Allmän förskola i Stockholms län

Österåker  (1 st)
Solna  (1 st)

Topp 8 allmän förskolor i Stockholms län

• Robin S
    Robin S: Toppenhärlig förskola! Bra pedagoger och roliga/lärorika aktiviteter för barnen!
  • Olegas K
    Olegas K: Vi är väldigt nöjda med Amorinen. Barnen känner sig välkomna och trygga.
  • sofia l
    sofia l: En fantastisk förskola! Vår son älskar att gå dit. De har bra aktiviteter varje dag och egen fin innergård. Det bästa är personalen, trevliga och med lång erfarenhet av att jobba med barn.
  • 5 omdömen
    ANNA S
    ANNA S: Jag hade av misstag vänt på två siffror vid betalning av våra syskonbilder tagna på förskolan och tog kontakt med Sofina eftersom det påverkade min möjlighet att ladda ned bilderna digitalt. Fick otrolig service & väldigt trevligt bemötande trots att jag gjort fel. Jag fick inte bara bilderna skickade till mig omgående, dom bjöd också på mellanskillnaden och var otroligt trevliga och tillmötesgående. Är väldigt nöjd med både bilderna, kvalitén och bemötandet. Rekommenderas varmt! 😍
  • 1 omdöme
    Rose-marie Salim L
    Rose-marie Salim L: Skolan har utvecklats klart till det sämre hållet sedan 2020, då förra rektorn lämnade.
  • Akkus K
    Akkus K: Våra barn är ens mest värdefulla därför bör du som tänker på att söka omsorg hos Pysslingen Björken läsa vad jag skriver här på reco. Barnen går runt med bajs i rumpan väldigt länge tills det byts, alltid går runt med snor i näsan som runnit till munnen och har svårt att andas. Ingen av pedagogerna varken torkar eller hjälper samt att de inte får hjälp med att tvätta händerna. Trots att man har lämnat massor med extrakläder i ungens låda så slutar det med att barnet går runt med blöta strumpor eller smutsiga strumpor och byxor som tillhör ett annat barn. Kläder som alltid kommer bort trots att man har märkt med namn klisterlapp. Pedagoger som ryter och skriker till barnen, vid ett tillfälle knuffade en pedagog bort ett barn drog i armen när barnet ville kramas. Varför man ifrågasätter varför ett barn heter Anders och inte Abdulla? Och varför han inte är omskuren. Barn som ligger intill skogen helt ensamma under vintertid då pedagogerna inte har alls koll på dem. Vid flera tillfällen sett barn som försöker öppna grinden och pedagogerna är andra sidan av byggnaden. Tänk om de barnet hade lyckats öppna grinden fly iväg eller att en snusk gubbe/pedofil kidnappar barnet. Rektor Jessica Vingenfeltd har man varit i kontakt med flertals gånger men inget har gjorts. Men har mage att ringa upp och be om att man ska ta bort recension som man skrivit på social media.
  • ANNIKA A
    ANNIKA A: Personalen går på knäna, har en aggressiv ton mot barnen och är helt ointresserade av sitt jobb. Gör allt för att slippa vara med barnen och låter barnen stå ute med 1 personal (medan övriga sitter inne). Såg aldrig 2 av personalen ute på 3 år.... (Bytt fsk nu.)
  • Anna F
    Anna F: Hade min 1-åring här i 3 månader. Sen fick vi nog. Han fick sluta omedelbart efter att de tappat bort honom. Detta vara bara en sak i raden av det som inträffade på denna korta tid. För stora grupper och för få pedagoger. Har inget positivt att delge alls.