Utbildning är bygg på en så sett att en person som aldrig har jobbat inom branschen kan förstå allt utan problem.
K-Utbildning
Våra digitala utbildningar kan genomföras närsomhelst och varsomhelst, vilket ger montören maximal flexibilitet och optimal inlärning. K-Utbildning är designad för att vara anpassningsbar efter varje elevs unika behov och förutsättningar. Vi erbjuder utbildningar inom: - ADR 1.3 - Farligt gods - APV 1.1 & 1.2 - APV 1.1 & 1.4...
11 omdömen om K-Utbildning
Hej Luis Roligt att du uppskatta utbildningen! Välkommen åter Mvh Arvid K-Utbildning
Swedish Wealth Institute AB is a great company, always replying to your questions and giving opportunities to their clients to increase thei
Det bra och jag tror bättre att när man jobbar kan samtidig studera
Hej Eric och tack för ditt omdöme. Roligt att du uppskattar vårt upplägg
Smidigt och bra..!👍 bra att kunna göra en kurs i sin egen takt på hemmaplan. I lugn och ro kan information tas upp bättre..👌
Hej Toni Vad roligt att du uppskattade vår utbildning. Hoppas du får mycket nytta av din kunskap
Jag var där och gjorde 3 olika kurs (säkra lift, fall skydd och mobila arbetsplataformer). Jag hade ingen förväntningar, måste säga att inst
Enkel och informativ utbildning.
Tack för din återkoppling Mikael. Vi hoppas att få se dig åter
Det var verkligen lätt att hitta allt man behöver på hemsidan, dessutom har de det bästa priser på internet. Utbildningen att smidig och är på distans. Rekommenderar starkt
Tack Siar för din rekommendation. Därtill skoj att höra att du är nöjd med vår hemsida och vår utbildning Mvh K-Utbildning
Körde arbete på väg och tyckte den var lätt att förstå och bra att man inte fick veta på vad man hade för fel på slutprovet men att man ändå kunde göra om dessa
Hej David och tack för din återkoppling. Lycka till ute på vägarna !
Tillmötesgående och informativa
Tack för ditt omdöme. Hoppas det går bra för er ute på vägarna framgent !
Mycket trevligt bolag som... har kanon bra utbildningar... lycka till i framtiden med utbildningarna
Tack Conny för ditt omdöme. Lycka till med din verksamhet och tack för samtalen
Enkelt och smidigt, snabb återkoppling vid funderingar.
Hej Tobias! Kul att du uppskattade vår tjänst. Om du har några förbättringsförslag dela gärna med dig av dem, skriv till info@k-utbildning.se
Snabb hantering och bra kurs 👌
Hej Tina. Vad roligt att du uppskattade vår kurs och vår service. Du är varmt välkommen tillbaka. Mvh Supporten på K-Utbildning
Helt ok helt okej Helt okej Helt okej Helt okej Helt okej
Hej Sten Vad roligt att du gav oss en femma! Även bra att du tyckte APV-kursen var 6 gånger "Helt OK" ;) Du är välkommen åter för nästa kurs Mvh Arvid K-Utbildning