För företag
›
Höör
Städhjälp
41 rekommenderade städfirmor i Höör
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från städfirmor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
HomeMaid i Malmö
Britt B
Städningen fungerar utmärkt med Gabriella.
Skånestäd AB
Verifierat företag
Få prisförslag
Helt okey, men mycket som inte gjordes. Kom tillbaka och gjorde det som missats, men inte på överenskommen tid.
E-städ i Norden
Få prisförslag
Hej Tackar för ett mycket professionellt bemötande, kommer definitivt använda era tjänster i framtiden! Mvh Fredrik
Rut & Rot Hemservice
Få prisförslag
Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
WOS Städ
Verifierat företag
Få prisförslag
Vi har bara haft dem här några dagar hittills men upplevelse från dessa dagarna finns inget att anmärka på.
City Städtjänst
Få prisförslag
Effektiv och kompetent flyttstädning. Förträfflig resultat. Kan rekommenderas till alla och envar!
Hemfrid Malmö
Få prisförslag
Välkommen till Hemfrid - Vi hjälper dig i din vardag, så att du har tid över till annat.
SEBASTIAN C
Vill du ha en enklare vardag - välj en annan städfirma. Känner igen det andra har skrivit här om dåliga erfarenheter. ...
Ren Fröjd
Få prisförslag
Jag köpte en flyttstädning, hade kollat runt ett tag men valde Red Fröjd och vilken tur jag hade! Vilket utmärk bemötand...
Glanshem
Ritu S
Fantastiskt bra städningen. jätte nöjd med den prisvärda bra service. Rekommenderar varmt
Tago Städ
Best cleaning service in Malmö/Skaane, like I would clean myself, perfect 😍