Nils Eric Jonathan M:
Vi använder oss av Cready AB för samtliga av våra verksamheter. Alltid ett samtal bort och får ärenden/frågor lösta/besvarade på direkten. Vi är väldigt nöjda! Tack för allt!
Nils N:
Intresserad och kunnig massör som gav ett mycket gott bemötande. Anpassade massagen väl efter mina behov och förutsättningar. Rekommenderas varmt!
Mikael L:
Tupac AB är ett företag som ständigt utvecklar sin fabrik med ny utrustning.
Deras produkter är av hög kvalité i fråga om material,utseende samt servicegrad.
De är alltid noga med leverera den produkt som du förväntar dig.
Vi köper förpackningar till industrin samt i vis mån skyltställ.
Katarina J:
Fantastisk fotograf, lyhörd, kreativ, trygg och rolig. Jag kan varmt rekommendera henne till företagsbilder, modebilder, varumärkesbilder osv. Hon är kreativ in i själen!
Yanira M:
Katti stöttade mig när jag blev sjukskriven på grund av hög stress. Hon är en empatisk, professionell och lyhörd person som hjälpte mig att hantera och övervinna de utlösande faktorerna bakom min stress. Genom hennes vägledning fick jag en mängd användbara tips och övningar som jag fortfarande använder idag. Jag är djupt tacksam för hennes coaching och rekommenderar henne varmt till alla som behöver liknande stöd.
Katrin A:
Jag rekommenderar verkligen Fest & Event i Östergötland. Trotts att jag var ute i sista sekund så var dom så hjälpsamma och hjälpte till att sätta upp tältet. Ni räddade min fest, jag anlitar er definitivt nästa gång jag ska ha ett event. Och råder alla att göra samma!
Eva B:
Den bästa flyttfirman jag någonsin anlitat. (Jag har hunnit med många flyttar under mina 67 år). Emil och Oliver är två trevliga och arbetssamma ”flyttgubbar”. Inga problem med någonting. De är bara positiva och flytten gick snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommenderas för en trygg flytt.
Mats erik folkesson H:
Ekogården är en genuin nytänkare inom hållbar jordbruksproduktion.
De håller på att utveckla nytt kravmärkt hampabaserat (istf sojabaserat) inhemskt foder för sin slaktkycklingproduktion.
Theodor K:
Under mitt besök blev jag imponerad av hur noggrant och omsorgsfullt de hanterade mina behov. Varje steg i processen förklarades tydligt och de tog sig tid att svara på alla mina frågor. Det var uppenbart att de verkligen bryr sig om sina patienter och strävar efter att ge bästa möjliga vård. En förstklassig mottagning som jag varmt kan rekommendera till alla som söker professionell och personlig vård. De är verkligen ett föredöme inom sin bransch och jag kommer definitivt att fortsätta besöka dem i framtiden.
Lars-eric H:
Intressant företag om nu det stämmer vad jag har hört!
Jag är intresserad av AVOKADO-köp för hushåll.
Önskar svar om det finns möjlighet att som privatperson köpa avokade i lämplig mängd inför sommartiden på landet?
Hälsningar
Lars-E Hellström
E-mail: broderlasse825@gmail.com
Turid Margareta F:
Anlitade Kulas Byggservice för att få hjälp med att bygga en altan. Trevligt bemötande, supersnabba, noggranna, kom med förslag på olika lösningar och jag är så nöjd med resultatet. På två och en halv dag gjorde de ett fantastiskt bygge åt mig. Rekommenderas å det varmaste.
Isabell S:
Skit bra företag! Jag har beställt ifrån honom 5-6 gånger och varit nöjd varenda gång! Skitbra kvalité och trycken sitter kvar lika perfekt även efter flera tvättar och torktumlingar.
Kent ragnar T:
Av en slump kom jag i kontakt med Frisks bilservice i ett akutärende som gällde skifning av hjul.
en snabbare och bättre service går inte att uppnå! Helt perfekt bemötande .