Bra bemötande och smidig process.
ICA Försäkring AB
ICA Försäkring är en ny uppstickare på den svenska försäkringsmarknaden. Vi erbjuder riktigt bra försäkringar - de allra flesta är topprankade av Konsumenternas Försäkringsbyrå - till ett bra pris. Hos oss kan du bland annat köpa bilförsäkring, hemförsäkring, husförsäkring, olycksfallsförsäkring, båtförsäkring, hund- och kattförsäkring,...
707 omdömen om ICA Försäkring AB
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Johannes! Tack för din fina feedback! Vi är glada att du upplevde bra bemötande och en smidig process. Ha en fin dag! / Hanna ICA Försäkring
Blev hjälpt med problemet omgående! Tack!
Hej Helen! Härligt att höra att ditt problem löstes omgående. Tack för ditt fina omdöme! /Hanna ICA Försäkring
De var faktiska trevliga och det som var bäst var att de svarade snabbt och justerade snabbt vilket var alldeles utmärkt.
Tack för ditt fina betyg! Vi är glada att du uppskattade vår snabbhet och att vi kunde hjälpa till på ett trevligt och effektivt sätt. Önskar en fin dag / Hanna ICA Försäkring
Förväntade mig lite mer trygghet av en hemförsäkring. Jag blev nekad ersättning två gånger för ett uppenbart försäkringsärende (glasögon som gått sönder vid en olycka), innan jag till slut fick rätt – först efter omprövning. Det tog tid och krävde en hel del energi. När ersättningen väl kom blev jag ytterligare besviken: 40 % åldersavdrag på glasögon som bara var två år gamla, plus självrisk. Från ett inköpspris på 8800 kr slutade det med 3700 kr i ersättning. Det känns ärligt talat mer som ett skämt än ett skydd. Trevlig ton i kontakten – men det väger inte upp den totala upplevelsen.
Hej Dejvi! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan vara frustrerande när en ersättning inte blir som förväntat, särskilt efter en omprövning. Vi beklagar att du inte kände att tryggheten var tillräcklig och att processen dragit ut på tiden. Har du funderingar kring hur ditt ärende har bedömts rekommenderar jag att du kontaktar vår skadeavdelning. Önskar dig en fin dag! / Hanna ICA Försäkring
Jag är mycket nöjd med ICA försäkringen. Jag hade aldrig råkat ut för en olycka . ICA försäkringen var väldigt bra! Jag rekommenderar ICA försäkringen till alla!
Hej Birgit! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med försäkringen och att den har gett dig trygghet. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service i framtiden! Önskar en fin dag / Hanna ICA Försäkring
Den är bra men jag tycker det tog för lång tid. Dessutom kan blanketten uppdateras.
Tack för din feedback! Du får gärna kontakta oss gällande blanketten du önskar uppdateras, så kan vi se över det. Önskar en fin dag! / Hanna ICA Försäkring
Utmärkt service och snabb handläggning vid avbeställning av resa. Rekommenderar starkt!
Hej Torgny, Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service och handläggning. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss. Önskar en fin dag! / Hanna ICA Försäkring
Allrisken är värdelös, min 4 år gammal 70 tums smart tv gick sönder fick 98 kr ersättning på det . Helt värdelös☹️
Tack för din feedback! Vi förstår att det är frustrerande när en produkt går sönder. Dessvärre kan vi inte kommentera enskilda skadeärenden över Reco. Om det är frågetecken kring ditt skadeärende rekommenderar jag att du kontaktar vår skadeavdelning. Önskar en fin dag! / Hanna ICA Försäkring
Jag blev bemött bra men blev besviken av resultatet.
Hej Malek, Kul att höra att du är nöjd över vårat bemöttande. Är det något gällande resultatet som du vill prata vidare om så kan du ringa oss på 033-47 47 90. Med vänliga hälsningar ICA Försäkring
Allt har fungerat bra, men att använda telefonen för att hantera, bifoga var svårt. Begränsningar på storlek osv. Vore smidigt om allt kunde hanteras på mobilen.
Hej Björn, tack för din feedback. Detta ska vi ta med oss och jobba vidare på. Med vänliga hälsningar ICA Försäkring
Smidig hantering via telefon mellan reparatör och handläggare, ersättningen OK.
Hej Mats, Kul att höra att du är nöjd över våran hantering gällande ditt ärende. Med vänliga hälsningar ICA Försäkring
Snabbt, smidigt, tydligt och professionellt!
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar vår service och att allt gick snabbt och smidigt.
Mycket snabb handläggning när man fick tag i handläggare. Negativt var att jag gjorde en anmälan på nätet men den blev ej registrerad hos ICA försäkring.
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att handläggningen gick snabbt när du fick kontakt. Vi tar till oss av din synpunkt om den oregistrerade anmälan och kommer att se över det för att undvika liknande situationer framöver.
Jättesnabba och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Stort tack för din rekommendation! Vi är glada att du är nöjd med både vår hastighet och service.
Mycket bra bemötande. Snabb handläggning, inga undanflykter. Mycket bra fortsätt så.
Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att du är nöjd med vår service och ska fortsätta jobba för att hålla samma höga standard.
Tycker Ica ska bli tydligare i sin beskrivning i bilförsäkring om det tar emot företagbil i nytäckning av försäkring eller att det bara gäller privat försäkring. Annars nöjd.
Tack för din feedback! Vi uppskattar att du delar med dig av dina synpunkter och tar till oss av dem för att bli ännu tydligare i vår information.
Ica försäkring har varit jätte bra på alla sätt verkligen ställt upp och svarat på alla frågor
Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.
Tryggt, snabbt och personligt i en situation som var kämpig.
Hej Jaana, Tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd och fick den hjälpen du behövde. Önskar dig en fin dag. Med vänliga hälsningar ICA Försäkring AB
Snabba och bra. Inget krångel utan rakt och tydligt
Hej Susanna! Tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Önskar dig en fin dag! Mvh ICA Försäkring
Vänligt bemötande och relevanta frågor från er kollega. Rimlig ersättning för skadan.
Hej Lars, Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och att du upplevde både handläggningen och ersättningen som rimlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och rättvis hantering av deras ärenden. Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, ICA Försäkring AB
Travel insurance: Bedbugs are part of the insurance, I had to throw away my clothes and change place, but surprisingly my claim my declined. The ongoing lost item claim: I was being asked the questions again and again, which could be from the beginning be saved on the claim report. When asked for advice, the answers were like generated by AI, not answering my question but asking the questions again.
Hi Elmira, Thank you for sharing your experience. We're sorry to hear that you are not satisfied with the handling of your case. It’s unfortunate that you felt your questions were not answered clearly and that the process felt unnecessarily repetitive. We take your feedback seriously and continuously review our procedures to improve the customer experience. Wishing you a great day! Best regards, Per-Olof ICA Försäkring AB
Allt började väldigt olyckligt med Ica. Vi blev skriftligen utlovade en bonus på Ica-kortet på 500 kr. När bonusen inte kom tog jag kontakt med Ica. Jag hade ju pratat med dem så det måste vara inspelat? men enligt dem var det hela en missuppfattning? Ica hade aldrig haft en sådan kampanj och jag hade inte sparat mailet. Jag var säker på att jag hade rätt med kunde inte bevisa detta tills min fru kom på att jag hade skickat mailet även till henne. Då plötsligt blev det fart och vi fick våra pengar. Om försäkringsbolaget...
Hej Ismo, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att dina förväntningar inte infriades. Vi strävar alltid efter att ge tydlig och transparent kommunikation, och vi förstår hur viktigt det är för våra kunder att känna sig trygga med sin försäkring. Din feedback är värdefull för oss, och vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra våra tjänster. Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, ICA Försäkring AB
Bra och snabb kontakt samt snabb återkoppling. Behövde nyttja min hemförsäkring då sonens telefonen tappades.
Hej Marie, Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att hanteringen av ditt ärende gick smidigt. Vi finns här om du behöver oss igen! Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, Per-Olof ICA Försäkring AB
Jättebra kontakt och fort gick det.🙂
Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att allt gick snabbt och smidigt. :) Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, Per-Olof ICA Försäkring AB
Väldigt nöjd. Snabb och tydlig återkoppling, lika snabb utbetalning
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både återkopplingen och utbetalningen.
Bra egentligen mer hur upplägget på att anmäla en skada som blev ganska krångligt. Nu blev min anmälan kanske unik då det gällde en resa och flera ur sällskapet som ligger under samma försäkring blev drabbade. Kändes omständigt att anmäla varje person separat istället för i en och samma anmälan. Sedan hade jag via inloggning kunnat se min anmälan men såg bara att det bara ett ärende nu hade jag sparat ned underlaget så det var ingen stor sak men om man glömmer och vill kolla vad och hur man skrivit. Men i överlag riktigt bra.
Tack för din feedback! Vi uppskattar att du delade med dig av dina synpunkter. Vi ska ta till oss av dina kommentarer för att förbättra processen för skadeanmälningar och göra den mer smidig för våra kunder.
- Struligt att komma fram till rätt person. - Vet inte hur det kommer att blir, lite för tidigt att kunna utlåta mig - Hemförsäkring, samt Brandsskador i köket. Sanering pågår.
Hej, Tråkigt att höra att du hade det struligt med att komma fram till oss. Vi kan dessvärre inte gå in på enskilda ärenden. Du är alltid välkommen att ringa in till våran kundtjänst på 033-47 47 90. Ha en fin dag!
Anmälde en cykelstöld som vi ville få ersättning på hemförsäkringen. Anmälde i onsdags. Idag, fredag satt pengarna på kontot. Enkelt och snabbt som det skall vara!
Hej Laura, Kul att höra att du är nöjd med oss. Ha en fin dag!
Det var smidigt jag fick den hjälpen som jag behövde
Hej Anette! Tack för ditt fina omdöme! Skönt att du fick en smidig hjälp av oss när du behövde den! Önskar en fin dag! Med vänlig hälsning, ICA Försäkring
Uruselt! Fel handläggning av en stulen cykel. Dåligt bemötande vid klagomålet.
Hej Eva! Tråkigt att du inte är nöjd med vår handläggning och att du känner att du även fick dåligt bemötande vid klagomålet. Om du anser att beslutet är felaktigt har du rätt till ytterligare omprövning i överprövningsnämnden där oberoende kundombudsman är delaktig. Du finner mer information här: https://www.icaforsakring.se/kundservice/klagomalshantering/ Önskar en fin dag! Med vänlig hälsning, ICA Försäkring
Snabbt och enkelt. Lätt att göra anmälan
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du tyckte att det var snabbt och enkelt att göra anmälan.
I 6 september 2024 fick vi en vattenskada i vårat hus och kontaktade omedelbart Ica försäkring. Under tiden som följde var det svårt att få återkoppling och besked om hur processen fortlöpte och vilka steg som väntade. Det var även svårt att få besked om hur låg tid utrundar mm. skulle ta. Under vissa delar av prosessen kända vi oss dessutom misstänkliggjorda då vi själva hade tagit bort fuktskadat material. Det hade börjat att lukta mögel och vi fick inga klara besked av Ica. Sammanlagt gjordes fyra olika utrednignar och...
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du kände dig osäker och missförstådd under hela processen. Vi förstår att detta har varit frustrerande för er, och vi tar till oss av din feedback för att förbättra vår kommunikation och hantering av ärenden framöver.
All kontakt var bra och blev snabbt hjälpt men ersättningen för förstörd mat pga av att frysen gått sönder var rent ut sagt ett hån! Hade bild på det förstörda och ersättningen på 300 kr ersätter inte ens en liten del av det som var förstört. Jag får helt enkelt skylla mig själv som var bortrest en vecka och inte hemma för att kolla frys och kyl, för det var väl så dom menade antar jag ! Eller så byter man försäkringsbolag 🙂
Tack för din feedback! Vi förstår att du känner dig missnöjd med ersättningen och beklagar att den inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar till oss din synpunkt och kommer att fortsätta arbeta för att förbättra vår service.
Fantastiskt med hemförsäkring när elarbete i fastigheten man själv inte beställt pajar elektronik för nio lax och man får 480 spänn efter självrisk på försäkringen. Ny hårdvara plus reparation är väl tio gånger den pengen. Misstänker att det knappast är bättre nån annanstans, men vad fan gör man. :)
Tack för din feedback! Vi förstår att det kan kännas frustrerande när ersättningen inte täcker hela kostnaden. Vi tar till oss av dina synpunkter och arbetar på att förbättra våra tjänster.
Trevlig och professionell kontaktperson
Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår kontaktperson.
Snabb och smidig hjälp när olyckan är framme!
Hej Janina! Tack för ditt fina betyg! Vi är glada att vi kunnat hjälpa dig på ett smidigt sätt när olyckan varit framme! Önskar en fin dag! Med vänliga hälsningar, ICA Försäkring
Jättebra hjälp, snabb återkoppling. Lätt att komma i kontakt med.
Hej Angelica! Tack för ditt fina betyg! Vi är glada att vi kunnat hjälpa dig och återkoppla snabbt vid behov! Önskar en fin dag! Med vänliga hälsningar, ICA Försäkring
Helt OK. Tycker att ni har behandlat vårt inbrottsförsök till full belåtenhet
Hej Kent Olov! Tack för ditt fina betyg! Vi är glada att vi kunnat hjälpa dig på ett tillfredställande sätt! Önskar en fin dag! Med vänliga hälsningar, ICA Försäkring
Mycket snabbt bemötande och utbetalning.
Hej, kul att du är nöjd över vårat bemötande. Ha en fin dag!
Snabbt hantering av ärendet Bra kommunikation
Hej, kul att höra att du är nöjd. Ha en fin dag!
Mycket bra försäkring och personalen varmt rekommendera
Hej Denita! Tack för ditt fina omdöme! Tack för dina varma ord! Önskar en fin dag! Med vänliga hälsningar, ICA Försäkring AB
Bra, kunde varit snabbare. Men fick hjälp och det uppskattat
Hej Louise! Tack för ditt omdöme och härligt att höra att ditt ärende är löst. Önskar en fin dag! Med vänlig hälsning, ICA Försäkring
Tydlig och snabb handläggning av mitt skadeärende.
Hej Mathilda! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunnat hjälpa dig vid din skada. Ha en fin dag! Med vänlig häslning, ICA Försäkring AB
Otrolig snabb och smidig service!
Hej Catarina! Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du är nöjd med oss! Ha en fin dag! Med vänlig häslning, ICA Försäkring AB
Bra handledare, snabba svar och ett trevligt bemötande
Hej Taina! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du blivit trevlig bemött och fått ditt ärende hanterat snabbt. Önskar en fin dag! Med vänlig hälsning, ICA Försäkring
Otroligt smidig process där ICA Försäkringars anställda bemötte mig med empati, och såg till att jag snabbt kunde få tillgång till en evakueringslägenhet när min vattenskada gjorde mitt hem obrukbart.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig i en svår situation och att du är nöjd med vårt bemötande. Hoppas allt ordnar sig på bästa sätt för dig!
Jag fick snabb och smidig hjälp i mitt skadeärende.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt.
Bra hemförsäkring,jag bor i lägenhet och betalar endast 168kr/mån. Jag fick min elsparkcykel stulen och fick full ersättning inom 1vecka. Tack ica
Hej Joakim! Vi är glada att du är nöjd med vår hemförsäkring och att vi kunde hjälpa dig snabbt när din elsparkcykel blev stulen. Ha en fin dag! Med vänliga hälsningar ICA Försäkring.
Snabb och smidig hjälp! Det var en reseförsäkring, avbokning pga sjukdom.
Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du fått snabb och smidig hjälp. Önskar en fin dag! Med vänlig hälsning, ICA Försäkring
Nja jag är mitt uppe i ärendet så svårt o säga tycker jag. Men än så länge är jag väl nöjd. Förutom att dom hjälpte mig inte o hitta en provisorisk bostad
Tack för din feedback! Vi förstår att det kan vara en utmanande situation och att du fortfarande är mitt uppe i ärendet. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar under processens gång. Ha en fin dag! Med vänliga hälsningar ICA Försäkring