Trevligt, proffsigt och snabbt hanterande av alla våra frågor. Generellt mycket positiv bild av Jessica och vi kan rekommendera henne som mäklare.
Jessica Nyman
Jessica Nyman är mäklare på HusmanHagberg Uddevalla
.Jessica Nyman har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jessica Nyman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Nyman har haft 37 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
115 omdömen om Jessica Nyman
Jessica är jätteduktig! Hon uppdaterade mig hela tiden, var hjälpsam och tydlig samt har en fantastik energi!
Vi är oerhört nöjda med vårt val av mäklare! Jessica Nyman har varit professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Från första mötet till avslutad försäljning kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Jessica var alltid tillgänglig för frågor och gav tydliga och kloka råd som hjälpte oss att få ett fantastiskt resultat. Hon hade också ett stort engagemang i att presentera vår bostad på bästa möjliga sätt, och vi uppskattade verkligen det personliga bemötandet. Vi kan varmt rekommendera Jessica Nyman på HusmanHagberg till alla som går i tankarna att sälja sin bostad!
Trevlig och bra i bemötandet.
Har ett flertal gånger gått via Jessica, och varje gång så är det samma trygga känsla. Hon lyssnar och är lyhörd. Väldigt engagerad och glad. Alltid bra service :)
Jessica visar i ord och handling på den förförståelse som krävs för göra mig som kund trygg i alla moment. Lugnet, sakkunskapen och administrativ kompetens finns närvarande i relationen men samtidigt medutrymme för ett skratt och en klok reflektion. Är glad över att min bostadsaffär hanterats av Jessica Nyman och kan rekommendera henne alla dagar i veckan. / Raimo Norrgran
Tack Raimo för din fina ord! Det var med glädje :-) och så kul att se att du tyckte så mycket om lägenheten och att den passade dig så bra. Också att ni hade så mycket gemensamt med köparna. Ha nu en fantastisk dag! Mvh Jessica
Jessica har varit professionell och vänlig i sitt bemötande. Processen gick smidigt och affären blev genomförd inom en rimlig tidsram. Kommunikation har fungerat bra, även om jag personligen upplevde att vissa delar av försäljningsarbetet kunde ha varit lite mer engagerade. Sammanfattningsvis ett helt okej samarbete med ett gott resultat.
Jessica hade god kunskap om lägenheterna jag tittade på. Verkade alltid vara tillgänglig och hjälpte till så allting gick fort, precis som man vill när man ska köpa eller sälja!
Engagerad, smidig, lättåtkomlig
Vi är väldigt nöjda och tacksamma över hjälpen vi fått.