Ica Kvantum

Ica Kvantum

3.5

Välkommen till ICA Kvantum Liljeholmen! Vi har ett anpassat sortiment av varor i våra avdelningar. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Framförallt har vi stort utbud av färskvaror.

4 omdömen om Ica Kvantum

Elin
Skrev om Ica Kvantum

Svårt att hitta i butiken, och hittade flera varor med gamla datum. Otrevlig personal när man ringer till butiken. Hittade även varor som skulle vara i kyla som stod utanför. Ofräsch fiskdisk. Bäst va delidisken och osten..

Tommy P
Skrev om Ica Kvantum

Trevlig butik med ett stort och bra utbud av varor. Får alltid mycket bra hjälp då jag har frågor om varors placering eller om jag behöver hjälp med något annat. Har en underbar delikatessdisk med fantastisk personal. Priserna är helt ok, om än högre än stormarknadernas längre ut från stan.

Micke K

linda l
Skrev om Ica Kvantum

Stor ny Icabutik,med relativt stor bredd av varusortiment, som dock är en lite rörig butik. Hörde flera kunder klaga på att de inte hittade. Dåligt skyltat,frågade en ur personalen om en varas pris.Hon höll på att ta upp varor tittade knappt på mig och svarade oengagerat,att stod det ej någon skylt om nedsatt pris så var det inte det. Hon hade fel.En bra service innebär att man struntar i uppackningen och går med kunden och kollar vilken vara det gäller och sedan kollar man priset,så kunden får informationen,för att slutligen...