Bra kundmottagare, snabb service
JD Custom AB
38 omdömen om JD Custom AB
Effektivt o trevligt genomfört arbete. Byte glödlampa. Påfyllning spolarvätska.Däckskifte.
Bra och snabb service samt ett bra bemötande.
Supertrevligt bemötande från första samtalet till att jag hämtade ut min bil. Kommer utan att tveka lämna in min bil där nästa gång. Rekommenderar varmt JD- custom. /Jocke Bengtsson
Alltid bra bemötande och snabb service!
Välkommen Bra bemötande Snabba besked
👍👍👍
Satt på vinterdäck, blev jättebra bemött! Snabbt o smärtfritt👍
Mycket nöjd med att en djupare analys gav en billigare reparation!
Bra bemötande och hjälpsamma.
bra dialog mkt bra service fick tid bokat pris angivet. bra jobb helt enkelt vi är nöjda jag å frugan.
Ett gott bemötande, bra upplägg för bilen och i allmänhet trevliga bilmekaniker! Mina förväntningar var att få min bil servad. Det tog inte alls lång tid och dem kollade igenom min bil mer grundligt än vad jag trodde, vilket var ett stort plus! Allt var grett när jag fick tillbaka bilen. Mycket bra verkstad! Kommer definitivt att anlita dem igen.
Trevligt mottagande och snabb leverans av däcken jag beställde
Tryggtsnabbt trevlig personal mycket bra service
Trevligt och hjälpsamt bemötande och väl genomfört arbete!
Trevligt bemötande och trevlig personal och kunnig.
Bra bemötande. Fick hjälp med de som skulle bytas.
Jag är jättenöjd! Trevligt och professionellt bemötande och snabb hjälp där man gör det man kan för att det ska bli så bra så som möjligt för kunden. Mvh Sandra
Duktiga killar bra service och bemöttande
Trevligt bemötande tid att titta på bilen så att när service och i mitt fall byta motorvärmare att allt är på plats och jag får bilen snabbare än vad jag hade räknat med
Snabb och säker service, mycket trevlig bemötande
Bra dialog med verkstaden innan och under arbetet. Bra och prisvärd lösning på ett komplicerat fel. Flexibel bokning. Jonas förvaltar Jerrys fd verkstad på ett utmärkt sätt.
Jag behövde en test av motorvärmare. De klämde in det i sitt fulla schema och konstaterade att motorvärmaren var trasig. De hade kunnat boka en tid för testen och mjölkat mer pengar ur mig. Jag upplever att de fortfarande är lösningsorienterade.
Bra bemötande. Snabbt åtgärdande o byte hjullager.
Proffsig förklaring på problemet. Utan att man kännersig dum.
Bra bemötande och fick snabbt tid för reparation av bilen. 👍
Bra bemötande. Konkurrenskraftigt pris.
Kunnig personal och bra bemötande.
Bra utfört jobb och goda råd och tips
Blev mycket bra bemött. Jag hade förväntat mig att bli bra bemött och JD Custom infriade mina förhoppningar. Upplevelsen var positiv men jag var bara med som sällskap. Kommer tillbaka när däcken ska bytas
Bra bemötande och snabb hjälp. Första gången jag var där och jag kommer att boka tid där igen.
På ett mycket bra sätt. Att de skulle hjälpa mig med mitt poblem, jag fick den hjälp jag behövde så de levde upp till mina föräntningar. Upplevelsen var positiv, jag behövde få en motorvärmare monterad och det fick jag.
Snabb och bra service av kunnig JD
Väldigt trevlig och kunnig personal 🤗 Rekommenderar denna verkstad.
Trevligt bemötande och kunnig personal. Kaffet smakar fortfarande bra😉 Ett oljebyte och återställda felkoder så slapp jag byta dieselpartikelfilter. Tack!
Mycket bra kundbemötande samt bra kunskap, hel nöjd med mitt besök
Jag är jättenöjd. + att du hittade att min fjäder på vänster fram var trasig som inte besiktningen såg.
Professionellt bemötande och kan sin sak! Kan starkt rekommendera!