Vänliga och professionella bemötanden, bra städning men jag rekommenderar Grovstädning/flyttstäd etc. Den är mer än 5 +
Jonas Städservice & Bemanning
Hos Jona’s Städservice och Bemanning erbjuder vi ett brett utbud av städ- och transporttjänster i Stockholmsregionen. Oavsett dina städbehov ser vi till att utföra arbetet med största noggrannhet och med miljövänliga produkter. Vi erbjuder alla typer av städtjänster såsom hemstädning, flyttstädning, byggstädning, dödsbostädning...
10 omdömen om Jonas Städservice & Bemanning
Sedan starten hos Reco 2024
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vad roligt att du är nöjd med våra tjänster. Ha en trevlig dag ! Med vänlig Hälsning Jona Jona's Städservice & Bemanning
Bra personal och arbetsgrupp, effektiv resultat med Jonas Städservice & Bemanning😍👌
Hej Bahar Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster! Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och service, så det är väldigt kul att höra att vi uppfyllt dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Med Vänliga Hälsningar, Jona På Jona's Städservice & Bemanning Vänliga hälsningar,
Dem bästa städkompanin! De gör ett perfekt jobb och är mycket nogranna. De är dessutom väldigt snälla!
Hej Durim Tack för din fantastiska recension !Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med våra tjänster. Tack att du valde Jona's Städservice och för att du tog dig tid att lämnar en recension. Vänliga hälsningar, Jona på Jona's Städservice & Bemanning
Jonas städ är så otroligt duktiga och kunniga. Noggranna. Vi har även haft fönstertvätt. Jona putsade vår fönster så rena att efter mer än 1 år är de fortfarande rena. Har haft andra städföretag som putsat fönsterna men aldrig lika rena. Jona var extremt noga. Har även ett fint bemötande, vilket är viktigt.
Hej Lisen Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster! Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och service, så det är väldigt kul att höra att vi uppfyllt dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vänliga hälsningar, Jona på Jona's Städservice & Bemanning
Allt är så otroligt bra, tack Jona’s städservice 💞. Rekommenderar det starkt!
Hej Fabjana Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster! Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och service, så det är väldigt kul att höra att vi uppfyllt dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vänliga hälsningar, Jona på Jona's Städservice
Jonas städservice är den bästa jag är så nöjd tack så mycket 🙏
Hej Gökhan Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster! Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och service, så det är väldigt kul att höra att vi uppfyllt dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vänliga hälsningar, Jona på Jona's Städservice
Allt är så noggrant och personalen är otroligt exceptionellt! Tack för den bästa städservicen ❤️
Hej Etleva Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster! Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och service, så det är väldigt kul att höra att vi uppfyllt dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vänliga hälsningar, Jona på Jona's Städservice
Rekommenderar jätte stark detta företaget, alltid bäst trevlig ärliga och expressa tjänster , stor tack Jona’s Städservice 🥰
Hej Tomas Tack för din fantastiska recension !Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med våra tjänster. Tack att du valde Jona's Städservice och för att du tog dig tid att lämnar en recension. Vänliga hälsningar, Jona på Jona's Städservice & Bemanning
Jag är så nöjd med bästa städningen och väldigt trevligt bemötande! Eva
Hej Eva Tack för din fantastiska recension !Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med våra tjänster. Tack att du valde Jona's Städservice och för att du tog dig tid att lämnar en recension. Vänliga hälsningar, Jona på Jona's Städservice & Bemanning
Noggrann, trevlig kommunikation OCH ALLT är SÅ VÄLSTÄDAT !!!🙏🏻🥰// /Susanne Syversen
Hej Susanne Tack för din fantastiska recension !Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med våra tjänster. Tack att du valde Jona's Städservice och för att du tog dig tid att lämnar en recension. Vänliga hälsningar, Jona på Jona's Städservice & Bemanning.