För företag
Putsa fönster
39 rekommenderade fönsterputsfirma i Höganäs
Maid 2 Clean
Få prisförslag
Fönsterputsning, utfört effektivt, ordentligt. Gott bemötande. Fullt tillfredsställande. Supernöjd!
All Städ Malmö AB
Få prisförslag
Noggranna, prisvärda & snabb kommunikation.
All inclusive städfirma
Få prisförslag
Vi fick hjälp med en flyttstäd av vår lägenhet. Allt fungerade väldigt bra, från offert till avstämning och utförande. H...
INGEN SMUTS BARA PUTS AB
Dan Stefan S
Trevliga, effektiva, Resultatet blir okej med det når inte riktigt till som när du putsar för hand. Prisvärt ändå.
Klappat Å Klart Städservice
Få prisförslag
Boka prisvärd och noggrann städtjänst med Garanti! Ett miljömedvetet företag som underlättar din vardag.
Anna-Karin V
Oerhört trevligt och proffsigt bemötande. Lösningsorienterade och bra kommunikation. Rekommenderas varmt!
Rosenquist Fönsterputs & Service
Få prisförslag
Snabb trevlig och helt enkelt en superkille Putsa både in och utvändigt Rekommenderar honom med glädje Mvh Mats
Putsväck Fönsterputs AB
Inga M
Mycket vänligt bemötande, utmärkt resultat på putsningen av alla fönster. Kommer att anlita dem igen!
HomeMaid i Helsingborg
Kenth A
Bra. Inget att klaga på.Ett litet men. Att kommunicera med vår städerska är svårt . Ingen klagan på hennes arbetsutföran...
Max Flytt och Städ AB
Christin H
Jag blev bemött på bästa tänkbara sätt. Mån om att jag som kund skulle bli nöjd. Flytten gick smidigt, de var försiktiga...
Lilla Service
Anette B
Tillsammans upptäckte vi att de missat en sak. Utan problem fixade de till det omgående.