Sofia är både hantverksmässigt skicklig och serviceinriktad. Vi är väldigt nöjda med de specialgjorda dynorna vi beställt och hon gjorde ett fint jobb med att tapetsera om en fåtölj åt oss. Kan bara rekommendera!
Idfalk Hantverk AB
6 omdömen om Idfalk Hantverk AB
Sofia klädde om mina två oerhört slitna fåtöljer från 50-talet. Hon hjälpte mig med tygval och beställde tyget. Bytte ut all stoppning, klädde om stolarna samt vårdade trähandtagen. De omklädda stolarna blev jättefina, supernöjd med Sofias arbete!
Mycket trevligt och professionellt bemötande från Sofia på Idfalk Hantverk. Hon är både lyhörd, kreativ och hjälpsam med en bra känsla för vad som passar i just ens eget hem. Snabbt jobb och vi har en fantastiskt fin sänggavel här hemma där Sofia även tog tillvara delar av vår gamla gavel och byggde om. Kan varmt rekommendera Idfalk Hantverk.
Sofia är en mycket skicklig tapetserare. Snyggt o proffsigt resultat och trevlig och snabb service. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera Sofia.
Jag är så tacksam över att ha hittat Sofia och jag fått få hennes hjälp att klä om min mammas älskade gamla soffa (och några stilmöbler). Hon gjorde ett fantastisk jobb och soffan blev som ett litet smycke! Jag kan inte annat än varmt rekommendera henne och hennes känsla för möbler, kunskaper och det hantverk hon gör!
Sofia har sedan första gången vi kom i kontakt varit väldigt tillmötesgående och gjort ett väldigt fint jobb med både fåtöljer, stolar och kuddar. Vi har fått väldigt mycket bra tips och råd och hennes arbete känns väldigt gediget, hon kan verkligen hantverket! Vi har alltid varit väldigt nöjda och därmed återkommit ett flertal gånger.