JHN Sport

• BadgeFiveYears
6 290
4.2
Ring 021-700 35 Dela

JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...

6290 omdömen om JHN Sport

Sedan starten hos Reco 2020

Sheraz H

Snabb leverans Bra kvalitet på långkalsongerna Prisvärda Rekommenderar

Erik Claes-Henrik T

Inte rätt produkt enligt beskrivningen

Bilal Y
Skrev om JHN Sport

Snabb och smidigt vid köp och enkelt att hantera.

Svar från JHN Sport

Hej Bilal Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Carol E
Skrev om JHN Sport

Det va lätt och hitta på hemsidan. Varorna kom fort.bra priser till den kvaliteten.

Svar från JHN Sport

Hej Carol Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni gillar vår hemsida och att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

John Evald A
Skrev om JHN Sport

Bra produkter och snabb handläggning av mitt byte + i kanten för det! Kommer handla fler gånger garanterat.

Svar från JHN Sport

Hej John Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp och med servicen ni fått. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Jonas Lennart S

Snabb leverans och kanon produkter

Svar från JHN Sport

Hej Jonas Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med er köp hos oss och att allt har fungerat som det ska med leveransen. m.v.h anna

Mats Peter C
Skrev om JHN Sport

Enkelt och tydligt om varorna. Bra varor snabb leverans

Svar från JHN Sport

Hej Mats. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss och att allt verkar ha fungerat som det ska. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Malin Karin W
Skrev om JHN Sport

Min sambo tycke kalsongerna va alldeles för små. Jag hade redan tagit bort alla lappar så vi kunde ju inte skicka tillbaka och få en större storlek,

Svar från JHN Sport

Hej Malin Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ert köp inte blev som det var tänkt. Hoppas att ni har hittat något annat som passar bättre. m.v.h Anna

Sigrid Maria Michaela J

Det var bra. Hade inga förväntningar det enda som inte va bra var att jag köpte kalsonger till min 14 åriga son som tyckte att dom var korta och kanade ner lite. Annars bra kvalitet och fick varorna snabbt.

Svar från JHN Sport

Hej Sigrid. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat som det ska i samband med er beställning och att leveransen verkar ha fungerat som den ska. Om ni önskar hjälp med byte är ni varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se. m.v.h Caroline

Gustav Paolo Andreas G

Storleken var xxl men det var svinsmå i storlekarna så blev att kasta skiten. Kommer aldrig beställa där ifrån igen.

Svar från JHN Sport

Hej Gustav Tack för ert omdöme. Tråkigt att ert köp inte blev som ni tänkt, hoppas att ni har hittat något annat som passar bättre. m.v.h anna

Ulf Morgan A
Skrev om JHN Sport

Finns säkert bra saker men kalsongerna var under all kritik. Sämsta skit jag någonsin köpt. Känns som dom är rejält kort i bak så dom sitter på halva röven. Så de kan ni sluta säljacerat märke.

Svar från JHN Sport

Hej Ulf. Tråkigt att höra att produkten inte passade som tänkt. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte/ånger. m.v.h Caroline

Karin Erika Elisabeth S

Bra kvalité och snabb service

Svar från JHN Sport

Hej Karin. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Mattias A
Skrev om JHN Sport

Riktigt dålig passform. Hoppas att de passar någon. Annars åker de i soporna.

Svar från JHN Sport

Hej Mattias. Tråkigt att produkten inte motsvarade era förväntningar. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte/ånger. m.v.h Caroline

Gun P
Skrev om JHN Sport

Ni har fina kläder och rätt pris. Det jag inte är så glad för är att jag tycker passformen ”tar stryk” efter tvätt.

Svar från JHN Sport

Hej Gun Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni gillar vårt utbud men tråkigt att höra att produkten inte hållit formen efter tvätt. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälp er med en reklamation. m.v.h anna

Marcus Santiago F

Alltid fel stl på sakerna. Passformen är alltid lite skev, tråkigt för produkterna ser bra ut på bild.

Svar från JHN Sport

Hej Marcus. Tack för ert omdöme. Tråkigt att produkten inte motsvarade era förväntningar. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte/ ånger. m.v.h Caroline

Nils Bengt Olof B

Eftersom ”liggetiden ” på posten var alldeles för kort var jag tvungen att jaga mitt paket som var returnerat. Omöjligt att ringa företaget. Endast mejlkontakt. Dåligt

Svar från JHN Sport

Hej Nils. Tack för ert omdöme. Postnord har en liggtid på 7 dagar på paketen innan det returneras till avsändaren. Jag kan se i våra noteringar att ni fått hjälp med att skicka ut paketet igen och vi hoppas att ni ska bli nöjd med era nya produkter. m.v.h Caroline

Lars Åke Anders L

Beställning, leverans, betalning OK Storlek M tyvärr mindre än vanligt.

Svar från JHN Sport

Hej Lars. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat som det ska i samband med ert köp hos oss men tråkigt att produkten inte passade som tänkt. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte/retur. m.v.h Caroline

Yohanna G
Skrev om JHN Sport

Är mest väldigt besviken på produkten jag köpte. Bilden på deras sida visar en militärgörn fluffig teddy annorack. I stället kom det nån i B-teddy tyg och den såg mer brun ut än militärgrön. Dyr va den oxå. Va påväg att skicka tillbaka den men gjorde det inte bara pga allt jobb jag måste lägga ner på det. Nä, inget virade nöjd med tröjan.

Svar från JHN Sport

Hej Yohanna. Tråkigt att produkten inte motsvarade era förväntningar. Ni är varmt välkommen att kontakta oss för att få en Qr kod för ånger. m.v.h Caroline

Lena Birgitta V

Helt ok leveranstid. O ärligt Tyvärr minus på varan(, byxor) va inte vad jag hade tänkt mig. Materialet på tyget va oskönt, känns som har typ blöja på sig.väldigt vida upptill . O bakfickorna va konstigt sydda. Känns som 2 stora klumpar / knölar med tyg. Tyvärr så tvättade jag dom o trodde dom skulle bli mer följsamma , men så blev det inte. Dom kommer inte användas utan kommer bli liggande bara. Trist men är va det är. Strumporna är bra iaf

Svar från JHN Sport

Hej Lena. Tråkigt att höra att produkten inte motsvarade era förväntningar. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med en reklamation. m.v.h Caroline

Phil Gunnar Patrik J

Inget fel på shoppingen men dock var produkterna dåliga 😶

Svar från JHN Sport

Hej Phil. Tack för ert omdöme.Tråkigt att höra att produkterna inte motsvarade era förväntningar. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med en retur/byte. m.v.h Caroline

Karl Micael J
Skrev om JHN Sport

Väldigt nöjd med produkten. Ok leverans

Svar från JHN Sport

Hej Karl. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är nöjd med er nya produkt och att leveransen verkat fungerat som den ska. m.v.h Caroline

Roy Torsten André L

Snabb expiering Snabb leverans Bra passform Bekväma plagg

Svar från JHN Sport

Hej Roy. Tack för ert positiva omdöme. Vi blir glada av att höra att ni är nöjd med ert köp hos oss. Vi hoppas att ni kommer att trivas med era nya produkter. m.v.h Caroline

Lars Marcus N
Skrev om JHN Sport

Köpte storpack av sockar och boxershorts. Bra kvalitet för priset, inget att klaga på helt enkelt.

Svar från JHN Sport

Hej Lars. Tack för et omdöme. Skönt att höra att ert köp hos oss blev bra och att ni är nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Siv Barbro Ann-Charlotte K

Snabb leverans. Och är jättenöjd med varorna🫠

Svar från JHN Sport

Hej Siv. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerat som den ska och att ni är nöjd med era nya produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Emma B
Skrev om JHN Sport

Köpte vanliga strumpor samt mysstrumpor.. jätte bra kvalité.. riktigt bra priser med.

Svar från JHN Sport

Hej Emma. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. Vi hoppas att ni kommer att trivas med era nya strumpor. m.v.h Caroline

Petra Karolina N

Det var en veckas leveranstid. Det är för lång tid. Tycker inte att byxorna jag beställde levde upp till vad jag förväntade mig. Mycket tjockare tyg än de ser ut på bilden, samt luddar från insidan trots tvätt.

Svar från JHN Sport

Hej Petra Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ert köp inte blev som ni förväntat er. Vi arbetar ständigt vidare på att förbättra våra leveranstider med förhoppning om att kunna erbjuda kortare leveranstider framöver. m.v.h anna

Thomas Lennart Valdemar E

Riktigt nöjd med mitt köp kommer beställa mera från er 🙂

Svar från JHN Sport

Hej Thomas. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är nöjd med er nya produkt och att dem passade som tänkt. Vi önskar er varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Olgica L
Skrev om JHN Sport

Fick kasta kalsonger så dåligt material

Svar från JHN Sport

Hej Olgica. Tråkigt att produkten inte motsvarade era förväntningar. Nästa gång är ni varmt välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa er med ett byte/en ånger. m.v.h Caroline

Björn Mikael A

Snabb leverans, bra pris! 👍 Strumpor helt ok! Kalsonger helt kass…modellen kan ju inte passa någon normalbyggd man!! För kort i ryggen….värsta jag vet! Synd för jag gillar hur de ser ut! 😾

Svar från JHN Sport

Hej Björn. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerat som den ska men tråkigt att produkten inte motsvarade era förväntningar. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se om ni önskar hjälp med ett eventuellt byte. m.v.h Caroline

Märtha Kristina F

Snabb leverans, varorna var till belåtenhet.

Svar från JHN Sport

Hej Märtha Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni känner er nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Hans Jimmy H

Bra kvalité. Enkel utcheckning och betalning. Snabb frakt

Svar från JHN Sport

Hej Hans Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med ert köp hos oss. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Ulf Torbjörn J

Enkelt. Bra. Snabbt. Håller vad dom lovar. Uffe J

Svar från JHN Sport

Hej Ulf Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Bengt Erik G

Produkten känns bra! Smidig transport.. Enkel betalning. Vänligen Bengt

Svar från JHN Sport

Hej Bengt. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat som det ska i samband med er beställning. Vi hoppas att ni ska trivas med er nya produkt. m.v.h Caroline

Tomas Mikael J

snabbt och enkelt!! bra kvalitet och sitter på bra!

Svar från JHN Sport

Hej Tomas. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med er nya produkt. Vi hoppas ni ska trivas med den. m.v.h Caroline

Görgen Ingvar L

Enkelt och snabbt och inget krångel

Svar från JHN Sport

Hej Görgen. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat som det ska i samband med ert köp hos oss. Vi hoppas att i ska trivas med er nya produkt. m.v.h Caroline

Ulf Erik Gunnar S

Varorna kom snabbt och det var rätt i alla delar

Svar från JHN Sport

Hej Ulf. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra i samband med ert köp hos oss. Vi hoppas att ni ska trivas med er nya produkt. m.v.h Caroline

Tina Terttu Susanna V

Jättebra produkter och jättebra priser snabb leverans

Svar från JHN Sport

Hej Tina. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss och att allt har fungerat som det ska. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Peter B
Skrev om JHN Sport

Snabba leveranser bra kvalitet bra produkter

Svar från JHN Sport

Hej Peter. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med er nya produkt. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Kimmo Tapani M

Jag är nöjd med kvalitet. Å det fick jag tummen upp.

Svar från JHN Sport

Hej Kimmo. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att ert köp hos oss blev bra och att ni verkar nöjd med er produkt. Vi hoppas att ni ska trivas i den. m.v.h Caroline

Rafal M
Skrev om JHN Sport

Jag köpte 2x 8 st byxor L storlek och det bli inte likadan en bli bra storlek andra mindre. Varför?

Svar från JHN Sport

Hej Rafal. Tack för ert omdöme. Vi beklagar att ni fått en felaktig produkt. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för hjälp med reklamation. m.v.h Caroline

Gun Kristina Margaretha P

Bra varor och snabb leverans och nöjd det man har handlat. Och bra priser och utbud på dom hemsida.

Svar från JHN Sport

Hej Gun. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss och att allt verkar ha fungerat som det ska. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Magnus C
Skrev om JHN Sport

Bra sida, snabb leverans, handlat tidigare bra kvalitet.

Svar från JHN Sport

Hej Magnus. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat som det ska i samband med ert köp hos oss. Vi hoppas att ni ska trivas med er nya produkt. m.v.h Caroline

Håkan D
Skrev om JHN Sport

Köpte två par ljusa jeans som jag brukar, men denna gång var dom mycket mörkare,. Det var lite av en besvikelse.

Svar från JHN Sport

Hej Håkan. Tack för ert omdöme. Jeansen kan ibland skilja sig lite i färgen. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se om ni önskar hjälp med byte. m.v.h Caroline

Estanislao S
Skrev om JHN Sport

Mycket bra produkt. Snyggt gjort och cool design

Svar från JHN Sport

Hej Estanislao. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är nöjd med er nya produkt. Vi hoppas att ni ska trivas i den. m.v.h Caroline

Björn Tobias Q

Det gick snabbt att hitta det man skulle ha. Vad både prisvärt.oxh av väldigt bra kvalitet

Svar från JHN Sport

Hej Björn Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning och att ni är nöjd med produkterna ni köpt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Mohaned A
Skrev om JHN Sport

Jag har köpt smart säng bord som var bra

Svar från JHN Sport

Hej Mohaned. Tack för ert omdöme. Hoppas att ni var nöjd med produkterna från oss. m.v.h anna

Maarit Riitta Elisabeth D

Jag var supper nöjd med storpack priserna på underkläder.strupor och T- shirt. Billigaste ocså!

Svar från JHN Sport

Hej Maarit Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp hos oss. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Tonny Joakim B

Jag är riktigt nöjd med era produkter. Bra att kallingarna är tunna och följsamma.

Svar från JHN Sport

Hej Tonny Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med produkten ni köpt från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Erika Kristina V

Lätt att handla på nätet. Snabb leverans. Handlade en julklapp så vet inte om varan lever upp till förväntningarna... än! 😊 Men det tror jag att den gör! 👍

Svar från JHN Sport

Hej Erika Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerade som den ska. Hoppas att det blir en uppskattad julklapp som passar bra. m.v.h anna

Anders Olof N
Skrev om JHN Sport

Bra produkter och priser! Snabba leveranser

Svar från JHN Sport

Hej Anders Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna