Övrigt i Halmstad

56 rekommenderade övriga företag i Halmstad kommun

Petter K
    Petter K: Min Samsung LCD-tv gick sönder precis efter reklamationsrätten gått ut. Typiskt. Hörde av mig till Assist som direkt tog sig an uppdraget. Bemötandet var kanon från första telefonsamtal till inlämning/hämtning. Lämnade in den på morgonen innan jobbet och den var klar till lunch. I och för sig inte det svåraste uppdraget (trasig nätel) men riktigt snabb, bra och trevlig service! Dessutom relativt prisvärt, vad jag vet.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Halmstad?

Maud B
    Maud B: Stora ljusa lokaler, rymliga boxar, stora välhållna hagar. och en bra stämning, med andra ord en toppenanläggning. Hade jag haft häst så skulle jag med glädje stalla upp den där
    Emmeli S
    Emmeli S: Östras har ett stort utbud av goda bröd och kakor
  • Eva-lena K
    Eva-lena K: Han hjälpte oss för många år sen med vår Fälttävlans häst Kung Midas, som idag har fyllt 22år, utan Per hade Midas inte haft en chans.Kan rekomendera Per på det allra varmaste och gör det till mina vänner.
  • Emma C
    Emma C: Helt underbart där. Hon är så duktig på ostar. Hon har verkligen allt!
  • Cai Matias J
    Cai Matias J: Tog bort reklam från min RAV4 och gjorde det galant! Som en ny bil!
    Emil S
    Emil S: Företaget är avregistrerat för moms och F-skatt och finns inte längre.
    Joel B
    Joel B: Ett utmärkt alternativ till Biltema och Kjell. Ligger mycket centralt och har ett brett sortiment.
    Tim V
    Tim V: Lokalen är liten, men det hindrar dem inte från att klämma in mycket grejer ändå. Överallt ligger det nämligen saker i drivor. Det är kul att gå in på ett sånt här ställe inne i en stad, men när hälften av varorna är svåråtkomliga/oåtkomliga, är det nog dags att organisera om lite. De priser som är utsatta är avskräckande för en vanlig Svensson, och det leder också till att man inte gärna frågar om nånting som ligger dåligt till. Skillnaden mellan att gå in här och på andra secondhandställen i Halmstad, är att det inte finns i närheten av lika mycket skräp här, utan allt är av bättre kvalitet. Sist jag var på besök, fanns här t.ex. jättefina teakmöbler, snygga lampor, och diverse fräcka prydnadsgrejer med typiskt 50/60-talsstuk, som jag gärna gick in och bara tog mig en titt på. Troligen det roligaste stället i Halmstad för den som gillar gamla prylar. Åtminstone om man nöjer sig med att titta.
    Christian D
    Christian D: Riktigt god mat och trevlig personal. Flera olika rätter inspirerade av det mexikanska köket. Paj och sallad finns också. Lite högre pris än många andra lunchrestauranger.
  • Nathalie O
    Nathalie O: Vissa delar intressanta i deras koncept och till 99% bra personal. Tyvärr drar en person ner det rejält med att otrevligt bemötande med flera personangrepp som fick mig chockad och ledsen att gå där ifrån. Har inte handlat i butiken sedan dess
    Elina
    Elina: Detta var min favorit affär, men nu har dom ny personal och ny ägare. det var mycket bättre & trevligare förut! :(
  • Carina P
    Carina P: Suck. Ett paket skickades från Halmstad måndag kväll och skulle därmed nå mig i Stockholm tisdag eftermiddag. SMS-avi kom och jag cyklade iväg till ombud 1 för att hämta mitt paket. Något paket fanns dock inte hos ombudet, eftersom DHL hade missat att leverera men ombudet hade felaktigt scannat koden "jag har tagit emot detta paket". Fine, sånt händer. Dock vägrade personalen på ombud 1 att hjälpa mig eftersom "DHL har stängt nu" (17.30), "nej, jag har inget telfonnummer", "du kan väl ringa dem när du kommer hem?". Här tog mitt tålamod slut. Jag ringde DHLs kundtjänst från min mobil när jag stod hos ombudet för att vi skulle kunna reda ut vad som hade hänt medan alla tre parter var samlade. Tydligen har mitt paket av någon anledning fastnat på terminalen, och jag frågade om det var möjligt att få byta ombud eftersom paketet ännu inte var utkört från terminalen än - och om det i så fall skulle försena transporten ytterligare. "Det tror jag ska gå bra, men jag ber någon kontakta dig annars" var det ungefärliga svaret jag fick. Onsdag: Ingen ny avisering. Torsdag: Ingen ny avisering. Ringer DHL igen och får höra att "eftersom jag har begärt nytt ombud tar det tyvärr lite längre tid men imorgon är NOG paketet framme. Vi pratar nu 3-4 dygn för att skicka ett paket mellan Halmstad och Stockholm. Fredag. Suprise - ingen ny avisering. Ringer DHL igen och får reda på att paketet är på väg ut till ombud 2 men att jag nog inte kan hämta det förrän på måndag. Så ja, här sitter vi nu. Det verkar alltså ta en vecka att skicka ett paket inrikes, DHL tycker detta verkar vara helt ok (det är enbart de som har strulat) och ingen har beklagat eller bett om ursäkt. Skicka aldrig med DHL!
    Sven-Erik J
    Sven-Erik J: Vi har köpt ett nytt kök från Demotex. Bra service, bra kvalitet och förtaget har verkligen ställt upp bra. Fanns en lucka som vid leverans hade en defekt, denna blev utbytt inom fyra dagar. Rimligt pris. Kan verkligen rekommendera Demotex. /Sven-Erik
    Stefan B
    Stefan B: Very bad communication, they sold the faulty car with many hidden issues(tpms,airbag,electricity,battery) I even paid extra 5k warranty that should cover most things for 1 year but it covers only diagnostics so all issues went above additional 35k and they didnt pay anything.When I wanted to fix my car they had many excuses and stopped communicating with me in the end, so car still with issues after 4 months. Be careful of this company and better avoid.
  • Anita I
    Anita I: Tyvärr kollade jag inte upp bolaget innan beställning. Betalade, inga varor och inga svar på mail eller telefon /sms. Polisanmälan är nästa steg, och försöka varna andra.
    Robin K
    Robin K: Dryga, ointresserade, otrevliga, arroganta. Passivt aggressiva och dömande säljare. Sämsta upplevelse hos någon firma någonsin. Förstår varför flera andra kunder har lämnat liknande betyg. Slösa ej eran tid här.
    Suad T
    Suad T: Hade tid kl 09.00 är så klar där i tid kl 08.50 och tar emot oss kl 10.05 sämre service har jag aldrig varit med om på en vårdcentral. Dessutom utan att få nån förklaring.
  • Erika B
    Erika B: Jag är GRYMT BESVIKEN och kommer ALDRIG mer sätta min fot på Synsam igen!!! KORT VERSION 👓Jag beställde ett abonnemang och ångrade mig. 👓Det var svårt att säga upp abonnemanget 👓Jag kände mig nästan hånad av personalen när jag hellre ville köpa glasögonen istället 👓Jag fick betala 300 kronor för mycket för synundersökningen än vad jag skulle ha gjort. Kollade med kundtjänst i efterhand. Rekommenderar er verkligen att välja en annan butik när ni ska hyra eller köpa era glasögon!
  • Rolf christer magnus J
    Rolf christer magnus J: Uselt. Anhöriga behandlades respektlöst och nedlåtande av denna "socionom". Häpnadsväckande att någon kommun anlitar detta företag.
    Ingemar A
    Ingemar A: företaget lämnade ett badrum med vatten skador ( rör som släpper ut vatten i bärande konstruktion) företaget vägrar åtgärda detta om vi inte betalar upp emot 80tkr extra . VARNING FÖR DETTA BOLAGET !
    Anna B
    Anna B: Oseriöst företag som hanterar mistore i Sverige. Urusel kundtjänst och konsumentupplevelse.
  • Carl-Johan B
    Carl-Johan B: Köksrenovering inkl golvvärme och golv. Snickaren kom på rekommenadtion av köksfirman. De var initialt trevliga och tillmötesgående. Tidsestimeringen var grovt underskattad och överskreds med många månader. Att köksluckor hängde snett och annat som kändes halvhjärtat utfört har vi haft överseende med men efter några månader började golvplattorna lossna. Snickaren kom efter månader av påtrycking och tittade och konstaterade att något blivit fel och att han skulle återkomma. Sedan dess har jag försökt nå snickaren och VDn för företaget flera gånger per vecka på mobil, telesvar, sms och mail utan att få någon som helst återkoppling. Golvet behöver göras om. Oerhört ansvarslöst och arrogant att inte ens kunna svara.
  • Karl-johan Alexander H
    Karl-johan Alexander H: Dom kan inget om bilar! Sjukt dåliga och otrevliga
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Halmstad?

Jan Bertil Lennart B
    Jan Bertil Lennart B: Fullständig katastrof förstör saker men betalar inte Fanns inte minus