Vi blev mycket bra bemötta dom jobbade mycket fort och proffsigt,stylingen blev väldigt bra
K.i & Design AB
10 omdömen om K.i & Design AB
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket proffsiga, blev ett nytt hus!
jag är väldigt nöjd med K.I & Design AB, dom har gjort ett väldigt bra jobb med min lägenhet. Bemötandet var simpelt och lätt, Jag skulle rekomendera varmt "K.I Design" till nära och kära.
Det kändes lite överdrivet, att vi fick plocka bort så mycket av våra saker. Vi får aldrig veta, om stylingen var värd den ganska höga kostnaden.
Kom i tid och gjorde det de skulle och hämtade tillbaka sakerna punktligt Några av möblerna typ sang var lite väl enkla (typ ihopfällbar gästsäng) även om det var ett sängöverkast såg det inte så bra ut, den var låg och passade inte in.
proffsigt och mycket snyggt jobb
Frida skötte all styling exceptionellt. Trevligt bemötande, enkelt och effektivt. När jag kom in i min lägenhet igen var långt över förväntan. Skulle definitivt rekommendera.
Fantastiska! Det blev så fint och väldigt mycket bra input för framtiden. Stort tack 🙏🏻
Trevlig och bra dialog om vad jag skulle göra och vad Ki design skull2 göra. Blev bra styling
Hade en bra upplevelse och allt fungerade och stylingen blev bra!