Jaime Markenbjörk

Jaime Markenbjörk

Jaime Markenbjörk är mäklare på HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

Jaime Markenbjörk har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Jaime Markenbjörk har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 331 omdömen med ett betyg på 4.9. Jaime Markenbjörk har haft 19 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

331 omdömen om Jaime Markenbjörk

Sedan starten hos Reco 2016
Niclas R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Strand

Jag upplevde Jamie som mycket proffsig, seriös, tydlig och kommunikativ. Han visade min lägenhet ett flertal gånger för presumtiva köpare, förutom de planerade visningarna Jag fick löpande uppdateringar under hela resans gång Allt man kan önska sig av en mäklare och lite till👌

Hagop Bedros B
Sålde sitt hus med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Spånga Bromsten

Han var snabb på alla sätt för våran frågor. Undran och på allt nästan.

Malin Cecilia Aurore L
Hässelby Södra Villastad

Jag kan ge mina varmaste rekommendationer av Jaimie. Med sin genuina närvaro och kompetens bemöter Jaimie kunden på ett varmt och omtänksamt sätt. God lokal kännedom om området bidrog till mitt val av mäklare. Han hade ett bra engagemang och visade på en hög tillgänglighet.

Svar från Jaime Markenbjörk

Tack för förtroende! Det va jättekul att få hjälpa dig! Lycka till med nya boendet!

Catrin I
Vällingby Centrum

Jag har fått ett mycket bra bemötande från Jaime. Han har hållit mig uppdaterad under hela processen som jag önskade. Snabb och positiv.

Filip A
Hässelby Södra Villastad

Lyckats det ingen annan lyckats med

Anna M
Hässelby Strand

Jaime har från första mötet varit tillmötesgående och hjälpsam. Han har visat intresse för försäljningen och förklarat processen bra. Jaime är mycket service minded. Jag har upplevt att han arbetat hårt för att få till en försäljning av lägenheten. Jag är mycket nöjd med allt.

Svar från Jaime Markenbjörk

Tack Anna! Kul att få hjälpa er. Lycka till med ert nästa boende!

Sofie N

Lyhörd, lugn och förtroendegivande

Vasilika K
Köpte sitt hus med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby - Kälvesta

Jätte proffsig jobb. Alltid tillgänglig för att svara alla våra frågor .

Erind J
Vällingby - Kälvesta

Jätte bra bemötande! Fint genomgång och man fick svar på alla frågor på visning. Jätte nöjda med Jaime!

Britt-Marie Ingela P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Strand

Jättetrevlig tillmötesgående och hjälpsam mäklare. Dessutom skåning som vi🙂

Svar från Jaime Markenbjörk

Tack för fina omdömet! Varm välkomna till Hässelby Strand! Här kommer ni trivs :)