Torbjörn S
Brittsbo

Mycket informativt. Trevligt bemötande.

Angelica S
Köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Östersund
Frösön

En trevlig husvisning och bra känsla vid första mötet. Vi fick även snabba återkopplingar och bra information under före, under och efter husköpet samt en bra lösning att skriva på alla papper på ett närliggande kontor vilket underlättade enormt. Toppenkänsla rakt igenom!

Johan Olof Z
Brunflo

Proffsigt, ärligt och enkelt. Vi blev väl omhändertagna och kände oss i trygga händer.

Christian F
Ås

En smidig och bra affär med mäklaren

Jenny D
Ås

Rekommenderar verkligen mäklare Carlos och HusmanHagberg! Proffsigt, enkelt och snabbt! Är väldigt nöjd med allt.