Trevlig personal, bra utbud. De tar hem det man frågar efter.
Ica Supermarket Södercentrum
6 omdömen om Ica Supermarket Södercentrum
Bästa ICA-butiken i stan, och den enda som hade öppet som vanligt under påskhelgen, en stor eloge för detta. För övrig ett mycket bra sortiment, bra priser och extremt bra personal (riktigt snygg till på köpet) :p
Min alldeles egna ICA-butik. Bra grejer till sjyssta priser men det bästa med ICA södercentrum måste vara deras internationella hylla (som jag inte sett någon annanstans i Kalmar) där man kan hitta favoriten Vanilla Coke. Tack ICA södercentrum för att ni finns!
Utan tvekan Kalmars bästa ICA butik. Bra sortiment, bra priser och trevlig personal!
Faktiskt en av de bästa mindre Icabutikerna i Kalmar stad. Det finns så himla mycket och lite roligare saker, som man ibland inte ens kan hitta i det stora mataffärerna. Dessutom kan det vara väldigt billigt också, inte lika dyrt som det i andra mindre Icabutiker kan vara. Trivs i denna affär på grund av billigheten och utbudet. Man behöver igentligen ingen större affär. Här finns det man behöver, perfekt för boende i område utan bil. Bara att strosa över.