Bra bemötande och otroligt serviceinriktade vid försäljning och allt arbete runt detta. Väldigt nöjd och kan bara rekommendera Kareby bil.
Kareby Bil
Välkommen till Kareby Bil! Med oss på Kareby Bil kan du både köpa och sälja din bil. Vi är auktoriserade för Mazda samt har även ett brett utbud av begagnade bilar i lager! På senare dagar har vi verkligen blivit en bilförsäljare att räkna med i Göteborg med omnejd och så vill vi ha det. Vi strävar efter att ge en familjär...
211 omdömen om Kareby Bil
Sedan starten hos Reco 2018
Köpte bil "osedd" åt svärmor. La en handpenning. Svärmor signerade digital avtal. Mycket smidigt ! Efter att hämtat bilen så märkte jag vibrationer i ratten som antagligen berodde på att vinterdäcken inte var balanserade. Ringe Kareby bil och de erbjöd sig direkt att stå för balanseringskostnaden. Snyggt! Kan varm rekommendera Kareby bil .
Väldigt bra och smidig affär, jag sålde en bil åt min mamma. Jesper med flera löste hämtning av bil och affären kunde vi slutföra på distans då jag bor långt bort. Rekommenderar verkligen företaget.
Trevlig och kunnig personal. Bra bemötande!
Hej Tatjana! Tack för fina ord, det gör oss glada! Varmt välkommen åter.
Många vänliga människor. Det blev så bra som jag hade hoppats .Ville ha en Volvo, köpte en v 60 .William var duktig .
Hej & stort tack för din fina recension! Vad kul att du är nöjd. Varmt välkommen åter!
Bra service snabb kontakt klar och tydlig information
Hej Anna-maria, Härligt att du är nöjd med servicen hos oss. Tack för din recension!
Pålitliga och professionella. Både jag och min pappa har tillitsfulla erfarenheter av er. Jag har varit mycket nöjd med min förra bilaffär hos er och hoppas på detsamma med detta bilägandet.
Hej! Stort tack för din fina recension och lojalitet! Vi hoppas du blir nöjd likaså. Varmt välkommen åter!
Trevligt och ärligt bemötande. Professionellt sätt
Hej Bo, Tack för du delar med dig av din upplevelse hos oss! Det gör oss glada! Varmt välkommen åter.
Mycket bra bemötande. Köpte en begagnad 🚘 👍
Hej Kenneth & tack för din fina recension! Kul att du är nöjd.
Jättebra service, är super nöjd nu bil ägare!
Vad glada vi blir! Stort tack för din recension och grattis till din nya bil.
Det var jätte fint och göra affär med er
Hej och stort tack för din fina recension! Varmt välkommen åter.
Hej det är min tredje bil jag köper här så de säjer väl allt
Tack för din fina recension! Vad kul att du väljer att komma åter.
Ok Ett trevlig bemötande , har inte något att klaga på
Hej Rolf, Tack för fina ord! Varmt välkommen åter.
Bra bemötande och snabbt genomförande av affären då vi sålde min bil
Vad härligt att du är nöjd, Annika! Varmt välkommen åter.
Snabba svar, bra service, lätta att göra affär med. Inga problem alls.
Tack för din fina recension, André!
Mycket bra Vänligt bemötande från försäljare.
Hej Hans, Stort tack för din fina recension!
Väldigt trevlig och serviceminded personal, särskilt William som var snabb på att svara på de frågor jag hade och mån om att jag skulle bli nöjd med mitt köp. Priset på bilen (en Lynk & co från 2022) var konkurrenskraftigt gentemot bilar av samma ålder och skick hos andra bilhandlare. Fick allt åtgärdat som jag ville ha hjälp med och ett stort plus att de erbjöd gratis hemleverans av bilen när jag hade svårt att komma dit för att hämta upp den. Väldigt nöjd med min upplevelse och kan absolut rekommendera Kareby Bil till andra!
Hej Marianne! Vad glada vi blir att du delar med dig utav din upplevelse hos oss. Desto gladare blir vi att du är nöjd med bilköpet! Stort tack för din rekommendation, vi önskar dig många härliga mil i din Lynk & Co!
Superbra firma där bilköpet gick väldigt smidigt till. Snabba på att svara om något problem skulle uppstå och väldigt behjälpande säljare som är ärliga ang. sina objekt. Tack till Jesper för ett bra audiköp!
Vad kul att du är nöjd med ditt bilköp, Alan! Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter!
Toppenbetyg från min sida. Trevliga och behjälpliga!
Tack för fin recension, Johanna! Varmt välkommen åter.
Bra kontakt med säljare Proffsigt och avslappnat Ordning o reda !
Hej Lars-Inge, Vad kul att du känner så. Är du nöjd är vi nöjda! Varmt välkommen åter.
Flöt på bra och smidigt. Vi är nöjda.
Hej Jonas, Vad härligt att det gick smidigt! Tack för din recension.
Trevligt bemötande och en snabb och smidig affär
Tack för de fina orden och din recension, Johan! Om det är något du känner vi hade kunnat göra bättre för att uppnå full pott får du gärna maila oss på info@karebybil.se. Varmt välkommen åter!
Bra. Ok ................................................. .
Stort tack för din fina recension, Zoran!
Bra service o trevlig personal
Vad härligt att du är nöjd, Morgan. Varmt välkommen åter!
Trevlig person ! Bra bemötande
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Varmt välkommen åter.
Bra service, trevlig och rimliga inbytes priser. Men skulle få bilen rekondad och de såg mer ut som dom bara hade gjort en snabb handtvätt. Hade bilen bara varit bättre rekondad hade de varit 5/5
Hej Jesper, Tack för din fina recension! Det var inte vår mening att lämna bilen med en mindre väl genomförd tvätt. Hör av dig till oss på info@karebybil.se så ser vi till att ordna detta! Varmt välkommen.
Professionellt, lösningsorienterat och personligt bemötande.
Hej Berit & tack för din fina recension! Varmt välkommen åter.
Tack för ett tryggt och professionellt bemötande! Har aldrig känt mig så trygg och lugn vid ett bilköp. Jag rekommenderar starkt Kareby bil och kommer förmodligen komma tillbaka som kund! Bra jobbat! Helena
Vad härligt att du är nöjd med din upplevelse, Helena! Det gläder oss. Tack för din rekommendation likaså. Varmt välkommen tillbaka!
Tackar för väldigt trevligt bemötande och väldigt smidigt köp. Kommer jag inte tillbaka själv så rekommenderar jag verkligen dem. William speciellt som gjorde det lilla extra för att göra mitt första bilköp till ett nöje. Tack!
Hej Samuel, Vad kul att du är nöjd med din upplevelse och att du rekommenderar oss! Du är varmt välkommen tillbaka i framtiden. Vi önskar dig många härliga mil i din nya bil!
Det funkade perfekt hela vägen.
Hej Håkan & tack för din fina recension!
Trevliga säljare och snabb hantering. Inga konstigheter, precis så som en bilhandlare ska vara.
Hej, Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Kul att du är nöjd! Varmt välkommen åter.
Fantastiskt bra service och bemötande, William i det här fallet hjälpte till med det mesta och bjöd på en hel del vilket uppskattades. Går inte att hitta ett mer transparent och uppriktigt företag än detta ! Rekommenderas starkt.
Hej Lorans, Stort tack för din fina recension. Vi blir glada av att läsa att du är nöjd! Varmt välkommen åter.
De har inte uppgett i annonsen om alla skavanker på deras BMW 330e 2021 årsmodell. Jag hade kört i 45 mil (tur och retur) för att möta följande: -Söndriga och avslitna dörr lister -repor och skador i lacken, bokstavligen överallt - bromsvätska som inte har bytts på 7mån trots varningen i infotainmentsystemet -omlackerad dörr trots att de hävdar att bilen inte har varit om skada - de hävdar även att bilen inte har varit som tjänstebil i ett stort företag, men utifrån skicket så har den definitivt varit om "ett och...
Hej Ajdin, Vad tråkigt att du är missnöjd med din upplevelse hos oss. Vad gäller listen på förardörren är det en del vi beställt och ämnar byta, likaså bromsvätskan när verkstaden åter har öppnat efter deras semester. Du och säljaren pratade även om bromsvätskan innan du åkte hit, där det nämndes att den ska bytas. Inte heller har säljaren hävdat att den inte varit med om en skada, men då vi inte har någon historik/vetskap om det vågar vi inte säga bu eller bä. Vad gäller tjänstebil eller inte pratades du och säljaren...
Fantastiskt bemötande och väldigt serviceminded, allt man kan önska sig när man köper bil, tack William!
Hej Amandus, Stort tack för din recension! Härligt att du är nöjd med upplevelsen hos oss. Lycka till med din Lynk & Co!
Som alltid blir man bra bemött där jag har handlat bilar av dom i många år
Hej Bertil, Tack för din recension samt förtroende! Du är alltid varmt välkommen in till oss.
Trevligt, tillmötesgående och trygg service.
Hej Linda, Vad kul att du känner så. Tack för din fina recension!
Grymt bra bemötande av säljaren, vi har köpt flertalet bilar från Kareby tidigare och alltid varit mycket nöjda.
Hej Helene, Vad härligt att ni är nöjda med oss! Tack för ert förtroende åter igen och vi hoppas få se er fler gånger framgent!
Snabb o smidig affär. Jonathan är en trevlig prick.
Hej Johan, Tack för att du väljer att dela din upplevelse med oss!
Jag blev bemött på ett jättebra sätt och kände mig trygg under hela affären. Jag köpte en v40 och är riktigt nöjd med den. Uppfyller alla förväntningar jag hade och håller allt som säljaren lovade.
Hej Sandra, Vad kul att du är nöjd med din nya Volvo V40! Tack för din fina recension. Vi önskar dig många lyckliga mil!
Allt började bra, trevlig personal och bemötande, men har inte fått återkoppling på en fråga eller kontraktet skickat till mig och det har gått flera veckor. Riktigt besviken.
Hej Fredrik, Tack för din recension. Det var tråkigt att höra att du inte fått hjälp med frågan eller att kontraktet skickats till dig i efterhand. Du får gärna maila oss på info@karebybil.se så ska vi försöka få rättat till det samt se vad som gått snett.
Kunniga och proffsiga säljare. Gör allt för att kunden.blir nöjd och trygg med bil köpet. Bästa personliga servicen som man saknar överallt nu för tiden. Rekommenderas starkt.
Hej Kamram! Vad härligt att du är nöjd och att du känt dig trygg i bilköpet. Vi uppskattar att du delar ditt omdöme med oss! Varmt välkommen när som.
Bra personal trevlig vänlig
Hej! Tack för din fina recension.
Köp av ny Mazda MX-5 RF. Har aldrig tidigare varit med om när man köper ny bil att leveransen bestod av, jag kör ut bilen och lämnade över nycklarna. Alla gånger när jag hämtat ut en ny bil har man fått någon form av genomgång av bilen.
Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ber om ursäkt ifall du inte fick den genomgång du önskade vid leverans av bilen, det ingår naturligtvis i leveransen om man önskar en sådan. Vi tar till oss detta framgent.
Jag blev trevligt bemött, duktig försäljare! Åker gärna dit igen och rekommenderar er!
Hej Lena, Vad kul att du känner dig nöjd med ditt besök hos oss. Det betyder mycket för oss!
Hej Erland här, ja har haft kontakt med Jesper flera gånger om hur bilen såg ut och han var väldigt uppriktig med att göra en besiktning angående skick på en 22 år gammal bil Audi cab som ja var nyfiken på , ja blev mycket nöjd med hans bemötande så ni får ett stort pluss av mig, mvh Erland visby..
Hej Erland, Vad kul att du är nöjd med bemötanden och er upplevelse hos oss! Det gör oss glada. Vi önskar er många härliga mil med er Audi Cab på Gotland.
Mycket bra. Säljaren behandlade oss med respekt och intresse.
Hej Håkan, Tack för er fina recension!
William lyssnade och bemötte mig på bästa sätt. Ex.vis inga problem att avstå ångrat köp. All heder. Efter eftertanke och dagar därefter nytt köp men samma.bil. Även då tillfredsställande och proffsigt. Kan bli fler bilköp hos Kareby Bil.
Hej Hasse, Vad härligt att du kände att det var smidigt. Vi tackar för din recension och hoppas ni trivs bra i er Kia Niro!
The experience of buying a used car with these guys is as smooth as if you buy a new car from an official dealer. Wiliam is a professional in all the ways you would want. Responsive, punctual, fair and straight to the point. Overall experience is amazing and I really recommend this car dealer.
Hello Fidan, Thank you very much for you amazing review. We're glad you found it easy and smooth with the purchase, that makes us happy! We wish you many happy miles with your BMW!
Bra service, smidig affär när bättre begagnad bil skulle inköpas.
Hej Joakim, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Kul att du är nöjd!
Vill tacka William för trevligt och kompetent bemötande när jag köpte min Kia. Allt gick väldigt smidigt och jag känner mig nöjd.
Hej Mari-Louise, Vad kul att du är nöjd med oss och säljaren William. Det gör oss glada! Hoppas du är nöjd med bilen.