Ett VVS AB

Ett VVS AB

www.ettvvs.se
  • Badge2024
4.3

Vi är er lokala rörmokare och fastighetsskötare! Vi kan hjälpa till med i princip allt till er villa, radhus eller lägenhet. Vi har funnits sedan 1994 och har en bred kompetens med personal som varit med sedan starten. Självklart med säker vatten certifikat och kollektivavtal. Våra vanligaste uppdrag är byte av blandare, WC,...

56 omdömen om Ett VVS AB

Sedan starten hos Reco 2024

Anders J
Skrev om Ett VVS AB

Tryggt och bra bolag. Kommer när man ber,

Sören C
Skrev om Ett VVS AB

Felet blev inte åtgärdat den här gången men det blir återbesök snart.

Thomas H
Skrev om Ett VVS AB

Bra genomfört arbete! Allt fixar enligt beställning.

Peter L
Skrev om Ett VVS AB

Dialogen var god under installation av en ny köksblandare och installation av diskmaskin. Prisvärd offert och inga oväntade kostnader. Rekommenderar starkt att använda företaget.

Patrik H
Skrev om Ett VVS AB

Fick hjälp med min frånluftvärmepump från Comfortzon med snabb service

Jan V
Skrev om Ett VVS AB

Snabbt åtgärdande av vårt problem. Trevligt bemötande .

Svar från Ett VVS AB

Tack, vad kul att höra att ni är nöjda!

Tina C
Skrev om Ett VVS AB

Mycket trevligt bemötande och mycket bra resultat av deras jobb. Tiden blev framflyttad några gånger. Men det gjorde mig inget. Slutresultatet blev super!

Svar från Ett VVS AB

Det var ett svårt ärende, ledsen för flyttarna som vi behövde göra av olika skäl. Vi är glada att du är nöjd med slutresultatet!

Malin L
Skrev om Ett VVS AB

Trevlig hantverkare kunnig. Installation av tvättmaskin.

Svar från Ett VVS AB

Hej. Tack för ert omdöme, jag ska hälsa installatören :)

Anne-Caroline L

Har anlitat företaget i många år. Även innan de växte. Alltid väl bemött, fått den hjälp jag behövt och alltid av sympatiska personer. Mycket nöjd !!!

Svar från Ett VVS AB

Tack för ditt fina omdöme, jag ska hälsa Christian som var den som var hos er!

Anders K
Skrev om Ett VVS AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Kändes tryggt att ha dom som installatör.

Anders F
Skrev om Ett VVS AB

Kommer alltid med kort varsel och är flexibla. Seriösa och prisvärda

Finn R
Skrev om Ett VVS AB

Mycket snabb åtgärd, föredömligt hanterat problem. Stort tack.

Monica D
Skrev om Ett VVS AB

Trevliga men löste ej problemet

Svar från Ett VVS AB

Hej. Vi drog åt vattenlåset som var löst men tyvärr behöver du byta avloppet för att lösa problemet helt.

Tommy L
Skrev om Ett VVS AB

Bra dialog med leverantören och väl utfört arbete.

Cia L
Skrev om Ett VVS AB

Väldigt bra! Snabb kontakt, trevligt bemötande, bra utfört jobb och en snabb och specificerad faktura.

Per W
Skrev om Ett VVS AB

Det tog lite tid att få en tidsbpkning. När repparatören väl var på plats utförde han arbetet till min belåtenhet

Börje J
Skrev om Ett VVS AB

Bra service och trevlig personal!

Åsa L
Skrev om Ett VVS AB

Vänlig, löste problemet och ringde o kollade att det fungerade bra.

Niclas T
Skrev om Ett VVS AB

Mycket professionellt VVS företag, smidigt från första kontakt fram till ett helt perfekt slutresultat.

LEO K gillar detta
Annika S
Skrev om Ett VVS AB

Det gick jättebra trevlig och hjälpsam med det jag behövde få lagat och åtgärdat Mvh Annila

Peter C
Skrev om Ett VVS AB

Installatör/tekniker var tillgänglig med kort framförhållning och dennes arbete på plats gick snabbt och friktionsfritt.

Seija L
Skrev om Ett VVS AB

Vänligt bemötande, man får hjälp snabbt och arbetet blir väl utfört. Vi har fått hjälp med golvvärme och avlopp.

Henric B
Skrev om Ett VVS AB

Danne var trevlig och serviceminded :_)

Svar från Ett VVS AB

Hej. Danne och vi på Ett VVS tackar för ert fina omdöme!

Bertil S
Skrev om Ett VVS AB

Vi fick ett rimligt pris och det blev snabbt utfört arbetet vi beställt! Vi återkommer gärna vid behov.

Stig L

löste problemet enligt överenskommelse

Ove L

Bra och snabbt, dessutom proffsigt utfört. Helt nöjd. Kan rekommenderas. Tack

Harriet W
Skrev om Ett VVS AB

Bra utfört arbete av skicklig rörmokare

Inger N
Skrev om Ett VVS AB

Rekommenderas! Snabb hjälp och professionellt bemötande. Mycket nöjd!

David R
Skrev om Ett VVS AB

Inte speciellt bra. Dålig kommunikation från bådas håll skapade ett tråkigt avslut, och kan därför inte rekommendera dem.”It takes 2 to tango” men oavsett så hade vi inte en bra upplevelse och fick avsluta arbetet själv.

Svar från Ett VVS AB

Hej. Känns lite tråkigt med ert omdömme. Vi gjorde allt och lite till för att hjälpa er. Vi kom till ett hus där det saknades golv och de förutsättningar som skulle varit på plats enligt offerten/er beställning. Ändå gjorde vi arbeten som låg utanför er beställning för att försöka lösa situationen. Vi tog dit elektriker som fick flytta på andra jobb för att hjälpa er. Vi erbjöd oss även att slutföra alla delar i steg 2 vilket ni tackade nej till. // Leo

Ingrid P
Skrev om Ett VVS AB

Proffsigt och snabbt. Service av frånluftvärmepump

Gunnar L
Skrev om Ett VVS AB

Gav pris i förväg och gjorde ett utmärkt jobb. Trevlig personal proffisiga.

Bayram S
Skrev om Ett VVS AB

Trevlig och kunnig personal till mycket bra priser. 👍

Carl W
Skrev om Ett VVS AB

Snabba, problemlösande och trevlig. Gjorde sitt jobb på ett bra sätt, inget att anmärka på.

Kirsti N
Skrev om Ett VVS AB

Dåligt infört arbete. Fel som visade sig efter ett par dagar, firman svarade inte vare sig i telefon eller mejl. Rekommenderar ej firman.

Svar från Ett VVS AB

Hej. Vi har inte nåtts av er reklamation. Vi har inga mail från er heller, tror tyvärr att ni skickat till fel adress. Kontakta oss på info@ettvvs.se med er reklamation så lovar vi att titta på det omgående! // Leo Kluge

Lars-ove W
Skrev om Ett VVS AB

Snabba och bra service. Utför jobben med bra resultat!

Gunnar H
Skrev om Ett VVS AB

Har alltid gillat Ett VVS. också när de hette Kallhälls ROT.

Thomas W
Skrev om Ett VVS AB

Snabbt och proffsigt utfört. Allt fungerade bra tycker vi.

Jan Peter W
Skrev om Ett VVS AB

Bra bemötande efter lite reservdels oklarheter.Nibe slutat tillverka komponenter tyvärr. Lite väntetid blev det pga semestrar. Slutresultatet bra

Anita L
Skrev om Ett VVS AB

Väldigt trevliga män som varit här några gånger. Jag ringer alltid när jag behöver hjälp.De kommer snabbt när jag ringer man behöver inte vänta i veckor att få hjälp även om det en småsak.Så jag är nöjd med den hjälp jag fått.

Maria B
Skrev om Ett VVS AB

Allt var lätt och rätt.......... Och så enkla att jobba, med

Brita Ö
Skrev om Ett VVS AB

Jag bemöttes trevligt och snabba svar Jag vet inte vad jag hade för förväntningar Han som var här hos var lugn och trevlig utförde ett fint jobb Jag köpte en duschkabin och ny kran i köket

Claes-Arne S
Skrev om Ett VVS AB

Lätta att få tag på, kom snabbt och åtgärdade vårt problem inom ett dygn.

Svar från Ett VVS AB

Hej. Tack för ert fina omdöme. Vi gör alltid vårt bästa för att komma så fort vi kan.

Henrik E
Skrev om Ett VVS AB

Jag anlitade Ett VVS till min sommarstuga där jag fått en vattenskada. Nu kommer jag inte ihåg namnet på personen som kom, men ett riktigt fullblodsproffs. Han var snabb, punktlig, hjälpsam och kom med tips för framtiden. Jag ringer Ett VVS nästa gång jag behöver hjälp av en röris.

Svar från Ett VVS AB

Hej. Tack, det var Anton som hjälpte er. Jag ska vidarebefordra era kommenterar till honom. Hoppas fortsättningen med ert försäkringsbolag löste sig bra!

Karl F
Skrev om Ett VVS AB

Trevlig rörmokare och snabb service

Ulla P
Skrev om Ett VVS AB

Service av min luftvärmepump, samma montör som förra året. Tryggt och bra.

Svar från Ett VVS AB

Hej, tack för ert fina omdöme. Jag ska hälsa Göran som var hos er!

Astrid S
Skrev om Ett VVS AB

Snabb verkställighet efter beställningen. Trevligt bemötande av installatören. Även trevligt bemötande på administrationen.

Sune T
Skrev om Ett VVS AB

Uppdraget genomfördes på ett bra sätt. I efterhand fick jag besked om att man tillämpar minimidebitering vilket borde framförts klart före uppdraget genomfördes.

Svar från Ett VVS AB

Hej. Vi var hos er två gånger men tog endast betalt för ett av de två besöken. Det besöket tog ca: 1,5 timme med restid vilket avrundas upp till vår minidebitering om 2 timmar. Vilket vi hoppades skulle vägas upp av att det första besöket var kostnadsfritt.

Mats Gunnar N
Skrev om Ett VVS AB

Proffsigt genomfört arbete på överenskommen tid. Känns pålitliga. Rekommenderas!

Svar från Ett VVS AB

Tack för ert fina omdöme! Alltid kul när de går smidigt.

Fredrik L
Skrev om Ett VVS AB

Snabb respons. Kompetent och trevlig personal. Mycket bra.

Svar från Ett VVS AB

Tack Fredrik för ert fina omdöme!

Tuula N
Skrev om Ett VVS AB

Mycket bra på alla punkter ! Trevlig kunnig kom utlovad tid tog av sig skorna när han kom in ! Han är Välkommen tillbaka !

Svar från Ett VVS AB

Hej. Tack för ditt fina omdöme!