Trevlig bemötande. Snabb och väldigt prisvärd offert och utförande på rep av AC. Mycket bättre än märkesverkstad. /Kurt
JNA Bilservice AB
Välkommen till JNA Bilservice - Bäst service för din bil! Vi är en liten men personlig bilverkstad som tar oss den tid som krävs för att din bil ska må som bäst. Vi har mångårig erfarenhet inom bilreparationer och alla typer av bilmärken. Vårt fokus är alltid det bästa för din bil och självklart till ett bra pris! Vi påbörjar...
151 omdömen om JNA Bilservice AB
Sedan starten hos Reco 2020
Bra verkstad med kunnigt och trevligt bemötande. Rekommenderas!
Mycket bra bemötande, kunnig och trevlig peronal. Supernöjd!
Hej! Det kan inte bli bättre än det är. Jag är jätte nöjd. Kommer välja JNA igen vid första behöv.
Fantastiskt bra service och alla som jobbar där är otroligt hjälpsamma och är nöjd att de svarar snabbt på frågor som gör en trygg! Jag kommer gärna tillbaka.
mycket bra service, snabbhet och effektivitet garanteras.
De är fantastickt bra Treviso ocj hjälpsamm Bara bra
Trevligt bemötande av kunnig personal. De vet vad dom pratar om. Känner förtroende när pratar med dem
Dom är super bra och kunniga bra bemötande
Personalen på JNA Bilservice AB är riktigt trevliga och professionella i sitt bemötande. Har servat företagets bilar i flera års tid. Det är aldrig nåt krångel och de levererat alltid vad de lovar. Förtjänar högsta betyget.
Enkelt snabbt och halva priset jämfört med Toyota
Nenad Sveriges bästa bilmekaniker
Här får man personlig service. De duktiga teknikerna fixar snabbt din bil. Rekommenderas varmt
Mycket bra Ni räddade min.sommar när ni satte in en AC i vår gamla ford
Trevlig, kunnig personal! Fick snabbt hjälp och jobbet blev klart samma dag.
Underbar service och är fantastiska om det krisar och bilen måste ut!, löser alla problem
Perfekt service so ska en verkstad ser ut.
Mycket Trevligt bemötande som alltid
Bra och snabbt service 100 procent profss,bred kunskap
Bra service och Bra personal fixar jobbet.
Bra och trevliga fick snabbt hjälp.
Jag har aldrig lämnat in min bil hos er. Avbokade min tid för service då jag ansåg att ni var alldeles för dyra.
Bra snabb service, trevligt bemötande i verkstan och på kontoret
Alltid mycket bra service till rimliga priser!
Bästa service som finns alltid i tid !!
Mycket bra för min fördel är att jag har väldigt nära till verkstaden ha en bra dag tommy
Mycket trevligt långt över förväntan. Vi hade hög förväntan att vi skulle få hjälp med vårt problem , vi trodde att vi skulle få hjälp någon dag senare i veckan i bästa fall . Vi blev omedelbart hjälpt av mannen som tog emot oss där han tog in vår bil i verkstadshallen och kopplade upp den mot en diagnosdator . Vi fick reda på att det va ett fel på turbons omställning . vilket ska åtgärdas senare . Vi kunde köra försiktigt hem för att senare komma tillbaka och åtgärda felet . Allt tog bara 20 . minuter
Svåra att få tag på under semesterperioden men bra service och bra pris när jag väl fick kontakt
Underbar personal. Inga problem med tider när man kommer även med akuta problem. Kompetenta och trevliga. Rekommenderar JNA Bilservice AB till mina vänner.
Bra service och gott bemötande.
Utmärkt service Trevligt bemötande Vettiga priser Kunnigt yrkesfolk
Jag var där för det var mitt i sommaren och hittade ingen annan verkstad. Dom löste problemet samt upptäckte något som inte Peugeot sätt nämligen att slangen till turbon läckte. Dom fixade snabbt en ny. Det blev som en ny bil. Jag ska absolut dit igen även om det inte är närmast.
Bytte bromsskivor och bromsklossar bak Dom gjorde ett bra jobb till ok pris
De är bäst. med kvalificerade och lämpliga tekniker. och till överkomliga priser
Upplevelsen av Jna Bilservice är den bästa firman jag varit på.Personalen är trevlig och flexibla. Boka tid hur bra som helst.
Mycket bra service, snabb hjälp och trevlig personal
Både reparation och service till belåtenhet. Trevligt bemötande och kunnig personal. Rekommenderas.
Bästa mästaren alltid trevlig och redo att hjälpa👍
Snabb service och ett mycket bra resultst
Blev bemött på ett vänligt och professionellt sätt. Visar att dom är kunniga inom sin bransch. Lämnade in min bil och fick den lagad
Fantastiskt bemötande men framförallt utmärkt service.
Super bra service! Vänligt bemötande plus rimligt pris. Trevlig personal och professionella. Tack, jag är supernöjd Rekommenderar starkt!!!
Gjorde en service och montage av motorvärmare bokning en månad i förväg. Tog ledigt från jobbet och skulle lämna in bilen. Då hade min bokning försvunnit. Jag fick en bokning veckan därpå och milen för service överskreds. Lämnade in bilen igen och när jag skulle hämta bilen vid 16 så var den inte klar, fick vänta till 17 innan jag fick tillbaka bilen. Är grymt besviken när man försökte planera servicen med sitt jobb och så blev det såhär. Även att jag behövde vara kvar ända till 17 när jag skulle hämta ut bilen.
Hej Erik, Tråkigt att du fick vänta och att du är besviken. Ibland så går det inte som planerat, men vi gör vårt bästa. MVH Jelena
Jätte bra service och Jätte trevligt personel med stor erfarenhet
Bra och enkel att ha att göra med!
Alltid bra service och väldigt trevlig personal! Dom har hjälpt mig många gånger när min bil har strulat! Äntligen en bilmekaniker att lita på. Tack för all hjälp 😊
Hej allihopa, JNA bilverkstaden kan jag tipsa till alla. Först och främst vill jag tacka de för bemötande, man känner sig som hemma. Det andra är de professionella, kunniga och jobbar snabbt med allt: service, däckbyte och biltvätt. Priserna är mycket värt att åka dit. Ärligt sagt, efter min första besök glömde jag att tänka om bilen som ett problem eller extra investeringar eftersom fick bra tips från arbetsledare Nenad ”Vad ska jag tänka först och vilka åtgärder ska göras i framtiden” Viktigaste för mig är bara boka besöket i god tid. Tack Nenad&Co Mvh Rufat
Vi servar alla våra bilar hos dem och vi är alltid nöjda med deras service, duktig och trevlig personal. Varmt rekommendation.
Proffsiga, vänliga, gör som dom säger, prisvärda, bland de bästa som finns! Högt rekommenderas!
Jag är alltid nöjd med deras service. De är bäst Duktiga, kunniga, ärliga och hård arbetare