Trevligt bemötande och de kunde klämma in att komma till oss samma dag som vi bokade (de var i vårt område). Resultatet blev bra denna första gång och planerar att fortsätta använda deras tjänst.
Putsväck Fönsterputs AB
Putsväck Fönsterputs AB är din specialist på fönsterputsning och solcellstvätt i södra Sverige. Vi har gedigen erfarenhet av professionell fönsterputsning och erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag i Skåne, Halland och Småland. Vår affärsidé är enkel, vi tror på enkelhet och levererar rena rutor utan krångel....
104 omdömen om Putsväck Fönsterputs AB
Sedan starten hos Reco 2024
Bra bemötande och väl genomfört arbete.
Snabbt, smidigt och bra resultat
Trevligt bemötande, bra intryck, bra prova på erbjudande, och ett bra första jobb.
Trevligt bemötande, snabbt och smidigt. Rekommenderas verkligen, superduktiga. Fick bort alla färg resterna på fönsterna. Kommer absolut att användas igen.
Mina fönster har aldrig varit så rena! Vi kommer definitivt att fortsätta med Putsväck! Tack Matilda och Simon för att ni ger det lilla extra!
Bra service, trevligt bemötande och fint jobb!
Känns bra! Fönsterna var superfina efter första rengöringen. Mycket trevligt bemötande Med andra ord är jag hittills väldigt nöjd.
Super duktiga & trevliga, och kul att de finns lokalt!!
Trevligt och proffsigt bemötande. Dnabbt och noggrant utfört arbete. Prisvärt.
Trevligt bemötande och mycket väl utfört arbete. Vi ser fram emot ett långt samarbete.
Jag var nöjd med allt Putsningen o bemötande
Trevliga killar, lätt och prata med de och snabba med att utföra sitt jobb!
Trevligt bemötande, bra arbete, bra pris. Jag är mycket nöjd.
Jag är bara så nöjd! Trevliga människor, rena fönster. Kom precis när det behövdes.
Mycket trevligt bemötande Bra utfört arbete och jag kommer fortsätta använda Putsväck Fönsterputs AB
Trevligt bemötande plus rena fönster. Vad mer kan man önska sig.
Bra kommunikation, fint resultat. Bra pris.
Bra jobb, snabb återkoppling och trevligt bemötande.
Bra jobb, snabb återkoppling och trevligt bemötande.
Tack för fin service, trevligt bemötande och ett utmärkt utfört arbete!
Bra pris, snabba återkopplingar över Mail. Mycket snabb service, fönsterna putsade inom 2 timmar efter beställning.
Snabba och duktiga. Bra bemötande och fakturan kom snabbt.
Jättetrevligt par som undrade om jag ville ha putsat mina fönster. Först va jag tveksam för jag brukar putsa själv.,sen tänkte jag ok ge det en chans och jag är jättenöjd med putsningen.
Vi kan inget annat än att tacka för att du valt att testa våran tjänst och vi är så glada att du är nöjd! Kanske kan ditt omdöme leda till att fler vågar testa. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och tack för de fina orden! Hälsningar Matilda
Trevligt bemötande, snabb service och fint resultat. Prisvärt.
Härligt att du är nöjd det glädjer oss! Tack för det fina odömet! Allt gott Matilda
Trevlig person ,som gjorde ett kanon jobb
Tack Marie, kul att du är nöjd och tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme! Hälsningar Simon
Supertrevliga, enkelt förfarande och det kändes som dem gjorde det där lilla extra som man uppskattar men som ofta förbises. Rekommenderar dem varmt!
Tack det var verkligen ett fint omdöme! Extra roligt att vi lyckades leverera det lilla extra till er, det ska vi fortsätta med. Hälsningar Matilda
Ödmjuka och pedagogiska i sitt sätt att förklara sina tjänster. Fönsterna var som nya efter deras puts. Rekommenderas varmt!
Tack Susanne för det fina omdömet, vi blir så glada att du är nöjd! Allt gott Matilda
Trevliga, gemytligt, bra resultat
Tack för ditt fina omdöme och för du tog dig tiden att lämna en kommentar! Hälsningar Matilda Putsväck Fönsterputs
Trevligt bemötande och bra utförd fönsterputs. Mycket nöjd kund.
Tack Ingrid för det fina omdömet och för att du tagit dig tid att skriva! Allt gott Simon
Helt Fantastisk allt blev KLART
Tusen tack Unni för det fina omdömet! God Jul Matilda
Mjuk, tillmötesgående och med ett sinne för humor och kundens behov, toppen betyg!
Tack Gustaf för de fina orden, med lite humor kommer man långt! Allt gott Simon
Väldigt proffsigt bemötande. Rena fönster och fort gick det. Rekommenderas varmt!
Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, och tack för rekomendationen! Hälsningar Matilda
Bra service och proffesionellt bemötande
Tack Åsa för ditt omdöme! Allt gott Simon
Bra bemötande! Rena och fina fönster. Snabb service.
Tack för det Vlora, precis som det ska vara! Hälsningar Matilda
Bra jobb, trevligt bemötande, bra priser!
Tack Thomas för ett toppenbetyg! Kul att vi kunde göra dig nöjd! Allt gott Simon
Simon är jättetrevlig och fönsterna blev jättefina.
Tack Mia för det fina omdömet! Hälsningar Simon
Trevligt och professionellt bemötande samt utförande.
Tack Helena för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, kul att du är nöjd! Hälsningar Matilda
Positiva o trevliga! De fixade så fint!
Tack Inger för det, det glädjer mig att du är nöjd! Allt gott Simon
Bra bemötande! Rena och fina fönster. Snabb service.
Tack Sandra för ett toppenbetyg, härligt att vi kunde leverera enligt förväntan! Hälsningar Matilda
Otroligt bra service och fönsterna blev så fina, rekommenderas varmt!
Tack Sandra för ett fint omdöme, kul att du rekommenderar oss! Hälsningar Matilda
Super trevligt bemötande.. är väldigt nöjd med det jobb som har blivit utfört! Ska absolut rekommendera dem till vänner och bekanta.
Tack Lene för de fina orden och för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Allt gott Matilda
Ett Klart fint utfört arbete . kan varmt rekomendera detta företag och tjänst 🌲 //Billesholm
Tack Patrik för fint omdöme! Hälsningar Simon
Proffsigt och mycket trevliga! Super nöjd och rekommenderar varmt!
Kul att vi kunde leverera enligt förväntan! Vi ses snart igen Allt gott Matilda
Väldigt trevliga och noggranna!
Tack Christel för omdömet och för att vi fick putsa hos dig! Allt gott Matilda
Trevliga och väldigt informativa med priser, rekommenderas starkt
Tack Rebecka för det fina omdömet! Kul att vi kunde leva upp till våran slogan! Hälsningar Simon
Ett trevligt bemötande och bra utfört arbete
Tack Ulf för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! på återseende! Allt gott Matilda
Mycket fint bemötande, förtroende ingivande. Superbra resultat. Puts av fönster med spröjs. Vi återkommer , mycket nöjda.
Tack Irene för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme och tack för att vi fick putsa dina fönster! Allt gott Matilda
Trevligt bemötande o spegelblanka glas 👍
Tack Gertrud, Precis som det ska vara! Hälsningar Simon
Proffsiga och vänligt bemötande