Jansson Fönsterputs

www.janssonsfonsterputs.se
  • BadgeSevenYears
1 213
4.9

Välkommen till Jansson Fönsterputs! I över 10 år har vi på Jansson Fönsterputs sett till att hålla fönstrena i Vallentuna skinande rena. Rena barnleken om ni frågar oss! Vårt mål är att alltid ge dig som kund kvalitativt utförda arbeten till ett rimligt pris. De tjänster som vi utför riktar sig till dig både som företagskund...

1213 omdömen om Jansson Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2018

Pia E
Skrev om Jansson Fönsterputs

Toppen snabba killar tyvärr snöstorm när de var klara men rekommenderar de varmt ⭐️

Marita J
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabba o trevliga superfint jobb! Kommer att anlita dom igen.

Tord W
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabb service trevligt bemötande rekommenderas

Kjell L
Skrev om Jansson Fönsterputs

Proffsigt hanterat och utfört fönsterputs av alla fönster inkl altandörr.

Ulla M
Skrev om Jansson Fönsterputs

Bra och noggrant utfört arbete. De utförde arbetet på vårt stora hus på en dag

Eva O
Skrev om Jansson Fönsterputs

Vi har anlitat dem för att putsa våra fönster på huset flera gånger. Dem är trevliga och dem utför sitt arbete på bästa sätt. Kan varmt rekommendera Jansson Fönsterputs.

Mia P
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket bra och snabb fönsterputs! Jag har en prenumeration på fönsterputs och när det gäller den utvändiga putsningen svänger Jansson Fönsterputs förbi när det passar dem varannan månad. Jag blir alltid lika glad när jag upptäcker att alla fönster är skinande rena efter ett besök! Vid putsning invändigt bokas tid och Jansson Fönsterputs hör av sig för det med god framförhållning. Mycket trevligt bemötande och lätta att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Jansson Fönsterputs!

Svar från Jansson Fönsterputs

Tack Mia för en fin recession /Dennis

Ingrid Margret A
Skrev om Jansson Fönsterputs

Jag har använt Jansson fönsterputs i många år. Alltid trevlig, fint och snabbt jobb. Rena fönster och putsad kristallkrona.

Ann-christin K

Perfekt utfört och snabbt . Alltid mycket nöjd

Eva V
Skrev om Jansson Fönsterputs

Perfekt fönsterputsning utförd nåde smidigt och snabbt med lysande resultat. Alltid lika trevliga och enkla att ha att göra med. Rekommenderas varmt!!

Axel K
Skrev om Jansson Fönsterputs

Man vet vad man får när man bokar Janssons fönsterputs!

Monika O
Skrev om Jansson Fönsterputs

Trevligt bemötande men önskvärt med bättre koll på att kanter och hörn på rutorna blir helt rena. Får själv ta fram trasan och eftertorka. Att inte tala om ifall något går sönder, typ persienfästen eller dyligt är en tråkig egenskap. Uppdraget bestod av fönster + inglasade balkonger. Skönt att få hjälp men fönstertvätten men det finns förbättringspotential.

Svar från Jansson Fönsterputs

Hej Monika. Du får gärna återkoppla till mig så får vi försöka hitta en lösning på det som gått snett. Med vänlig hälsning, Dennis

Ingegerd W
Skrev om Jansson Fönsterputs

Jag tycker de gjorde ett bra jobb, fönstren blev rena och och fina. De var också snabba och effektiva. Jag är mycket nöjd.

Anita F
Skrev om Jansson Fönsterputs

Trevligt bemötande vid beställning av fönsterputs. Inga problem med att det bara var en inglasad balkong och inte alla fönster i lägenheten. Snabbt och mycket bra utförande och på alla sätt artiga och trevliga.

Anita H
Skrev om Jansson Fönsterputs

Gör bra jobb och alltid lätta att få tag i passat tider.

Lilian B
Skrev om Jansson Fönsterputs

Kom exakt i tid, snabba, noggranna och fönstren skinande rena

Per S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Proffsigt arbete, trevlig personal.

Ninna G
Skrev om Jansson Fönsterputs

Bra bemött, proffsigt utfört med att tvätta mina fönster, på ett effektivt sätt. Har alltid varit nöjd med Jansson fönsterputs

Jessica R
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabba, trevliga och rena fönster. 👍🏻

Iris C
Skrev om Jansson Fönsterputs

De kom på utsatt tid. Resultatet blev utmärkt. Fakturan överensstämde med prisuppgift i förskott

Elisabeth N
Skrev om Jansson Fönsterputs

Så nöjd med bemötande och så rent och fint.

Helene Rosander S

Snabbt och jättefint!! Trevlig 👦🏻

Irene W
Skrev om Jansson Fönsterputs

Ni är noggranna, snabba och tillmötesgående. Andra året i rad ni är hos oss och vi är otroligt nöjda. Rekommenderar starkt

Lars J
Skrev om Jansson Fönsterputs

Fantastiskt fint utfört arbete✨ Trevlig och snabb återkoppling vid förfrågan Så nöjd, jag kan verkligen rekommendera Dennis och hans medarbetare.

Ingrid T
Skrev om Jansson Fönsterputs

först vill jag säga att jag heter Margareta i tilltalsnamn.Jag blev rekommenderad av min barndomskamrat,Elisabeth Berg Versterlund , Vallentuna för fönsterputsning.Jag är helt nöjd med Daniel och kollegan det blev jättefint och fort gick det.Jag kommer att fortsätta anlita dem.

Anna L
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket professionella och noggranna.

Torbjörn D
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mitt tilltalsnamn är Torbjörn 😃! Vi har redan rekommenderat er till grannar!! Vi kommer att anlita er till vår och höst! Bästa hälsningar Monica o Torbjörn

Karin E
Skrev om Jansson Fönsterputs

Perfekt putsat och supertrevligt bemötande

Ulrika W
Skrev om Jansson Fönsterputs

Otroligt trevligt bemötande från första samtalet. Beställde fönsterputs till Villa med två inglasade uterum. Kom på utsatt tid, gått in utan skor och lämnat perfekt putsade fönster. Kan varmt rekommendera! Blev även uppringd bara för att de ville informera att de snart var klara och att allt hade gått bra. Kanonservice! //hälsn Ulrika

Dagny H
Skrev om Jansson Fönsterputs

Toppen men flug och andra döda insekter nere på golvet när dom gott

Susanne K
Skrev om Jansson Fönsterputs

Jättetrevliga, glada och duktiga. Snabba och diskreta i sitt arbete. Helt klart värt pengarna att få alla husens fönster putsade. Håller tiderna.

Maj B
Skrev om Jansson Fönsterputs

Haft dem som fönsterputsare i många år och rekommenderat dem till många som blivit deras kunder. Det bekräftar ju att de är bra. Fönsterputs både ut och invändigt.

Sue G
Skrev om Jansson Fönsterputs

En trevlig bemötande och arbetet levde upp till mina förväntningar på rumsfönstren. Inglasad balkongen behövde en extra behandling då kalkrester fanns kvar efter första tvättningen på ytterväggen (långväggen). Det blev mycket bra efter detta. Putsning av lägenhetsfönstren och inglasad balkong.

Kerstin T
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabba och duktiga killar som fixade fina fönster.

Lisbeth B
Skrev om Jansson Fönsterputs

De var snabba , vänliga och proffsiga. Gjorde ett jättebra jobb. Anlitar gärna igen.

Monica W
Skrev om Jansson Fönsterputs

Supertrevliga, , proffsiga i sitt yrke. Har aldrig haft så rena fönster. Elisabeth

Kjerstin H
Skrev om Jansson Fönsterputs

Lätt att ha kontakt med. Tydliga besked. Kom på utlovad tid och gjorde ett bra jobb till bra pris. Absolut en firma jag kan anlita igen!

Kjell R
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket trevliga och professionella killar

Alexander W
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket proffsiga. Två personer som färdigställde huset jättesnabbt med utmärkt resultat.

Erik L
Skrev om Jansson Fönsterputs

Bra putsade fönster till ett bra pris.

Rolf K

Snabbt professionellt och trevligt Med vänlig hälsning Krister Mattsson

Nils A
Skrev om Jansson Fönsterputs

Toppen jobb, utfört till full belåtenhet. Trevlig personal.

Kerstin S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket väl bemött Mina förväntningar var inte så höga men det blev mycket bättre än jag hade förväntat. Jag fick alla mina fönster tvättade av en man som kunde sin sak. En rolig sak hände då min post kom, utan att vi märkte det och den hamnade i fönsterputsarens hink som stod på dörrmattan och var full med vatten Som tur var, var det ingen viktig post .

Britt-Maria A
Skrev om Jansson Fönsterputs

Bemötandet var toppen, supertrevlig kille och kom på tiden vi hade kommit överens om. En väninna till mig hade rekommenderat firman så mina förväntningar var höga. Från start då jag skrev e-mail och frågade om tid och kostnad så fick jag bra och snabbt svar. Så nu är mina fönster VÄLDIGT rena mot innan. Så stort tack och jag vet vart jag vänder mig när det är dags för fönstertvätt igen.

Barbro P
Skrev om Jansson Fönsterputs

Nöjd o belåten på alla punkter.

Sophie M
Skrev om Jansson Fönsterputs

Jättenöjd, snabbt arbetat och blev så fint.

Markku O
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket bra och professionellt samt trevligt

Louise
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabba, effektiva, prisvärda och kanon på alla sätt!

Mats S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Trevliga proffsiga snabba till en rimlig kostnad.

Lina M
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket nöjd, trevligt bemötande och utmärkt utfört arbete.