Hejsan.
Jag har sedan några år tillbaka handlat i denna ICA butik och det är normalt sett hyfsat rent och fräscht, de brukade ha fina grönsaker och frukt, men tyvärr så har detta ändrats drastikst på senare tid, det har även deras attityd och hyfs gentemot kunder.
Jag brukar surfa in på deras egen hemsida för att se just deras rabatter som de oftast påstår att de inte har, de påstår även att rabatterna är märkta i butiken, men inte vad jag kan se. På senare tid har jag blivit idiotförklarad av deras personal, känt mig... kränkt, då jag ifrågasatt deras rabatter, och deras personal har stirrat surt på mig och mumlat nåt om att "då får väl jag betala mellanskillnaden då".
Ica Cityhallen i Växjö har gått från att vara en av mina favoritbutiker där man alltid får hjälp och ett leende till mötes till att jag inte vill handla där mer.
Jag cyklar hellre extra långt för att handla på ICA Dalbo. Gör er inte besväret. Dessutom påstår de att ICAs färskhetsgaranti på frukt och grönsaker eller erbjudanden på deras egen hemsida inte gäller denna butik, då den är privatägd ;)