WOS Städ

WOS Städ

wosstad.se
  • Badge2024
4.1

Välkommen till WOS Städ - städföretaget som levererar varje gång! Företaget startade 2020 och har sitt säte i Vellinge. För oss är ett trevligt bemötande lika viktigt som kvaliteten på städningen. Vi levererar en fin helhetskänsla till våra kunder samt tillgänglighet för god kommunikation hos vår kundservice. Vi erbjuder ett...

39 omdömen om WOS Städ

Sedan starten hos Reco 2024

Kajsa B
Skrev om WOS Städ

Vi har bara haft dem här några dagar hittills men upplevelse från dessa dagarna finns inget att anmärka på.

Rigmor T
Skrev om WOS Städ

Fungerar bra på det stora hela och är nöjd med städningen. Det enda är att man aldrig får samma personer varje gång. Ständigt nya ansikten.

Bodil B
Skrev om WOS Städ

Det var en vänlig person. Jag hade förväntat mig att personen skulle vara stolt över sitt arbete och själv kontrollerat att allt var gjort. Och arbeta strukturerat. Fönsterputs ute. mellan och inne.

Helena W
Skrev om WOS Städ

Hemstädning. Den första kontakten var bra och vi fick bl.a. information om att de inte städade bakom stängda dörrar och att den första städningen tog lite längre tid då det städades grundligt. Normaltiden beräknade man till 4,5 timme. När städdagen kom lämnade vi huset då de två städarna kom. När vi kom hem efter 3, 5 timme dvs 7 städtimmar hade de inte ens börjat dammsuga på undervåningen. Istället hade tid bl.a. lagts på att städa micron som stod i stängt skåp och bastun som var stängd. Mycket tid hade även lagts på överhyllor...

Svar från WOS Städ

Hej Helena! Tack för din feed back. Tråkigt att det inte blev en bra upplevelse för dig. Vi informerar alltid om att den första städningen vår uppstartstädning tar längre tid än när man har sin veckostädning. Uppstartstädningen är en grundlig storstädning där vi nollar ut bostaden för att sedan underhålla med vår veckostädning. Så som insida mikrougn och avlopp i badrum ingår alltid i våra städmodeller.

Jane B
Skrev om WOS Städ

Trevlig kille som utförde ett snabbt och bra jobb..

Svar från WOS Städ

Hej Jane! Tack för ditt fina omdöme. Vi är så glada att din upplevelse med vår personal blev så bra. Bästa hälsningar WOS Städ

Marie G
Skrev om WOS Städ

Trevlig personal som städade snabbt & smidigt

Hej Marie! Stort tack för ditt omdöme. Bästa hälsingar WOS Städ

Ann J
Skrev om WOS Städ

Mycket nöjd! Känner stort förtroende för WOS! Ser framemot nästa gång!

Svar från WOS Städ

Hej Ann! Så glada vi blir för ditt fina omdöme. Stort tack för detta. Bästa hälsningar WOS Städ

Eva H
Skrev om WOS Städ

Trevliga medarbetare, effektiva och lämnar efter sig ett bra arbete, inget att anmärka på. WOS Städ rekommenderades av bekant för utförande av. "månads-städ" vi är mycket nöjda.

Svar från WOS Städ

Hej Eva! Stort tack för fina ord. Vi blir stolta över vår personal. Bästa Hälsningar WOS Städ

Ulrica B
Skrev om WOS Städ

Tack, vi är mycket nöjda med städningen!

Svar från WOS Städ

Hej Ulrica! Vi tackar så jätte mycket för fint omdöme och är glada att din upplevelse med oss varit bra. Bästa hälsningar WOS Städ

Pia T
Skrev om WOS Städ

Trevligt bemötande och bra utfört arbete

Hej Pia! Stort tack för fint omdöme. Bästa hälsningar WOS Städ

Susann S
Skrev om WOS Städ

Jag blev mycket trevligt bemött av deras kontaktperson och upplevde att de var mycket tillmötesgående. Jag köpte fönsterputs till tre fastigheter och var mycket nöjd med resultatet.

Svar från WOS Städ

Hej Susann! Tack för ditt omdöme. Vad härligt att total upplevelsen varit bra. Bästa hälsningar WOS Städ

Marianne Frölich W

Ɓra genomgång innan städnin̈gen, och sedan levde städarna upp till mina förväntningar, jag är mycket nöjd!!

Hej Marianne! Stort tack för ditt fina omdöme. Bästa hälsningar WOS Städ

Kristin J

Pawel är bäst 👍👍 Han är grymt bra. 👍

Svar från WOS Städ

Hej Kristin! vilket fint omdöme. Jag har skickat detta till Pawel som blev så glad. Vi blir stolta här förvår personal också. Bästa hälsningar WOS Städ

Barbro F
Skrev om WOS Städ

Trevliga tjejer och vi var nöjda. Lite besviken blev jag när jag lyfte på soff kuddarna och där var smulorna fortfarande kvar!

Svar från WOS Städ

Hej Barbro! Tack för ditt omdöme. Vi tar till oss feed backen, så att det kan ytterligare bättre nästa gång. Bästa hälsningar WOS Städ

HANNA H
Skrev om WOS Städ

Bra och noggranna med städning! Allt görs bra och inget glöms.

Svar från WOS Städ

Hej Hanna! Tack för ditt omdöme och vi är så glada att det fungerar väl. Bästa hälsningar Linda

Gunvor E
Skrev om WOS Städ

jag är mycket nöjd med arbetet som WOS Städ utför. jag har köpt standardstädning var 4de vecka.

Hej Gunvor! Vad roligt att höra. Bästa hälsningar WOS Städ

Lina G
Skrev om WOS Städ

Jag upplever att de är punktliga och vänliga när man träffar både städarna och ansvarig för verksamheten. De städar bra och det blir rent.

Svar från WOS Städ

Hej Lina! Stort tack för ditt omdöme och vi är glada att allt fungerar väl. Bästa hälsningar WOS Städ

Ingrid N
Skrev om WOS Städ

Inga anmärkningar på städning o personal

Svar från WOS Städ

Hej Ingrid! Tack för ditt omdöme och vi är glada att allt fungerar bra. Bästa hälsningar WOS Städ

Agneta K
Skrev om WOS Städ

Trevligt bemötande. Rent och fint i mitt hem.

Hej Agneta! Härligt att allt fungerar bra. Bästa hälsningar WOS Städ

William N
Skrev om WOS Städ

Bra företag att ha att göra med

Hej William! Stort tack för ditt omdöme. Bästa hälsningar WOS Städ

Robert K
Skrev om WOS Städ

Trevligt bemötande, förväntningar är rent och snyggt efter städningen. Upplevelsen är väl rent men inget extra städning av köksskåp och lyfta bort skor i hallen och städa golvet.

Svar från WOS Städ

Hej Robert! Tack för din feed back och vi tar med oss båda delarna för att hela tiden kunna bli bättre. Bästa hälsningar Linda

Oliver D
Skrev om WOS Städ

Tycker att jag har bra kommunikation med wos personal och är alltid nöjd med städningen.

Svar från WOS Städ

Hej Oliver! Vi är mycket glada för ditt omdöme och fint att ni är nöjda. Bästa hälsningar Linda

Malin P
Skrev om WOS Städ

Har blivit bra bemött. Flexibla och hittade en bra lösning som passade oss.

Svar från WOS Städ

Hej Malin! Tack snälla för fint omdöme. Vi uppskattar att vårt samarbete fungerar väl. Bästa hälsningar Linda

Gunilla Söderblom H

Jag är nöjd med WOS städ. Dom ställer upp till våra förväntningar och är duktiga på att kommunicera vad gäller synpunkter och behov av att ändra tider etc, vilket inte händer så ofta.

Svar från WOS Städ

Hej Gunilla! Härligt att du är nöjd och tack för fin feed back. Bästa hälsningnar WOS Städ

Maria A
Skrev om WOS Städ

Bra bemötande och alltid tillgängliga för input. Måna om sina kunder och alltid välstädat.

Svar från WOS Städ

Hej Maria! Tack för fint omdöme och vi är glada att vår samarbete fungerar väl. Bästa hälsningar Linda

Pernilla B
Skrev om WOS Städ

Vi är överlag nöjda men har vid ett par tillfällen fått vår städning istället pga sjukdom. Inget som kan hjälpas såklart men det kan ibland ställda till det i vår planering

Svar från WOS Städ

Hej Pernilla! Vi är glada att det fungerar med städningen. Förstår helt att det ställer till det när vi behöver boka om eller ställa in pga sjukdom. Hälsningar WOS Städ

Ulla M
Skrev om WOS Städ

Vänligt och tillmötesgående .

Svar från WOS Städ

Tack Ulla för ditt omdöme. Fint att läsa.

Ann A
Skrev om WOS Städ

Bra städning. Kommer i tid. Ibland nya personer vilket inte känns helt bra.

Svar från WOS Städ

Hej Ann! Vi är glada att du är nöjd med städtjänsten. Grunden är att alla kunder har sitt egna städteam, och vi har full förståelse för din känsla när det kommer någon annan personal.

Cecilia F
Skrev om WOS Städ

Har nu använt Wos under flera år och är så nöjd .Trevlig och noggrann personal och enkelt att kommunicera med ledning. Kan varmt rekommendera Wos Städ

Svar från WOS Städ

Hej Cecilia! Stort tack för ditt omdöme och vi är så glada att allt fungerar bra.

Madeleine B
Skrev om WOS Städ

Vi är jättenöjda med vår städning. Trevligt bemötande och duktig personal!

Svar från WOS Städ

Hej Madeleine! Så härligt att höra att du är nöjd med städning och vår personal. Gör oss glada att stolta för dom.

Kerstin Å
Skrev om WOS Städ

Utmärkt städning, lyhörda medarbetare och trevliga

Svar från WOS Städ

Hej Kerstin! Stort tack för fina ord om vår personal, det gör oss extra stolta över dom.

Karen A
Skrev om WOS Städ

Bortsett från lite förvirring kring tiderna och lite språkförbistringar så har städningen fungerat väl.

Svar från WOS Städ

Hej Karen! Beklagar om det har uppstått förvirring kring tiderna, hoppas att det inte ska upplevas framåt. Skönt att höra att du är nöjd med städningen.

Thomas L
Skrev om WOS Städ

Trevlig personal rakt igenom. Bra arbetstempo generellt. Inför checklista tex i en ipad så alla punkter städas enligt avtal och att fakturan blir rätt. Kan även införas i telefon. Gillar att ni stöttar SSRS i falsterbokanalen.

Svar från WOS Städ

Hej Thomas! Tack för ditt omdöme. Vi blir så glada när vår personal får fin feed back och även dom när vi berättar för dom.

Lena M
Skrev om WOS Städ

Städningen är alltid fint och noggrant utförd! Det enda negativa är att det är lite stolpig dialog med ”administrationen”. Men på det stora hela är vi mycket nöjda!

Svar från WOS Städ

Hej Lena! Vi är glada att vår personal gör ett fint arbete hos er. Tackar för feed backen kring dialogen med kontoret och den hoppas vi att du kommer uppleva som bättre i framtida kommunikation.

Monica L
Skrev om WOS Städ

Vi har anlitat WOS Städ för städning av vårt hus varannan vecka. Våra städerskor städar noggrant och bra. Dock blir städningarna ganska ofta uppskjutna p.g.av sjukdom.

Svar från WOS Städ

Hej Monica! Kul att du är nöjd med ditt städteam. Vi tar till oss feed backen om uppskjuten städning, vi försöker alltid lösa det så gott vi kan men tyvärr blir det för stor utmaning ibland.

Charlotte L
Skrev om WOS Städ

WOS var snabba att svara och ordnade en tid inom en vecka. Den här gången hade vi fönsterputsning. Killen var punktlig, noggrann och trevlig.

Svar från WOS Städ

Hej Charlotte! Alltid fint när vi kan lösa det på kort varsel. Tar feed backen vidare till vår fönsterputsare :)

Patrik H
Skrev om WOS Städ

Idag har vi två personer som fixar ochvdonar hemma hos oss och som vi verkligen trivs med. Så länge vi får behålla dem kommer vi att fortsätta vara kunder. Beträffande ledarskapet och styrningen på företaget så började det riktigt bra när vi blev kund för flera år sedan men har bara gått utför. Är nöjd med personalen som kommer hem till oss men är inte nöjd med de som styr företaget. Dålig attityd och dålig kundservice.

Svar från WOS Städ

Hej Patrik! Roligt att det fungerar så väl med ert städteam. Feed backen tar vi verkligen till oss och uppskattar att du påtalar det. För oss är det viktigt att det fungerar med våra kunders städteam men även såklart kommunikationen med ledningen på företaget.

Gisela R
Skrev om WOS Städ

Trevligt bemötande. Förväntningarna goda so far.

Svar från WOS Städ

Hej Gisela! Stort tack för fint omdöme :)

Anna M
Skrev om WOS Städ

Städarna är trevliga och duktiga, bra app för kommunikation. För mig är det som inte ger full pott är att det faktureras två gånger i månaden.

Svar från WOS Städ

Hej Anna! Härligt att du är nöjd med vår personal och att du tycker appen är bra. Angående faktureringen så tar ha vi inte möjlighet att ändra det i dagsläget men tar till oss feedbacken.