Vinyl lp i Västra Götaland

Orter i Västra Götaland
Mölndal  (1 st)

Topp 8 företag inom vinyl lp i Västra Götaland

• Christoffer E
    Christoffer E: Världens bästa företag! Här har jag jobbat i 2 år! Bra musik och film till marknadens bästa priser!
  • 7 omdömen
    Hanna B
    Hanna B: Bengans kommer alltid betyda mycket för mig! Alla borde gå dit och skaffa sin skivor. Världens bästa!
  • Marianne H
    Marianne H: Här finner du det mesta i jazz, blues och gamla godingar på stenkaka. CD vinyl stenkakor anno dazumal, även en och annan DVD och VHS. Med hjälp av riktigt kunnig personal får du hjälp att finna allt du letar efter. Fräscht och snyggt och bakom disken finner du gedigen kunskap och trevligt bemötande! Rekommenderas!
    Linnea S
    Linnea S: Lätt Göteborgs bästa skivaffär, helt enkelt för att de har de bästa skivorna.
  • Arvin
    Arvin: Mycket bra utbud, trevlig personal! Däremot är vissa priser lita över gränsen, medans vissa är sjukt billiga! Alltså lite ojämna priser, men annars perfekt!
    Elina E
    Elina E: Jag älskar Bengans. Handlar både i butiken och på nätet. Bra priser och leverensen är alltid kanonbra! Personalen i butiken är kunnig och hjälper alltid till när du letar efter något speciellt. har du inte besökt Bengans på Drottninggatan, ta en sväng dit nästa gång du är i stan!
    H
    H: Pissigt att sätta i system att lura folk på småpengar. Köpte skiva på Tradera som EJ kom och de svarar ej på flertalet mail.
  • 1 omdöme
    Agnetha L
    Agnetha L: Skitbutik helt enkelt.