Snabba och proffsigt bemötande
Installationspartnern i Syd AB
Välkommen till din elektriker i Malmö! Installationspartnern i Syd AB är behöriga elektriker med ett omfattande hållbarhets- och kvalitetstänk. Vi utför elektriska installationer och finns även tillgängliga vid akuta ärenden. Vi utför våra arbeten med stor noggrannhet och medvetenhet. Några av de tjänster vi utför är nödbelysningsanläggning,...
38 omdömen om Installationspartnern i Syd AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mattias hade ett mycket trevligt och professionellt bemötande och erbjöd en skräddarsydd och välanpassad lösning utifrån våra önskemål om att installera en dubbelladdbox för två elbilar. De kändes kunniga och noggranna och levde upp till våra förväntningar.
Solcellsanläggning på 17kW, växelriktare, billaddare samt hantering nätägare. Vänligt och kunnigt/sakligt bemötande i alla led från offert till slutförande. Snabbt montage trots en optimerad solcellsplan dvs inte många millimeter att spela på. Tid från förfrågan till "trycka på knappen" tog någon vecka där 90% av tiden berodde på nätägaren och inte Installationspartnern i Syd AB. Snyggt jobbat, kreativt engagemang och som sagt, trevlig och positiv personal. Kommer fråga dem igen ang ett förhoppningsvis närstående projekt.
Väldigt bra service när vi bytte vår elcentral!
Vi byta elskåp. Mycket professionellt och vänligt bemötande.
Kan varmt rekommendera dessa! noggranna och professionella! Erbjöd sin tid till att förklara hur anläggningen fungerar och lämnade oss inte förrän vi var helt nöjda!
Vi är extremer nöja med allt från början till slut. Oerhört kompetenta, alltid tillgängliga när vi hade frågor. Kan varmt rekommendera detta företag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Väl utfört uppdrag. Rekommenderas varmt!
Jag är oerhört nöjd med renoveringen av min lägenhet som Installationspartnern genomförde. Tjänsten var exceptionell och kundbemötandet i toppklass och kunskapen var gedigen. Renoveringen gick enkelt och utan några som helst problem, och arbetet utfördes snabbt och effektivt. Jag rekommenderar varmt Installationspartnern till alla som behöver professionell och pålitlig renoveringshjälp.
Proffsig o ett fint bemötande.
Bra kommunikation och proffsigt resultat
Fixat installation som utlovat, bra slutresultat. Vi är nöjda.
Ett bra arbete med kvalitet och med ett kundvänligt bemötande vid inkoppling av solpaneler.
Bra och kommunikativ installatör. Trevlig, bra bemötande och snygg installation av allt. Plus i kanten att jag kunde kontakta hen för snabba frågor om solpanelerna. 10/10 skulle rekommendera vidare.
Allt ser bra ut, inget att anmärka på Väntar nu på att anläggningen ska startas upp Så vi ser att allt fungerar
Utmärkt jobb, bra dialog om hur det skulle utföras. Det enda som kan bli något bättre är hur tiden bestäms och när någon faktiskt dyker upp.
Snabb och korrekt installation av växelriktare/solceller.Trevligt bemötande
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande, trots lite leverans försening från solcellsföretaget. Svarar direkt när jag ringt eller textat även på udda tider. Kan varmt rekommendera detta företag!
Jag anlitade Installationspartner syd för nytt elskåp + solpaneler och är mycket nöjd. De hade gott bemötande och var tydliga på förhand vad som ingick i priset och vad jag kan/bör göra själv för att få ner slutpriset. Ofta drabbas man av "överraskningar" i extra kostnader men inte hos dem. Att kunna ha en öppen dialog och bolla ideer värdesätter jag högt och det kunde jag hos dem.
Mattias får högsta betyg, till skillnad från hans uppdragsgivare PPAM. Detta företag skall undvikas till varje pris - dyrt och dåligt .
Fick snabb och personlig återkoppling vid alla mina problem och frågor
Bra - trevlig tekniker som kom besök!
Snabb och snygg installation. Lyhörda för kundens önskemål. Kan starkt rekommendera Installationspartnern i Syd AB.
Bra service kommunikativa håller tider som utlovats
Hej Rckard, Tack för omdömet och de fina orden,
Hej fantastiskt bemötande av alla inblandade I försäljning och montering. De uppfyllde alla mina förväntningar med Snabb leverans av offerten samt material och montering. Det var genomgående bemötandet och deras kompetens. Solsel anläggning med batteri. Stefan
Jag hade haft solpaneler i 2år och bestämde mig för att utöka 25 st till som var nyare effektivare än mina befintliga. Anlitade Installationspartnern syd. Väldigt trevliga och duktiga killar som utförde jobbet snabbt och smidigt. Snabbare än jag förväntade mig. Panelerna var snyggt och jämnt uppsatta. Nu funkar de perfekt och producerar mer el än de första jag hade:) Supernöjd! /Quu
Hej! Jag vill starkt rekommendera Installationspartnern i Syd AB för alla som överväger solcellinstallation. Min upplevelse med dem har varit otroligt positiv. Från första kontakt till färdig installation har de visat enastående professionalism och expertis. Installationsprocessen var smidig och effektiv. Teamet från Installationspartnern i Syd AB arbetade noggrant och säkerställde att varje steg genomfördes på bästa möjliga sätt. De svarade tålmodigt på alla mina frågor och gav mig värdefull information om solcellernas...
Trevliga killar som arbetade med uppsättningen av solcellerna, städade undan allt överblivet material. Fick hjälp med uppkopplingen till Eon och att hämta hem appen på telefonen, information om hur det fungerar. Mycket nöjd med allt.
Solcellsinstallation Gjorde vad som utlovats Fixa ansökningar mm Smidigt
Tack så hjärtligt Richard 🙏🏼
Vi är super nöjda med vår installation av solpaneler. Allt, från beställning till installation har skötts proffesionellt och över förväntningar. Företaget har varit tillgänglig och hanterat alla frågor snabbt och smidigt. Fem av fem stjärnor från oss ⭐️
Fantastiska kunder med hjärtat på rätt plats, kan inget annat än lyckas med min installation 🌞
Väldigt trevligt och informativt besök Jag har varit irriterad på PPAM efter 5 månaders försening och med dåliga ursäkter Då kändes det extra bra med elektrikern Mattias som kom när han skulle och gjorde ett bra jobb.Dessutom upptäckte han att JM slarvat och gjort en felaktig anslutning i elskåpet. Han har svarat direkt eller ringt upp senare när jag ringt honom. Supertrevlig och professionell! Gösta
Tusen tack Gösta, önskar vi kick kontakt långt tidigare. Allt gott, Mattias
Mkt bra bemötande samt skickligt installationarbete.
Tusen tack Viveca, hoppas på soliga höstdagar :)🙏🏼
Mattis på Installationspartner i Syd har ett trevligt och proffesionellt bemötande som inger ett stort förtroende, man har snabb leverans av solcellerna/installation och ser till att inkopplings tiden hos nätbolaget sker på ett smidigt och snabbt sätt.
Glada och trevliga elektriker som gjorde ett snyggt arbete ( jag är petimeter) . Jag sätter stor vikt på man blir bemött av alla typer av hantverkare. Detta företaget har inget att skämmas för 👍👍👍👍👍
Köpte en solcellsinstallation av PPAM i Linköping och deras medverkan var oerhört inkompetent och bristfällig då de inte en enda gång hörde av sig och redogjorde för strul o försening o materialbrist. Jag fick hela tiden ligga på o initiera . Ibland rena felaktigheter fick jag info om. Den enda gången de hörde av sig snabbt var när de skickade fakturan, ,vilken jag bestred då anläggningen var långt ifrån klar o fungerade..Betyg minus 0. Nu till räddningen dvs Installationsteamet där såväl elektriker och montagegänget gjorde...
Efter att inte ha fått en laddare till min Hybridbil att fungera så kontaktade jag IS AB. Bra service, snabb respons. Till detta så kom delägaren Mattias till mig en söndag och felsökte. Då han inte hittade något lösning med befintliga laddaren så bytte han helt sonika ut laddaren och reklamerade den gamla. Fantastiks service med ett leende på läpparna. Jag kan verkligen rekommendera denna firman då han även monterade min solcells anläggning! Mvh Marcus
Bra service, bra bemötande. Allt flöt på som förväntat
Jag blev bemött på allra bästa sätt med vänlighet förtroende och kunskap. Allt fungerar perfekt med solcellerna. TOPPEN BRA.