Toppen säljare. Första köpet och han var extremt hjälpsam.
Nils Lagerlöf
Nils Lagerlöf är mäklare på HusmanHagberg Sigtuna
.Nils Lagerlöf har varit registrerad mäklare sedan 2020-12. Nils Lagerlöf har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Nils Lagerlöf har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
96 omdömen om Nils Lagerlöf
Nisse är en grym mäklare o en härlig människa. Bara beröm o kärlek👊👊👊
Nils är en mycket kompetent och trevlig mäklare, duktig på att återkoppla och hålla en informerad i hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Nils och hans tjänster
Nils är toppen , proffsig och trevlig
Jag uppfattar Nils som kunnig, saklig och trevlig. Huset gick snabbt att sälja. .
Ett naturligt och enkelt bemötande Nils har väglett på ett bra sätt och lyssna på oss.
Mycket bra och förtroendeingivande bemötande. Visat stort engagemang utan att vara påstridig.
Väldigt bra och trevligt bemötande. Hjälpsam och tydlig.
Trevlig mäklare , väldigt noggrann och konkret. Mäklaren gjorde det väldigt enkelt för mig att förstå innebörden av att köpa en bostadsrätt och allt som kommer med köpet.
Jag bokade möte med Nils angående försäljning av min bostad och fick snabbt en bra känsla, Nils har följt upp och hållit mig uppdaterad dagligen igenom hela processen, proffsig trevlig rutinerad vad mer kan man säga helnöjd! 👍👍👍👍👍