Övrigt i Fagersta

5 rekommenderade övriga företag i Fagersta kommun

• Jessica Kristina S
    Jessica Kristina S: Grym service och snabb hjälp! Proffsig och bra kundbemötande. Fick snabb hjälp med våran värmepump trots att det var helgdag/sent på kvällen. Väldigt bra på att förklara och visa så man förstår. Kommer anlita honom igen om jag får något mer problem i framtiden! Rekommenderas starkt!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Fagersta?

Anders K
    Anders K: Professionella företaget med erfarenhet. Arbetare är duktiga på detta jobb. Rekommenderar!
  • Iad S
    Iad S: Mycket proffsigt och trevlig personal
    Nikke L
    Nikke L: Det är en smått surrealistisk upplevelse att tillbringa årets hittills vackraste lördagseftermiddag på O'Learys i Fagersta med att se allsvensk fotboll. Vi blev sjukt glada över att få höra att man skulle visa Häcken - AIK, och frågade oroligt om det var många bokningar. "Nej då, det är bara att komma." Det var det verkligen. Förutom oss fanns en annan gäst i lokalen. Det bäddade inte direkt för en hög stämning, men det gjorde ju inte AIKs insats i matchen heller. Men ölen var trots allt god, liksom fantan och popcornen. Lite synd att köket inte öppnade förrän matchen var över, men jag förstår det valet. Att ha ett helt kök öppet bara för vår skull hade varit total overkill.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Fagersta?

Emma L
    Emma L: Katastofalt. Lögnare som utnyttjar arbetarna till max!!