Charlotte Balcker

Charlotte Balcker

Charlotte Balcker är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Charlotte Balcker har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Charlotte Balcker har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.9. Charlotte Balcker har haft 29 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

237 omdömen om Charlotte Balcker

Sedan starten hos Reco 2018
Elizabeth K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsbergs Hamn

En mycket trevlig och professionell mäklare som kan sin sak. Hon är engagerad, ser möjligheter och tar fram det bästa ur försäljningsobjektet. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Charlotte Balcker

Tack för fint samarbete och tålamod. Det är så fint som mäklare när vi får jobba med så positiva kunder som du. Håller nu tummarna för att du hittar en lika fin lägenhet närmare stan🤩 hälsningar Charlotte

Malin H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsbergs Hamn

Charlotte har ett super trevligt bemötande och är väldigt flexibel med tider. Charlotte har varit bra på att lämna tydlig information både på visningen och när jag skrev på köpeavtalet. Kan varmt rekommendera henne.

Svar från Charlotte Balcker

Tack Malin för fin rekommendation🙌 tänk vilken tur att lägenheten fanns kvar till dig, kändes nästan förutbestämt. Stort grattis till denna fina lägenhet 🌸 Hälsningar Charlotte

Jenny R
Gustavsberg Kedjebacken

Charlotte har mött mig som kund på ett superproffsigt sätt! Jag kände mig trygg och väl omhändertagen av henne från början till slut. Kan varmt rekommendera henne. Kram Jenny

Svar från Charlotte Balcker

Tusen tack för alla superlativ om mig som mäklare och min mäklartjänst. Jag är så glad för din skull att din dröm äntligen blev sann. Önskar dig nu ofantligt mycket lycka till med din försäljning 🌟🌸🍂 Kram Charlotte

Roila J
Gustavsberg Östra Ekedal

Charlotte är en engagerad mäklare som lyssnar in sina kunder för att kunna leverera en bra och personlig service. Hon är snabbtänkt och kan lösa utmaningar på volley. Hon är också förtroendeingivande och metodisk. Jag rekommenderar henne starkt!

Svar från Charlotte Balcker

Wow, tack för denna fina rekommendation🤩 blev väldigt glad 😀 jag vill samtidigt tacka er för allt ståhej ni fått stå ut med genom massa privata visningar av er fantastiska lägenhet. Ser fram emot se ert nya projekt 🍂☀️ lycka till hälsningar Charlotte

Danilo P

Trevlig och tydlig. Lärresurser att Ha att göra med

Svar från Charlotte Balcker

Tack och grattis till mycket fin lägenhet. Håller tummarna för er. Ha en fin höst 🍂

Suzanne P
Gustavsberg Östra Ekedal

Mycket informativ o trevlig o glad

Svar från Charlotte Balcker

Tack för fint möte och snabb affär. Håller nu tummarna för att er försäljning blir lika smidig 🌟 Lycka till Hälsningar Charlotte

Tina N
Gustavsberg Ösby Sjö

Väldigt professionell! T om när kontraktsskrivningen genomfördes på engelska! Henne kommer jag varmt rekommendera! /Tina Nilsson

Svar från Charlotte Balcker

Tack för fint möte med er och kul att lägenheten äntligen blev er. Hoppas nu ni trivs och tack för rekommendationen 🌻 Hälsningar Charlotte

Claire W
Gustavsberg Ösby Sjö

After trying to sell my apartment with another agent for 6 months charlotte took over and sold my apartment within 2 weeks. Charlotte had fantastic communication with me and oversaw the whole process. My sale was completed in a very timely manner. I much appreciated her time and effort. I’m a very satisfied customer. Thanks charlotte 🤩

Svar från Charlotte Balcker

Hi, thanks for choosing me as your real estate.it’s been very nice to work with you. I believe we had the perfect timing. I’m so happy for you Hope you have a great time in England, if you consider come back call me and I will help you to find a new apartment. Take care regards Charlotte

Anneli W
Norra Lagnö

Otroligt inkännande och bra på samarbete. Rekommenderas varmt!

Svar från Charlotte Balcker

Tack snälla för din observation och rekommendationen. Önskar dig allt det bästa 🌸

Liselott S
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Värmdö Evlinge

Sympatisk & glad & Fantastiskt proffsigt möte med alla frågor besvarade från visning till kontraktsskrivningen. Kunnig & varm som person med ett äkta engagemang till både säljare & köpare. Snabb affär utan onödig väntan på besked gällande bud. Rak kommunikation från början till slut. Bra möte & vägledning i kontraktsskrivningen. Sympatisk & lyssnande. Kan starkt rekommendera Charlotte Balcker!

Svar från Charlotte Balcker

Wow vilken fantastisk bild av hur jag upplevs som mäklare av en köpare. Tack vad mitt hjärta svämmade över vad fint skrivet. Jag önskar er allt det bästa i ert paradis ni nu köpt 🌸☀️🏡