Husrelining i Stockholm AB

Husrelining i Stockholm AB

husrelining.se
  • Badge2024

Välkommen till Husrelining i Stockholm AB! Vi på Husrelining Stockholm har lång erfarenhet inom branschen. Med ett kostnadseffektivt arbetssätt, beprövade metoder och material av hög kvalitet hjälper vi våra kunder att få det resultat de önskar. Har du problem med rör och ledningar? Vi erbjuder olika lösningar för att avlägsna...

12 omdömen om Husrelining i Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2024

Lisa I
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Fick bra hjälp och ett mycket trevligt bemötande.

Kristina D
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Har fått hjälp med mina rör. Och det känns väldigt trygg. Huset är 56 år, och det var på tiden att jag beslöt detta

Johan B
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Köpte hjälp med relining och spolning. Snabbt och smidigt, väldigt hjälpsamma. Rekommenderas

Kenneth J
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Professionellt och snabbt bemötande. Mycket nöjd med resultatet!

Gulli B
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Ett mycket bra bemötande före, under och efter genomfört arbete med relining av mitt hus. Företaget lämnade huset väl städat efter genomfört arbete. Även noggrant filmade rör före och efter arbetet, det ser mycket bra ut.

Olof T
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Vi bor i en 1,5-plans villa byggd på 20-talet som var i stort behov av avloppsrenovering, både av de inre gjutjärnsrören och av det yttre betongavloppet som ansluter mot kommunens avloppsystem. En stor fördel med denna relining-firma är att UV-härdningsmetoden tillåter att avloppen kan användas även under byggperioden, dvs på kvällar och helger. De hade också ett trevligt bemötande, tog vår återkoppling och våra frågor på allvar, och visade ett intresse att hitta den bästa lösningen. Vi fick speciellt högt förtroende för...

Dan E
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

ett mycket bra bemötande från start till mål. allt utfördes som planerat och som de sagt. Mycket nöjd!

Paul S

Superbra. Hjälpsam, kunnig och förklarade allt. Riktigt nöjda

Neil O
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Bra projektplanering från början. Det hjälpte förbereda allt innan jobbstart. Under själva arbetet var de trevliga, tillmötesgående och förstående, proffsiga och höll städat och fint under och efter dom jobbade. Höll bra tidplan och vi är väldigt nöjda med resultatet.

Brf V
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Företaget gjorde ett mycket bra intryck på Brf Vinbäret. Förväntningarna var att få reliningen gjord så snabbt som möjligt.De var snabba att ta sig an arbetet. De var noggranna, såg till att täcka golv med skyddspappe. De gav bra information om vad som skulle göras. Dessutom var killarna som var här väldigt trevliga. Mvh Brf Vinbäret

Per A
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

Kunnig och trevlig personal som inte ger upp när de möter svårigheter.

Niklas S
Skrev om Husrelining i Stockholm AB

En mycket smidig process. Tiderna som bokats in hölls till punkt och pricka och avbrotten i vardagen blev minimala vid vår relining av äldre avloppsrör.