Övrigt i Gotland

Orter i Gotland
Gotland  (26 st)

Topp 25 övriga företag i Gotland

• Kalle N
    Kalle N: Fantastisk duktig, gav mig mycket info under försäljningens gång och verkade vara väldigt driven i att jag skulle få så mycket som möjligt för min lägenhet.
  • Enrico L
    Enrico L: Bästa reparatör. snabb service och mycket billigare än konkurenter. Kunde rädda min tvättmaskin.
    Michal E
    Michal E: Trevlig och hjälpsam chaufför. Bokade från flygplatsen och tillbaka. Kom i tid och följde trafikreglerna:)
    Maria W
    Maria W: Trevlig och hjälpsam personal. Snygg o prydlig butik med massor av roliga saker. Kommer garanterat tillbaka.
    Björn-erik Yngve F
    Björn-erik Yngve F: Här fungerar ett läkarbesök som det bör vara. Professionellt bemötande och utmärkta resultat. Björn-Erik Franzén
  • Cecilia Iréne S
    Cecilia Iréne S: Underbart att det finns! Fantastisk kvalitet.
  • Johan C
    Johan C: Vi red 2-timmarsturen och är jättenöjda! Duktiga instruktörer, trevliga och lugna hästar samt varierad natur (allt från gotlandsskog till hav).
  • Kalle B
    Kalle B: Jävligt trevlig kille! Bra att ha att göra med! Stabil!
  • Maria G
    Maria G: Mycket bra tryck till billig penning (även storformat med mycket svart)
    Valle o Agneta R
    Valle o Agneta R: Mycket trevlig personal, visar gärna och berättar allt om ljustillverkning. Barnen får pröva att färga ljus själva. Fabriken är inrymd i nyrenoverad fd skola i vacker miljö precis bredvid kyrkan. Ljusen rinner inte utan brinner fint. Trevligt besök och fina inköp att ta hem till en kulen kväll för att minnas den gotländska sommaren!
  • Henrik L
    Henrik L: Bra kvalitet på den enkla men omsorgsfullt lagade maten. Alltid det lilla extra. Dessutom riktigt gott kaffe. Servicen är personlig på ett äkta sätt. Gå dit en eller två gånger så är du bästa kompis med Zadok direkt!
    Henrik L
    Henrik L: Favoritcafé i Visby. Mysig personal med Amalia i spetsen. After dagis på fredagar.
  • Jakob J
    Jakob J: Efter en rätt så hård helg stannade vi till vid Pizzeria Marco Polo för att fylla på våra pizzadepåer. Jag satsade på ett säkert kort, en Hawaii med extra champinjoner och den var helt ok. Serveringspersonalen var trevlig, men tyvärr tog det för lång tid att få pizzorna.
    Henrik L
    Henrik L: Massor av kärlek till Electrolux Home (fd LO Pettersson) som bytte ut min älskade stekpanna från Risoli. Kvittot var borta men de bytte direkt med motiveringen att något sådant ska inte hända med en stekpanna från Risoli!
    Lars L
    Lars L: Bra pubmat, öl från intilliggande mikrobryggeri, skapliga priser och trevlig personal gör Black Sheep Arms till ett bra val! Jag skulle vilja säga, ett riktigt bra val. Snudd på en 5:a här. Testa deras Fish & Chips!
    Jakob J
    Jakob J: Taxi Visby kommer i tid, med en trevlig chaufför som lyfter in och lyfter ut väskorna från bilen och har fast taxa till flyplatsen. SERVICE!
  • Johan C
    Johan C: Har besökt dem ett flertal gånger och träffat flera av deras veterinärer. Fräscha lokaler och veterinärer som lyssnar på vad man har att säga. Att de har ett röntgenbord som går att höja och sänka är såklart positivt för oss med stora hundar. :)
  • Leif J
    Leif J: Vi har tur som lyckas behålla denne så trevlige och duktige grek här på Gotland. Han är alltid lika tillmötesgående och har så god mat, och har förstått vitsen med levande musik på uteplatsen. Grattis till oss!!
    Kjell H
    Kjell H: En del strul vid köp av möbler men det ordnade sig till det bästa. Kjell
  • 5 omdömen
    Flisan
    Flisan: Bra ställe men dyrt som fanken. En del av personalen verkar ej vara intresserad av kunderna, de snackar hellre med sina kompisar än att sälja och vara trevliga. PLUS, PLUS för de sena öppet-tiderna. Gotland verkar ej fatta att folks gärna vill hänga på vardag-kvällarna också. tex efter bion slutat.
  • 3 omdömen
    Johan R
    Johan R: Skönt och lugnt ställe som möjligtvis förstörs en smula just av alla dagturister. Själv var jag precis en sådan och hotellgästerna såg en smula irriterade ut när jag sprangrunt där med mina barn. Hur som helst var det ett perfekt ställe att besöka över dagen och vandra över stränder och gamla högar av kalksand eller vad det nu var.
    cecilia e
    cecilia e: Trevliga och mycket kompetenta, är så himla nöjd mad all hjälp jag fått med alla mina frågor och fönstren är jättefina och väldigt prisvärda när man jämför med andra specialsnickerier. Kan varmt rekomendera Klinte glas och önskar att alla som är nöjda skrev det här också inte bara missnöjda människor!
    Linda
    Linda: Undermålig vaxning som tog 1,5 timme och som ändå lämnade stora partier håriga och stubbiga. Har aldrig fått så dåligt resultat av en sockervaxning. Förstörde mina bröllopsben totalt. Ofräsch salong.
    Gun monika elisabet J
    Gun monika elisabet J: Anlita inte citymail. Mitt paket kom till citymail på 2 dagar, från fastlandet. Men citymail har inte kunnat leverera på 4 dagar. Dom skjuter fram leverans tiden, varje dag. ANLITA INTE
    John Henry Kiba Yoshita E
    John Henry Kiba Yoshita E: Behöver inspekteras incognito.