Snabb leverans, sköna kalsonger
JHN Sport
JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...
6448 omdömen om JHN Sport
Sedan starten hos Reco 2020
Bra, snabb leverans lätt att använda hemsidan
Bra produktutbud, snabb leverans.
Lätt att hitta produkter.Snabb leverans. Bra kvalité på produkten.
Dom plaggen jag köpte satt bra, på alla sätt och hyfsad snabb leverans 👍🏻.
Det var ett par byxor som är julklapp till min son. Paketet kom fram!!! Tack.
Toppen nöjd med allt å all service
Hej Maud. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är nöjd med ert köp hos oss. Vi hoppas att ni ska trivas med era nya produkter. m.v.h Caroline
Det var smidigt och riktigt bra kvalite för en billig peng så bara massa plus!!
Hej Bengt Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning och att ni verkar nöjd med er produkt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
Varan sim förväntat, mycket bra!
Hej Bodil Tack för ert omdöme. Skönt att höra att ni verkar nöjd med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Hej jag fått inte ens min packet ????
Hej Samanta. Vi kan se via spårning av ert paket att paketet ankom till valt ombud den 11 December och hämtades ut samma dag. m.v.h Caroline
Väldigt bra utbud och snabb leverans. Bara masa plus!
Hej Anneli Tack för ert omdöme. roligt att höra att ni gillar vårat utbud och att er leverans har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Än så länge bra men har inte fått testa kalsongerna ännu återkommer efter bastun
Hej Karl Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med produkterna. m.v.h anna
Det var bra kalsonger och strumpor. Passa bra
Hej Gun. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att produkterna passade som tänkt. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline
Kvaliteten var inte som jag tänkt mig. Tyvärr.
Hej Roland. Tråkigt att hör att produkten inte motsvarade era förväntningar. Vi kan se att ni har fått hjälp med en retur. Vi önskar er varmt välkommen åter. m.v.h Caroline
Bra och snabb leverans och kommer att beställa igen senare
Hej Leif. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat som det ska med leveransen av ert paket. Vi hoppas ni ska trivas med er nya produkt. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline
Jag är väldigt nöjd. Byxorna är vackra och av bra kvalitet. Mycket bra kontakt med säljaren, det var inga problem med att byta byxorna mot en mindre storlek.
Hej Hanna. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är nöjd med era nya byxor och att allt fungerade bra vid ert byte. Vi önskar er varmt välkommen åter. m.v.h Caroline
Köpte kalsonger i storlek large, brukar ha medium/large men deras var typ xs, s.
Hej Claes Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att produkten inte passade. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte. m.v.h anna
Mitt köp från företaget uppfyllde mina förväntningar
Hej Carl Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Jag köpte två Unisex Fodrade vintermössor. Ett mycket bra pris bara 29:-. Mycket skön o bra form. Levereras bra gick ganska fort. Mycket nöjd.
Hej Marianne Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt har fungerat bra med er beställning och att ni verkar nöjd med produkten. m.v.h Anna
Enkel beställning och snabb leverans. Bra!
Hej Leif Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med er a produkter. m.v.h anna
Det hade missats en av mina beställda produkter i mitt paket men efter support så skickades det dagen därpå utan kostnad.
Hej Raul Tack för ert omdöme. Vi beklagar att det blev ett fel med er order. Skönt att höra att ni fick snabb hjälp med att lösa problemet. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
enkelt och lätt, snabb leverans, jättefina gula mjukisbyxor
Hej Knut Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning och att ni verkar nöjd med ert köp. m.v.h anna
Riktigt bra kvalitet på produkterna, till hyfsat pris. Jättesköna byxor och mjukisar. Rekommenderas!
Hej Erik Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Hej! Snabb och bra respons vid återbetalning. Mycket nöjd..
Hej Juhani Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni fick snabb hjälp efter att ni kontakta oss. m.v.h Anna
Bra kvalitets strumpor till bra pris. Köpte arbetsstrumpor och rekommenderar dom verkligen.
Hej Vitalij Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med produkten ni köpt. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Fick det jag beställde och passade mig perfekt
Hej Ludwin Tack för ert omdöme. Roligt att höra att produkten ni köpte passade. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
Bra kvalitet och snabb leverans
Hej Per Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Trevliga piké tröjor modeller som passar min smak.
Hej Paul Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni gillar våra pikéer. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
Lång leverans. Över en vecka. Tyvärr…
Hej John-Erik Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. Vi arbetar ständigt vidare på att korta ner våra leveranstider med förhoppning om att kunna erbjuda kortare leveranstider för samtliga produkter i framtiden. m.v.h Anna
🤮🤮🤮 riktigt dålig kvalitet och inga sköna boxer kalsonger tyvärr🤮🤮
Hej Joakim Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ert köp inte blev som ni tänkt. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte eller en ånger m.v.h anna
Snabb leverans, bra packat och kan ej utvärdera kvaliten då jag ej tvättat varan
Hej Nina Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med produkten ni köpt. m.v.h anna
Snabbt enkelt o billigt!! Hög kvalitet o snabb leverans, lättöverskådlig hemsida, stort urval!
Hej Magnus Tack för ert omdöme. Roligt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Lätt, snabbt att handla och få varorna. Inte stora förväntningar då det var första gången. Köpte kalsonger till mannen som tycker de är sköna i matrielet men en liten detalj är att han tycker passformen bak känns kort.
Hej Veronica Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning och att produkten föll användaren i smaken. Vi tar med oss av era åsikter när vi utvärderar och uppdaterar våra produkter. m.v.h anna
Snabb leverans och roliga motiv på kalsongerna. Jag hoppas att mottagarna (5 herrar i varierande storlekar) blir nöjda. Ett litet tips kanske att man skulle kunna beställa 5 kalsonger men i olika storlekar till ett rabatterat pris och i sånt fall behöver man ju inte den fina kartongen eftersom varje herre får ett paket. Bra pris var det också.
Hej Inger Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att mottagarna av produkten ska tycka om sin present. m.v.h Anna
Snabb leverans, men dåliga produkter. Jag köpte 8 par kalsonger, och alla verkar vara designade för personer utan rumpa. Kanske ny modell :)
Hej Andrei Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ert köp inte blev som ni tänkt. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte eller en ånger. m.v.h Anna
Lätt smidigt och tydligt! Lever tydligt upp till mina höga förväntningar.
Hej Malin Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Min upplevelse var positiv, hade inga förväntningar i stort. Det funkade snabbt smidigt att beställa samt snabb leverans. Jag beställde en Onepiece till min man. Så jag är väldigt nöjd!
Hej Camilla Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att er man ska trivas med sin Onepiece. m.v.h anna
Väldigt snabb leverans av varorna och enkelt att beställa.
Hej Pasi Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Snabb leverans och bra produkter
Hej Maria Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Det var lättsamt och enkelt att handla Snabba leveranser hade förväntat mej länge tid Köpte 19 par boxer och servicen med retur och snabb service om de varit fel storlek var förvånande bra
Hej Lars Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning och retur. Hoppas att ert byte blev bra och att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Bra pris snabb leverans helt okej kvalitet för det priset
Hej Hans-Åke Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Det gick snabbt och smidigt och produkterna kom bara på några dagar 👍
Hej Anna Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Mycke bra, och super snabb leverans, så jag är nöjd.
Hej Alf Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat bra. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Billigt och snabbt. Smidigt att handla men väldigt märkliga storlekar
Hej Jens Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Om ni önskar göra ett storleksbyte är ni välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se. m.v.h anna
Mycket Snabbt , hyfsat billigt ok kvalitet 👍
Hej Lars Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Övövlgöhlclclvöhövöh. Jucugiggggiogghooghgh
Hej Peter Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
I ordered a leather jacket for my husbands birthday last minute and write an email asking if they could send it on his birthday. To my pleasant surprise it arrived the day after his birthday, and I was thinking it would arrive the week later. They tried their hard test to ship it out quickly! Re as lot grateful and hubby loves his new jacket. Really good quality and great customer service. Will def buy again from here ❤️
Hello Kiran Thank you for your positive review. Nice to hear that you received good help from our customer service and that your husband was satisfied with his gift. Warm welcome again. m.v.h Anna
Kanon bra ,enkelt och bra priser . Bra kvalitet.
Hej Jan Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Kalsongerna tunna dålig passform i bak inte bra om man har resåren nedanför rumpan 😬
Hej Bo Tack för ert omdöme. Tråkigt att ert köp inte blev bra. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte. m.v.h anna
Snygga Jeans men för mycket Elastan som förstörde passformen på mig så jag skickade tillbaka dom . Blev då tvungen att betala returfrakt ,lite konstigt att behöva betala för en vara som man ej behåller borde väl gå att hantera på ett bättre sätt , andra webbsäljare erbjuder ju gratis returfrakt drar väl ner betyget en del.