JK's Bil & Motor

www.mekonomen.se
  • BadgeEightYears
1 240
4.7

Jk's Bil & motor är en Mekonomenverkstad som grundades 2013. Vi hade redan då en grundregel: att bemöta kunden som vi själva vill bli bemötta och att göra ett snabbt, prisvärt och väl utfört arbete. Vi har som mål att ha allt under samma tak i vårt företag så småningom. Detta mål vi nästan uppnått. Vi utför det mesta inom...

1240 omdömen om JK's Bil & Motor

Sedan starten hos Reco 2017

Karin O
Skrev om JK's Bil & Motor

Toppenbra service snabbt och enkelt

Jeanette S
Skrev om JK's Bil & Motor

Som alltid bra och trevlig service. Denna gången fick jag bara en lampa bytt, men jag har länge anlitat JK:s och uppskattar deras service.

Personligt S
Skrev om JK's Bil & Motor

Enkelt, snabbt och smidigt. Väldigt tillmötesgående

Bengt Erik Göran F
Skrev om JK's Bil & Motor

Mycket trevligt bemötande och hjälpsam personal som verkligen tog sig tid för diskussion och förklaring både före bilservicen som efter.

Rita G
Skrev om JK's Bil & Motor

Försökte ringa upprepade gånger utan att komma fram men blev uppringd dagen efter och fick omedelbart En tid! Fick ett mycket bra bemötande!

Leif O

Bra bemötande av personalen. Trevliga o kundvändliga. 5+

Kent O
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevlig mottagande, och proffsigt utförande av arbetet

Jan S
Skrev om JK's Bil & Motor

Proffsigt bemötande. Fick snabbt tid för service.

Anna A
Skrev om JK's Bil & Motor

Blev som vanligt hos JK:s vänligt bemött och min bil som jag hade lämnat på service blev klar innan utsatt tid! Så jag är en nöjd kund!

Sven B

Bra service. Bra dialog i övrigt.. 👍

Emely M
Skrev om JK's Bil & Motor

Super trevlig och hjälpsam personal!

Ann N
Skrev om JK's Bil & Motor

Ett bra bemötande och personalen levde absolut upp mina förväntningar.

Alfred R
Skrev om JK's Bil & Motor

Mycket trevligt mottagandet bra utförd arbete helt nöjd

Ewa L
Skrev om JK's Bil & Motor

Väldigt trevligt bemötande från beställning till slutbetalning. Köpte och skiftade till friktionsdäck. Är väldigt nöjd. Återkommer vid behov

Kim M
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra service, tar hand om kunden. Snabba svar

Krister D
Skrev om JK's Bil & Motor

Mycket bra. Säljaren svarade på min fråga vad lagningen skulle kosta ”inte mer än 2000” . När jag skulle hämta bilen var kostnaden 2800 och jag påminde säljaren om att han sagt 2000. Han ifrågasatte mig inte en sekund utan sa bara att ”då är det 2000 som gäller”. Stor trovärdighet och mycket gott bemötande.

Bernt J

Milservice på Peugeot 2008. Väl utfört med bradokumentation

Leaseplan A
Skrev om JK's Bil & Motor

Bilservice. Bra bemötande, noggrann kontroll, trevlig personal,

Britt E
Skrev om JK's Bil & Motor

Problem med fläkten på min bil Jar har fått bra information under tiden de har lagat fläkten. Blev informerad, när de fick komplettera med reservdelar. Är mycket nöjd med personalen.

Kerstin B
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra bemötande där jag som kund inte behöver känna mig okunnig. Jag bokade service.

Lizette R
Skrev om JK's Bil & Motor

Mycket bra. De kan Audi A7 service vänliga både i verstad och framförallt kundmotagning.

Patrik L
Skrev om JK's Bil & Motor

Seriösa och professionella i bemötande och åtgärder. Kan varmt rekommenderas!

Nf A

Trevligt bemötande och flexibelt

Kommunalförbundet S
Skrev om JK's Bil & Motor

Snabb offert . Bra.med ny information om fler fel . Erbjuder flretagsavtal. Bra. Trevligt bemötande

Björn-Uno M
Skrev om JK's Bil & Motor

Har anlitat JK's Bil & Motor i många år nu. Både för reparationer, service och däckbyte. Är väldigt nöjd. Känner mig alltid trygg med att de både gör det bästa jobbet och hjälper mig avgöra vad som behövs. Rekommenderar varmt!

Max N
Skrev om JK's Bil & Motor

Jag tycker alltid att de är snabba med att ge tider och åtgärda problem. Trevligt bemötande och flexibla när man behöver lånebil.

Bravida A
Skrev om JK's Bil & Motor

Bokad service på firmabil, snabb och trevlig bemötande. Bra med lånetid. Bra öppetider Mv Peter

Johanna T
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid vänliga hjälpsamma å tillmötesgående… man får alltid raka svar å råd… å de blir aldrig dyrare än vad som sagts från början…

Nils N
Skrev om JK's Bil & Motor

Som vanligt bra o trevlig bemötande

Vivan P
Skrev om JK's Bil & Motor

Jag köpte en service och är helt nöjd med utförandet.. jag fick bra information om vad som behövdes göra och ska få ett kostnad förslsg

Kjell N
Skrev om JK's Bil & Motor

Vänligt och professionellt bemött av kunnig och hjälpsam kundmottagare.Den här gången gällde det däckbyte. Gick som förväntat utan problem. För den som vill ha ett arbete utfört på ett professionellt och hållbart sätt kan jag rekommendera JK's!

Joakim L
Skrev om JK's Bil & Motor

Otroligt bra service och bemötande! Ärliga och håller vad de lovar.

Nils H

Helt perfekt Hjul ute med däckhotell 👍

Lotta A
Skrev om JK's Bil & Motor

Toppen att kunna lämna sin bil, och veta att man alltid får den bästa servicen och bästa priset! Tack Jocke o c/o för jobbet med både våra bilar!!

Pär-Ola F
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande och allt gick smidigt vid mitt hjulskifte. Mycket nöjd, som alltid 👌

Per Z
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid proffsiga och bra arbete utfört

Sara G
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt bemötande! Blev uppringd för att min man missade att hämta upp min bilnyckel, uppskattat. Lämnade in för service och däckbyte.

Gun J
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevligt mottagande och hjälpsamma.

Ulla S
Skrev om JK's Bil & Motor

Vänligt bemötande och snabb service.

Jan T
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra och snabb service vid däckbyte idag. Tack

Naser S
Skrev om JK's Bil & Motor

De är experter och noggrann samt är snabba.

John S
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra service. Bra pris. Snabbt jobb.

Ewa F
Skrev om JK's Bil & Motor

Jag fick ett fantastiskt bemötande och kände mig verkligen välkommen. jag gjorde ett däckbyte, kommer att göra mina servicearbete här helt klart. Högsta betyg från mig/Ewa

Glenn H
Skrev om JK's Bil & Motor

Trevlig personal. Servat bilen. Helt nöjd med det.

Torbjörn N
Skrev om JK's Bil & Motor

Service och kundvänliga.Bra priser som matchar väl.

Johan S
Skrev om JK's Bil & Motor

Proffsiga ! Bra service som vanligt!

Inger P
Skrev om JK's Bil & Motor

Mycket bra bemötande o trevlig personal. Rekommenderar till andra

Ilma M
Skrev om JK's Bil & Motor

Alltid allt bra Mycket duktig och kunnig personal

Boguslawa K
Skrev om JK's Bil & Motor

Bra bemötande. Trevlig och hjälpsam personal. Väldigt nöjd med besöket.

Anna N
Skrev om JK's Bil & Motor

Fantastisk! Super trevlig och extremt hjälpsam personal. Mycket nöjd med mitt besök!