Kanon bemötande Bra kommunikation Trevlig snickare och lyhörd med önskemål Fantastiskt resultat! Snabbt å smidigt från första kontakten till sista skruven.
JL Bygg AB
11 omdömen om JL Bygg AB
Sedan starten hos Reco 2024
Jag fick hjälp med byte av väggpanel samt målning. Bemötandet var mycket positivt och de levde upp till mina förväntningar av arbetet, som tog lite längre tid än väntat, men resultatet är mycket väl godkänt!
Mycket trevliga och lyhörda! Nöjd.
Väldigt bra service, snabbt utfört och framför allt är vi väldigt nöjda med slutresultatet!
Snabbt jobbat, fint utfört, Inget skräp och rester från bygget/rivningen.
Proffsiga noggranna trevliga skulle varmt rekommendera
Oseriösa. Tar betalt i förskott och håller inte det de lovar.
Min upplevelse hittills (vi är mitt i pågående projekt) är ett mycket seriöst företag som levererar det dem lovar, dessutom till ett mycket bra pris. Arbetet påbörjades på utsatt tid och med skickliga snickare. Ägaren Jocke är lätt att komma i kontakt med vid behov.
Alla "problem" och ändringar (ÄTOr) under arbetet lösts effektivt och bra. Trevligt bemötande och goda råd under hela projektet. Kan varmt rekommenderas
Snabb och pålitlig snickare som alltid ställer upp och löser arbeten utan problem som beställs, även med kort varsel. Alltid ett otroligt trevligt bemötande!
Superduktiga,pålitliga och trevliga. Håller vad dom lovar! Fasad och fönsterbyte.