Övrigt i Halmstad

55 rekommenderade övriga företag i Halmstad kommun

• Anna M
    Anna M: Proffsigt bemötande, inlyssnande, reflekterande. En fantastisk bra coachning som verkligen gett mig rätt verktyg att jobba med
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Halmstad?

• Christian P
    Christian P: Deras Ciao Ciao är stands godaste och måste verkligen upplevas! Maten är fräsch och prisvärd. Uteservering ett stort plus! Min nya favoritrestaurang helt klart.
    Louise H
    Louise H: Mycket nöjd med resultatet! Rekommenderar varmt❤️
  • Ahmad E
    Ahmad E: Vi har anlitat Peters proffstjänst till renovering av badrum, kök och byggnation av uteplats! Otroligt tillmötesgående och vettiga killar! Stor kompetens och handlingskraft i ett litet bolag. Rekommenderas starkt!
  • Carl mikael anders G
    Carl mikael anders G: Snabbt och smidigt från första samtal till färdigt arbete. Nogrann och kunnig.
    Maximilian B
    Maximilian B: Tummen upp för utbudet och personalen!
  • Åsa T
    Åsa T: Vilken service!! Alltid hjälpsam snabb och lösningsfokuserad! Bästa verkstan jag haft att göra med!
  • Niclas E
    Niclas E: Bra bemötande och bra massörer 👌
  • Mats H
    Mats H: Vilken service vi fått av Linn! Vi har fått all hjälp man kan tänka sig vid beställning och även under resan. Allt har fungerat perfekt, mycket bra val av såväl banor som boende.
    Vincent R
    Vincent R: Jag är super nöjd! :) Rätt företag att anlita om du vill ha det rent och snyggt till ett bra pris!
    Ulrika M
    Ulrika M: *Jag blir bemött av Paulina på Lynx Hälsa: jag blir sedd, Paulina lyssnar, professionell med sin kunskap bemöter hon mig på ett lugnt sätt och med ett leende man inte kan missa. *Jag var redan påläst om röd ljusterapi när broschen kom i min postlåda, ett samtal med Paulina blev jag övertygad att detta var helt rätt för mig. Jag hade stora förhoppningar och en inre känsla att detta är tidens läkande för kropp och själ. Jag har en kronisk PSTD (Posttraumatisk stressyndrom) och problem med sköldkörteln. Paulina var tydlig och har stor kunskap inom området, gjorde mig trygg och kände att jag skulle kunna prata med Paulina i timmar för hennes kunskap är så lärorik. Jag blev också inbjuden av LYNX Hälsa, på en föreläsning till Fredrik Paulun som förläste om ljusterapi, Paulina stod varmt och hälsade mig välkommen och visade mig vägen. Så intressant att jag rekommendera att läsa boken Ljus Revolutionen med Fredrik Paulun eller gå på hans föreläsning. * Jag köpte omgående ett klippkort på 10 gånger till rödljus behandling och provade även Lymfdränage, då jag har problem med lymfan. Kan säga att jag var så seg och tung i kroppen att jag gick med tunga steg till Lynx för att prova Lymfdränage, vilken upplevelse så skönt och Paulina tittade till mig ett par gånger med sitt lugna och underbara sätt hon besitter. Jag fick även prova på rödljus behandlingen direkt efter, Wow! Efter gick jag hem lättare med ett leende på läpparna, väl hemma gjorde jag ett yoga pass jag inte gjort på länge. Tack Paulina. *Jag köpte också samma dag ett klippkort på 10gånger Rödljus behandling som jag inte skulle vilja vara utan. Jag hade höga förhoppningar att detta skulle leda mig till ett mer lugnar liv och hälsosamt för min kropp. Några veckor efter köpte jag ett klippkort på 10 gånger till. Så låt mig sammanfatta rödljus behandlingen, den lugnar min stress mitt inre, jag kan se en utsidan av mig piggare än på länge, den skiner på ett sätt den inte gjort på flera år. Mitt inre tillfrisknar genom att min stress lägger sig som bomull, stressen den smulas sönder inom mig, släpper taget i mig i små portioner för varje gång jag solar. Känner mig friskare, hjälper mig mot mörkret, inflammationen i kroppen har jag märkt en stor förändring, jag är långt ifrån så stel som jag har varit förut. Jag är helt övertygad att rödljus terapin är läkande för kroppen och kan förhindra åldrandet, både insidan och utsidan. Min erfarenhet hittills har bara varit positiv och till er som inte provat, prova en rödljus behandling ni kommer aldrig att ångra er, detta är så läkande. För mig är detta lika viktigt som kost, träning, den ger oss en stund läkande och energi kick till livet. Vänta inte utan boka idag, jag lovar du kommer känna förändring. Sen är Paulina på LYNX Hälsa i topp klass med sina klinter. Med Varma Hälsningar/ Ulrika Melin
    Lena K
    Lena K: Mycket snabb leverans av maskindiskpulver! Använt detta pulver under flera år med utmärkt resultat, skinande ren disk utan att sköljmedel eller andra tillsatser behövs.
    Gordonas K
    Gordonas K: Fantastiskt trevlig företag som tar oss iväg olika resor i Sverige. Företagen sprider mycket kärlek och är trevlig resa företag seriöst
  • Joel B
    Joel B: Butiken har fått ett lyft sedan de flyttade in i nya större lokaler.
  • Benjamin L
    Benjamin L: Otroligt bra bemötande, mycket noggrann och professionell städning till humana priser. Är kund hos de sedan flera år tillbaka och kan bara varmt rekommendera de till alla som behöver hjälp med städningen. +++++
    Igull B
    Igull B: En bra informationskanal i byn. Uppdateras flera ggr i veckan.
    David
    David: Alltid lika trevligt att gå dit och alltid lika nöjd efteråt!
  • christina F
    christina F: Fantastisk Bostadsrättsförening:-)
  • Ilse C
    Ilse C: Detta företag rekommenderas varmt! Företaget har en gedigen kunskap och sätter alltid kunden i fokus. Företaget är fexibelt och kan även producera de mindre kvantiteterna samt de produkter som kräver mera handgjorda moment.
  • Awara P
    Awara P: hei jeg kommer fron norge och jeg vil byne spile fotball har men jeg trenger en lag som kan trene med :)
  • Elias T
    Elias T: Kul att detta företag finns kvar på marknaden. Efter sommaren 2006 visste inte ägaren om bina kunde producera mer honung eftersom de hade fått nys om att ölbolaget Tre Hjärtans öltunna hade gått sönder och bina drack sig fulla på alkoholhaltig dryck.
  • Mia P
    Mia P: För en stark vilja att lära ut och lyssna på både djur och människor, stor som liten.
    Anna S
    Anna S: Supermysig butik vid lilla torg! Aldrig sett så mycket fint från Lisbeth Dahl nånsin. Hon i kassan hjälpte mig att sätta ihop ett presentpaket som blev perfekt. Presenten blev jätteuppskattad. Kommer handla där fler gånger.
  • Erik B
    Erik B: Trevlig, duktig, trallande tandläkare. Kostar lite mer än riktpriset men det är det väl värt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Halmstad?

Petter K
    Petter K: Min Samsung LCD-tv gick sönder precis efter reklamationsrätten gått ut. Typiskt. Hörde av mig till Assist som direkt tog sig an uppdraget. Bemötandet var kanon från första telefonsamtal till inlämning/hämtning. Lämnade in den på morgonen innan jobbet och den var klar till lunch. I och för sig inte det svåraste uppdraget (trasig nätel) men riktigt snabb, bra och trevlig service! Dessutom relativt prisvärt, vad jag vet.