KA Taktvätt AB

KA Taktvätt AB

kataktvatt.se
  • Badge2025
4.3

Hos KA Taktvätt tar vi hand om ditt tak med erfaren personal och flera års kompetens inom taktvätt och behandlingar. Vi erbjuder garanti och ansvarsförsäkring för att du ska känna dig trygg. Genom att anlita oss sparar du tid, pengar och undviker kostsamma takbyten. Vi ger dig en långsiktig lösning som skyddar både ditt tak...

151 omdömen om KA Taktvätt AB

Sedan starten hos Reco 2023

Elizabeth S
Skrev om KA Taktvätt AB

Blev jättebra bemött. De utförde fasad- och taktvätt. Fasaden blev ren, tyvärr blev inte taket rent. Ser fortfarande ut som innan tvätten på ena sidan huset.

Svar från KA Taktvätt AB

Tack för din recension! Vi uppskattar din feedback och är glada att du är nöjd med bemötandet och fasadtvätten. När det gäller taket vill vi försäkra dig om att vårt takrengöringsmedel fortsätter att verka över tid. Det tar vanligtvis mellan 6–24 månader innan det slutgiltiga resultatet syns helt, beroende på hur ingrodd påväxten var från början. Ge det lite mer tid, så kommer även taket successivt att bli fritt från påväxt. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig! 😊

Peter T
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra bemötande vid första kontakt jätte duktiga killar som utförde jobbet tog bort all mossa bytte trasiga pannor . En nöjd kund

Torsten T
Skrev om KA Taktvätt AB

proffsigt och trevligt i tid tog hand om skråp mm mycket nöjd

Kerstin F
Skrev om KA Taktvätt AB

Taktvätt. Allt fungerade bra och bra resultat.

Ann-Kristin B
Skrev om KA Taktvätt AB

Snabbt, proffsigt, trevliga killar som lämnade tomten i välstädat skick

Ingrid R
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra utfört jobb till bra pris enligt överenskommelse. Inget strul. Trevlig personal. Afram (ägaren) lätt att ha med att göra. Tvekar inte att anlita dem igen.

Göran W

Det gick snabbt och blev bbra utfört. Mvh. Göran Wsterberg

Conny F
Skrev om KA Taktvätt AB

KA Taktvätt var både trevliga i sitt bemötande och utförde vad dom sa att dom skulle göra. Bra gubbar att ha och göra med är min upplevelse.

Catarina H
Skrev om KA Taktvätt AB

Taktvätten blev bra till ett rimligt pris! De använde växtdödande medel som sakta bröt ner växtligheten på äkta tegeltak. Inga skador på taket. Gjordes i juni och i december var all beväxning borta. Kan ha försvunnit tidigare men då lade jag märke till det. Den enda anmärkningen var att de inte bad mig (eller gjorde själva) att täcka blommor och buskar runt huset med plast. Bladen dog nämligen av medlet som taket besprutades med.

Andreas L
Skrev om KA Taktvätt AB

Vi har ett brutet tegeltak och betalade mycket pengar sommaren 2024 för rengöring av taket. Viss renskrapning gjordes av mossa men vissa bitar lämnades och något medel sprutades ut. Vi ser en liten skillnad från hur det såg ut före behandlingen. Väldigt skräpigt efteråt med smuliga/trasiga tegelpannor på marken.

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Andreas, Tack för din feedback! Vi förstår att du hade hoppats på ett mer omedelbart resultat, och vi vill gärna förklara lite mer om hur vår metod fungerar. Vid takvård applicerar vi ett specialutvecklat rengöringsmedel som gradvis bryter ner mossa, alger och annan påväxt. Detta sker över tid, och det slutgiltiga resultatet syns inom 12–24 månader, då regn och väder naturligt sköljer bort resterna. Att vissa mossbitar sitter kvar direkt efter behandlingen är helt normalt och en del av processen. I samband med...

Sven B
Skrev om KA Taktvätt AB

Jag köpte tvätt av betongtakpannor, och mötte två hantverkare som gjorde ett mycket gediget arbete !

Sven A
Skrev om KA Taktvätt AB

KA Taktvätt gjorde fasadtvätt och takbehandling. Vi var mycket nöjda med resultatet. Det var lite strul med den tid vi först bestämde och vi fick vänta på att få åtgärdat en liten del som glömts bort, men på det hela taget tycker vi att KA Taktvätt gjorde ett mycket gott jobb. Vi blev också mycket väl bemötta och de är även mycket lätta att få tag på i telefon, vilket inte är helt vanligt hos hantverkare.

Per S
Skrev om KA Taktvätt AB

Mycket proffsigt, kom när de skulle, gjorde som de sagt och blev lika bra som de lovade. Taket blev riktigt snyggt igen.

Emil L
Skrev om KA Taktvätt AB

Tak och fasad blev rent och snyggt. Vi är nöjda med resultatet över lag.

Peter J
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra bemött vid första kontakt. Bra och saklig geonomgång på plats före offert. Bra och lättförståelig offert Bra tempo vid själva genomförandet. Trevlig personal som genomförde uppdraget. Det var tvätt och behandling av ett radhustak som vi köpte och som helhet var det ett bra utfört jobb. De jobbade på plats förslog en kompletterande tätning under nockpannorna som vi också köpte till..

Peter J
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra bemötande Arbetade effektivt och noggrant med att rengöra och behandla takpannorna mot mossa.

Håkan G
Skrev om KA Taktvätt AB

Vänliga duktiga hantverkare.Lätta att få kontakta med utan dator

Leif S
Skrev om KA Taktvätt AB

KA Taktvätt gav oss all information om hur dom arbetade med borttagning av mossa och annat på tak. Raka och tydliga svar på priser och igångsättning. Kändes tryggt och ärligt!, KA Taktvätt levde verkligen upp till förväntningarna, 2 trevliga killar jobbade snabbt, effektivt på taket och städade undan fint efter sig. Vi har rekommenderat dom till vänner och grannar, så dom får säkert fler kunder här hoppas vi. Hälsningar Irene och Leif Sjöborg

Claes C
Skrev om KA Taktvätt AB

Proffsigt bemötande och klara besked om kostnad och leveranstid

Frida W
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra bemötande. Arbetet utfördes i maj förra året och det är svårt att bedöma slutresultat då vi inte ser så stor skillnad ännu,. Vi hoppas regnet och vädret med tiden visar mer under året, annars får de komma och se över det igen

Kerstin L
Skrev om KA Taktvätt AB

Jättetrevliga, ödmjuka och ansvarstagande killar, som med stort engagemang tog sig an uppgiften, att avlägsna extremt svårbemästrad mikroorganismpåväxt på vitputsad villafasad. Efter utfört arbete, var de självkritiska, inte optimalt nöjda med uppnått resultatet, utan begärde, att få återkomma, och upprepa rengöringsproceduren. Så gjordes också , varefter resultatet slutligen utföll till full belåtenhet. Nöjd kund! Kommer att anlita KA Taktvätt om nytt behov uppkommer..

Peter K
Skrev om KA Taktvätt AB

Snabbt svar. Bra arbete utfört. Trevliga.

Jörgen O
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevliga killar och ett bra arbete

Abed O
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra personal och kunnig rekommenderar

Yngve G
Skrev om KA Taktvätt AB

Taktvätt. Bra resultat, klara enl ök och pris efter slutfört arbete enl ök

Maria E
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevliga och professionella. Mycket nöjd med resultatet och snyggt städat efter jobbet. Kom med förslag på åtgärder utöver beställningen som var mycket positivt.

Sandra H
Skrev om KA Taktvätt AB

KA Taktvätt tvättade våra putsfasader som var väldigt smutsiga. Huset blev som nytt. Snabbt och trevligt svar på min förfrågan. Killarna som utförde jobbet var mycket trevliga, informativa och försiktiga. Supernöjd!

Maythem N
Skrev om KA Taktvätt AB

Allt smuts har inte gått bort men väntar till augusti tills det gått bort (blir exakt 1 år då) och om det inte blir bättre i augusti så skriver jag tillbaka

Jeanette H
Skrev om KA Taktvätt AB

Hej. Vi beställde rengöring av taktegel, vilket innebar att teglet skulle återfå sin röda färg med tiden. Hade dock otur med regn och skitväder vid insatsen. Så tror inte att resultatet uppnås utan en ny behandling. Men bemötandet från företaget var bra. Snabbt och smidigt allting. Fredrik

Leif R
Skrev om KA Taktvätt AB

Mossrensning av yttertaket Snabbt,bra resultat städat och snyggt efteråt.

Francois F
Skrev om KA Taktvätt AB

Välbemött och proffsigt utförande. Man märker att de brinner för sitt arbete och kund. Varmt rekommenderade !

Ann Katrine M
Skrev om KA Taktvätt AB

Proffsigt och effektivt arbete! Så skönt att nu slippa kluttar av mossa som ramlar ner på marken!

Göran P
Skrev om KA Taktvätt AB

Ett mycket bra jobb jag rekommenderade dem till en granne som också är mycket nöjd

Staffan V
Skrev om KA Taktvätt AB

Utomordentligt utfört arbete, kan starkt rekommenderas.

Björn W
Skrev om KA Taktvätt AB

Beställde taktvätt på huset, samt byte av nockband. Fick snabb och bra offert. Inga oklarheter. För själva jobbet kom det två grabbar som pratade svenska, uppträdde artigt och svarade proffesionellt på mina frågor. Därefter jobbade de självständigt, och städade upp efter sig bra efter genomfört arbete. Förväntningarna var relativt högt ställda på resultatet (de hade gjort samma jobb hos grannen med mycket gott resultat), och jag upplever att resultatet motsvarade förväntningarna. Genomgående gav detta en bra magkänsla och hög kundnöjdhet.

Daniel P
Skrev om KA Taktvätt AB

Mycket nöjd med utfört arbete. De bytte ut flera trasiga takpannor än som var med i offerten utan att beräkna mellanskillnaden! :)

Michel T
Skrev om KA Taktvätt AB

3-4 månader efter tvätten och och ingen skillnad på taket utöver bortskrapad mossa. Uppenbarligen funkar inte denna metod.

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Michel, Tack för din återkoppling! Vår takvårdsmetod är utformad för att arbeta gradvis, och det slutgiltiga resultatet syns inom 12–24 månader. Rengöringsmedlet bryter ner påväxten successivt, och regn och väder sköljer bort resterna över tid. Efter bara 3–4 månader är det därför helt normalt att taket ännu inte ser helt rent ut. Vi skickar alltid med en tydlig beskrivning av metoden i samband med offerten, där vi förklarar att processen tar tid och att effekten kommer stegvis. Vår garanti gäller – om påväxten...

Tobias M
Skrev om KA Taktvätt AB

Bokning gick bra men genomförandet upplevdes som oprofessionellt. De som utförde arbetet saknade egen utrustning såsom stege. De fick komma förbi fler gånger pga att de missade/glömde delar av de tak som skulle tvättas. Våra växter/blommor runt om huset fick också sådant medel på sig och dog. Resultatet var väl okej, finns fortfarande viss missfärgning på delar av taket. Vi fick också 10 % rabatt pga att våra växter tog stryk. Detta gjordes i Eskilstuna och kan inte rekommendera KA Taktvätt här.

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Tobias, Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde genomförandet som oprofessionellt och att växterna runt huset tog skada. Vi strävar alltid efter att utföra våra uppdrag på ett smidigt och noggrant sätt, och vi tar till oss din återkoppling för att förbättra vår process. Vi uppskattar att vi kunde kompensera er för skadorna på växterna, och vi tar din kritik på allvar för att säkerställa en ännu bättre upplevelse framöver. Om det efter 24 månader fortfarande finns påväxt kvar, gäller vår garanti – vi...

ANNA Y
Skrev om KA Taktvätt AB

Fint bemötande. Bra arbete och städat efter utfört arbete.

Lady V
Skrev om KA Taktvätt AB

Artigt och trevligt bemötande och inte alltför lång väntan på att få jobbet utfört. De som utförde arbetet använde sele och rep för sin säkerhet.

Eva H
Skrev om KA Taktvätt AB

Tråkigt att berätta men några delar av fasaden blev inte rengjorda efter taktvätten. Det är fula ränder och stänk

Elpiniki K
Skrev om KA Taktvätt AB

Mycket trevlig bemötande. Klart och tydligt information om kostnaderna/fakturering. Arbetet har utförts snabb men noggrann. Vi förväntade oss att det skulle kosta mycket mer och att det skulle tar mycket mer tid men det blev helt OK. Tak och fasad tvätt rund om hela huset blev ganska bra. Därutöver genomfördes byte av Not tak och byte av flera trasiga taktegel. En stor tack till killarna som genomförde jobbet. Hälsningar

Annika P
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra, noggrannt och snabbt jobb. Trevlig kontakt vid beställning och jobbet blev gjort snabbt efter beställning.

Petra B
Skrev om KA Taktvätt AB

Rätt okej. Blev en del svarta gummimärken på fasaden efter dom gjort jobbet som dom inte nämnde eller åtgärdade. Annars hyfsat resultat av taltvätten.

Sven K
Skrev om KA Taktvätt AB

De var duktiga och noggranna. Bra jobb.

Yvonne B
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevligt bemötande. Väl utfört arbete. Välstädat efter.

Marlene B
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra, snabbt och proffsigt. Rekommenderar.

Anna R
Skrev om KA Taktvätt AB

Snabb återkoppling med offert. Bra bemötande och trevlig personal. Nöjda m resultatet

Thorbjörn S
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra grabbar👍 snyggt resultat. ………………………………………..

Kerstin B
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevligt bemötande. Utförde uppdraget som överenskommet. Tvättat tak och fasad.