Jönköpings Vvs AB

2.8

9 omdömen om Jönköpings Vvs AB

Åke Mathias L
Skrev om Jönköpings Vvs AB

Fick bekymmer med eventuellt läckage i husets rör. Jag kunde inte komma fram till vad, eller var, det var men illa var det, det förstod jag. 17:59 ringde jag till Jönköping VVS AB och fick konsultation per telefon. Just där och då behövde jag ha någon som kunde guida mig med expertis. Tack för hjälpen Kim

Bror Fredrik S
Skrev om Jönköpings Vvs AB

Vi är mycket nöjda med installationen av Nibe S1256 Kunnig och hjälpsam, håller vad han lovar Svarar på frågor efter installationen Kan varmt rekommenderas /Fredrik

Carl Michael U
Skrev om Jönköpings Vvs AB

En bedrövlig upplevelse från början till slut. Kommunikationen från firman är otroligt dålig, planeringen obefintlig och debiteringen saltad på ett orimligt sätt. Jag ångrar mig rejält efter att ha anlitat detta oseriösa företag! Till de som behöver ta in en rörmokare avråder jag bestämt från att anlita Jönköpings VVS, men även dess bifirma (Koppla Vatten & Värme). Ta något annat. Vad som helst.

Lars Robert V
Skrev om Jönköpings Vvs AB

Riktigt oseriös rörmokare. Är bara ute efter att dra in så mycket pengar som möjligt från kunden för minsta möjliga jobb. Lita inte på ett ord han säger.

Malin Hanna Marie V
Skrev om Jönköpings Vvs AB

Anlita inte denna hantverkare, förstörde minst lika mycket som han skulle fixa. Tog betalt med extra salt för allt han lagade, sedan fick vi fortfarande anlita någon annan som kom och gjorde om rördragning och inställningar. Efteråt skickade han extra räkning för något som inte en var gjort som vi bestridit nu i 3 års tid!!!! Bespara er stress och besvär ta vem som helst förutom detta företag.

Marie Helena E
Skrev om Jönköpings Vvs AB

Kim svarar alltid snabbt. Har bra lösningar på sms eller så kommer han och kollar. Igår gjorde han en grundlig service på vår frånluftspanna enligt plan. Trevlig och villig att förklara för någon som inte kan så mycket. Rimliga priser. För något år sen löste han ett stort problem som en annan rörmokare sjabblat till som denne inte kunde fixa och som gjort att systemet inte funkade alls.

Anna Å
Skrev om Jönköpings Vvs AB

Superduktig och väldigt engagerad, har gjort ett hästjobb hos oss med med att rätta till tidgare dåliga installationer (gjorda av andra) med golvvärme, panna, dusch, omdragningar m.m. Väldigt mån om att det ska bli bra, jobbar tills det är klart även om det blivit sent, kommit på lördag när värmen inte funkat, hör av sig både på kvällar och helger för att kolla så allt funkar. Också mån om att man ska förstå vad som måste göras och vad det är som han har gjort. Har bara positivt att säga!

MICHAEL A
Skrev om Jönköpings Vvs AB

Kunde jag sätta ett minus så skulle jag göra det. Anlita inte denna rörmokare det är en riktig bluffmakare köpte en bergvärmepump med komplett installation begär full betalning innan installation. Installation efter 3 mån.på elpatron sen hem skicka extra offer på över 33000 .. gå inte på denna nit om ni gjort det kontakta arn.mer info ring mig .0738927393.

CHRISTOFFER JOHANNES G
Skrev om Jönköpings Vvs AB

VARNING anlita inte detta företag. Dom saltar sina fakturor och hotar att inte fortsätta på ett halvfärdigt arbetet om man inte godkänner extra fakturor. Dom kan inte produkterna som dom installerar. Verkar vara väldigt inkompetenta och pratar i telefon hela tiden. Vilket gör att arbetet tar längre tid än det behöver göra vilket dom tar bra betalt för. Fick betala över 1000kr i timman inklusive restid och fikaraster. Har ett tråkigt och hotfullt bemötande om man ifrågasätter sätter någon detalj.