Övrigt i Ronneby

14 rekommenderade övriga företag i Ronneby kommun

• Lena Marie K
    Lena Marie K: Mycket snabbt och utfört arbete utav vår trapp på framsidan. /Marie och Dan
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ronneby?

• 2 omdömen
    Annemarie J
    Annemarie J: Alltid bra, man går därifrån med fjärilslätta axlar o rygg! Rekommenderas starkt!
  • Anneli G
    Anneli G: Trevligt bemötande och stor kunskap. Kan varmt rekommenderas att lämna bilen på denna verkstad.
  • Lillemor Charlott N
    Lillemor Charlott N: Väldigt trevliga och till mötes gående . Jag fick fantastisk hjälp . Vid bilköp av den blåa Saaben .
  • Claes Ivar G
    Claes Ivar G: En mycket duktig och bra massör, som med humor och stor kunskap och erfarenhet, gör ett mycket bra jobb!
  • Thomas J
    Thomas J: Bra affär med Ronneby Bilcenter!
    Sara H
    Sara H: Kanonbra sångutlärning. Alltid lika roligt att komma tillaka. / Sara
    Eva H
    Eva H: Rekommenderar Eva för hon hjälpte mig med en flyttstädning. Mycket noggrann och fönstrena var mycket fint putsade och det gick snabbt också
  • 2 omdömen
    Camilla
    Camilla: När jag är på besök i Ronneby är Mairo ett återkommande besöksmål. Den här inredningsbutiken har så mycket snyggt - särskilt när det gäller tyger, kuddar och gardiner. Här finns även möbler, lampor och porslin. Butiken är stor och inbjudande med hjälpsam och trevlig personal.
    Ulf H
    Ulf H: Stort sortement och trevlig personal, har bara stängt 4 dagar om året , men lokalen lite tråkig
    Anders L
    Anders L: Katastrof står inte för sinna dåliga produkter som dom har problem med
    Anne F
    Anne F: Köpte en bit av Abbes egna hårdost i Sölvesborg igår på torget. Han skar bort det blå möglet i mitten, så det blev ett stort hål.. Ska försöka hitta bild här för att visa.. Det var ingen stor bit. Kostade 202 kr! Blev chockad! Såg hålet när jag kom hem. Under all kritik. Försökt hitta mobilnr, utan att lyckas! En gång, skdrig mer!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ronneby?

• Felicia S
    Felicia S: Fruktansvärt oseriöst försäkringsbolag! Håll er långt borta från van ameyde! Ingen återkoppling eller information på flera månader.Dom svarar varken i telefon eller på mejl!