Qpaqex:
Sveriges bästa ställe att köpa film på! Här trivs vi som är filmälskare! Helt otroligt bra utbud och priserna är riktigt bra. Hade de bara tagit Amex så hade jag shoppat ännu mer...
Niklas S:
Södra Sveriges bästa skivbutik! Liten men naggande god. Det som inte finns går alltid att ordna och man känner sig välkommen när man kommer dit. Kompakt disk är den gamla sortens skivaffär, en sån där man kan hänga ett tag för att höra ny musik och diskutera plattor med ägaren. Här finns både vinyl och CD. Missa inte denna butik!
Ami H:
I denna skivaffär på Möllan hittar du ett stort sortiment av begagnade vinylskivor. Det går dessutom att göra fynd för den som vet vad han letar efter. Inriktningen på urvalet är modernare industrimusik/rockmusik. Ibland står ett band i ett hörn av lokalen och spelar. En plats att mötas på med andra ord!
Martin J:
Kanske inte den största butiken men dom har sortiment. Företaget som sådant lever upp till förväntan. Tycker det e gött när det spelas musik när man går där o lullar. Kan man tänka sig vänta kan man göra bra kap på både musik och film. Aldrig upplevt det dyrt o handla här. Bra personal som fixar det mesta. Kan ibland ta tid om det är en speciell vara du söker men det är bara normalt.
Sen finns det ju massor med andra prylar; T-shirts, mössor, väskor, väckarklockor ja till och med strängar till gitarrer!
Sammanfattningsvis kan jag rekommendera Skivlagret i Hässleholm varmt!