JL Bygg AB

11 omdömen om JL Bygg AB

Sedan starten hos Reco 2024

Jimmy H
Skrev om JL Bygg AB

Kanon bemötande Bra kommunikation Trevlig snickare och lyhörd med önskemål Fantastiskt resultat! Snabbt å smidigt från första kontakten till sista skruven.

Maria B
Skrev om JL Bygg AB

Jag fick hjälp med byte av väggpanel samt målning. Bemötandet var mycket positivt och de levde upp till mina förväntningar av arbetet, som tog lite längre tid än väntat, men resultatet är mycket väl godkänt!

Daniel T
Skrev om JL Bygg AB

Mycket trevliga och lyhörda! Nöjd.

Tommy A
Skrev om JL Bygg AB

Väldigt bra service, snabbt utfört och framför allt är vi väldigt nöjda med slutresultatet!

Ditte P
Skrev om JL Bygg AB

Snabbt jobbat, fint utfört, Inget skräp och rester från bygget/rivningen.

Laila K
Skrev om JL Bygg AB

Proffsiga noggranna trevliga skulle varmt rekommendera

Emma A
Skrev om JL Bygg AB

Oseriösa. Tar betalt i förskott och håller inte det de lovar.

Mattias G
Skrev om JL Bygg AB

Min upplevelse hittills (vi är mitt i pågående projekt) är ett mycket seriöst företag som levererar det dem lovar, dessutom till ett mycket bra pris. Arbetet påbörjades på utsatt tid och med skickliga snickare. Ägaren Jocke är lätt att komma i kontakt med vid behov.

Christer A
Skrev om JL Bygg AB

Alla "problem" och ändringar (ÄTOr) under arbetet lösts effektivt och bra. Trevligt bemötande och goda råd under hela projektet. Kan varmt rekommenderas

Ted J
Skrev om JL Bygg AB

Snabb och pålitlig snickare som alltid ställer upp och löser arbeten utan problem som beställs, även med kort varsel. Alltid ett otroligt trevligt bemötande!

Iréne ingemo margitha W

Superduktiga,pålitliga och trevliga. Håller vad dom lovar! Fasad och fönsterbyte.