Iskra Entreprenad Bygg AB

5 omdömen om Iskra Entreprenad Bygg AB

Sedan starten hos Reco 2024

Jonas G
Skrev om Iskra Entreprenad Bygg AB

Mycket bra, måna om att göra allt med bästa kvalitet och inte ta genvägar.

Svar från Iskra Entreprenad Bygg AB

Hej Jonas! Stort tack för fint omdöme, det glädjer oss att ni blev nöjda! Iskra Entreprenad AB

Robert J
Skrev om Iskra Entreprenad Bygg AB

Jag rekommenderar Iskra Entrepreneur till 100%. Perfekt utförande av hela omfattningen av byggtjänster. Erfaren personal och professionell rådgivning. Företaget tillhandahåller inte bara renoverings- och byggtjänster utan samarbetar även med VVS- och elföretag som även har lång erfarenhet och alla certifikat. Jag rekommenderar det ärligt.

Svar från Iskra Entreprenad Bygg AB

Tack Robert för din värdefulla feedback på vårt senaste projekt. Din insikt och dina kommentarer är ovärderliga för oss och hjälper oss att ständigt förbättra vårt arbete. Med vänliga hälsningar, Iskra Entreprenad Bygg AB

Nellie W
Skrev om Iskra Entreprenad Bygg AB

Bra bemötande och nöjd med resultatet, ett par mindre kommunikationsmissar som åtgärdades. Kan tänka mig att anlita igen.

Svar från Iskra Entreprenad Bygg AB

Hej Nellie! Tack snälla för det fina omdömet. Vi är tacksamma och glada att du valde oss. Det har verkligen varit ett kul projekt. Tveka inte på ifall du har frågor i framtiden. Med vänliga hälsningar, Iskra Entreprenad Bygg AB

Mina N
Skrev om Iskra Entreprenad Bygg AB

Bra att jobba med och jättefint resultat!

Svar från Iskra Entreprenad Bygg AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Mina! Vi är glada att ni valde oss och att ni är nöjda med renoveringen. Med vänliga hälsningar, Iskra Entreprenad Bygg AB

Parkit S
Skrev om Iskra Entreprenad Bygg AB

Isrka hjälpte oss med renoveringen av vårt kontor. Väldigt bra utförande och pris! Kan starkt rekommendera.

Svar från Iskra Entreprenad Bygg AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att göra projekten så smidiga som möjligt från början till slut, och det är kul att höra att du uppskattade det. Det var ett nöje att arbeta med ditt projekt, och vi ser fram emot möjligheten att samarbeta igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Iskra Entreprenad Bygg AB