Ansiktsbehandling på Östermalm

21 rekommenderade ansiktsbehandlare på Östermalm, Stockholm

• Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Driver du skönhetsklinik i Östermalm?

• Välkomna till min salong!
    Maria R
    Maria R: Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
  • 133 omdömen
    Inan S
    Inan S: Fantastiskt professionella. Jag har aldrig varit så nöjd och då har jag varit på väldigt många ställen! De är väldigt trevliga och familjära och det i kombination med den höga kvalitén de erbjuder gör att jag aldrig kommer att gå någon annanstans!
  • 52 omdömen
    Yasmin Ö
    Yasmin Ö: Ansiktsbehandlingen skräddarsyddes och hon var så noggrann lugn och säker på sitt jobb fick massor tips och blev en super härlig stund! Tack
  • 47 omdömen
    Agata L
    Agata L: Jessica gör de finaste fransarna och naglarna. Trevligt bemötande i fräscha lokaler som ligger centralt.
  • Sanne W
    Sanne W: Superduktig tjej som verkligen kan sin grej! ❤️
  • 50 omdömen
    Hanna K
    Hanna K: Bästa Elita på Skin Agency🙌🏼
  • 61 omdömen
     viktiria R
     viktiria R: Behandling av glabella/ 5 juli 2018 Alexandra träffade mig i hallen, presenterade sig, berättade om behandling, hur går det till, vad ska jag förvänta mig. Behandling gick smärtfri för min del, inga blåmärke heller. Efter 4 veckor är det tydligt, synligt förbättring, ska gärna försätta behandlingen hos Alexandra. Absolut rekommenderas.
  • 39 omdömen
    Eva Alexandra C E
    Eva Alexandra C E: Superhärlig ansiktsbehandling, Moa berättade vad hon använde och vad produkten gjorde med huden vilket jag tycker är väldigt intressant. Fick även med prover hem för att testa innan köp. Huden känns som ny! Rekommenderar Moa!
  • 129 omdömen
    Ida T
    Ida T: Salong Tid ger alltid ett väldigt professionellt intryck. Man blir också bemött med värme och känner sig alltid ompysslad när man går därifrån. Jag har både permanentat och klippt frisyr där, och blivit mycket nöjd med båda delar. Jag har också blivit rådd till fortsatt hantering av respektive frisyr med mycket tillfredsställande resultat. Jag är glad att jag valt att gå till Salong Tid för att ta hand om mitt hår.
  • 118 omdömen
    Penny G
    Penny G: Mycket trevlig och kunnig personal.
  • 38 omdömen
    Omnia A
    Omnia A: Jag hade inga förväntningar alls i början. Dock är personalen jätte trevliga och är så hjälpsamma. De försöker deras bästa att nöja mig och är förståeliga ifall vissa saker händer. Frågar alltid ifall jag behöver något att dricka eller om jag behöver något att äta innan behandlingen. De har ändrat sättet jag ser på läkare och har hjälpt mig igenom så mycket. Är jätte tacksam.
  • 34 omdömen
    Eva Mathilda Gregersdotter J
    Eva Mathilda Gregersdotter J: Alltså wow!! Så ödmjuk och informativ personal! Kände mig superlugn och trygg. Fick väldigt bra info både innan och efter min behandling också.
  • 11 omdömen
    Marie S
    Marie S: Caroline skapar en förtroendeingivande och professionell atmosfär genom att vara inlyssnande och genom att vara informativ i sin kommunikation. Klinikens ljusa, välkomnande och varma miljö bidrar till en behaglig behandlingsupplevelse. Jag ger min varma rekommendation för behandling hos Caroline.
  • 12 omdömen
    Kajsa K
    Kajsa K: Gjorde tandblekning och blev supernöjd med resultatet, Fantastisk och duktig personal!
  • 8 omdömen
    Jadzia L
    Jadzia L: Mycket professionella bahandlingar. Eva har mycket kosmetologisk och även medicinsk kunskap. Trevlig och vänlig personal. Ordnar extraordinary tid vid behov. Jag har alltid varit super nöjd med La Vida kliniken.
  • Tina P
    Tina P: Oerhört trevlig och kunnig. Kände mig väldigt avslappnad och litade till 100% på Elena. Hon vet vad hon gör!
  • ANGELINA B
    ANGELINA B: Superproffsig klinik. Rekommenderar alla att gå hit!
  • 10 omdömen
    Anna T
    Anna T: Seriös kedja med legitimerad och kompetent personal! Behaglig och avstressande miljö med ett naturligt resultat. De lyssnade till mina behov
  • 3 omdömen
    Susanne E
    Susanne E: Här får jag alltid ett varmt bemötande. Med lyhördhet och naturlighet i fokus så känns det alltid tryggt att göra behandlingar hos dig. Uppskattar mkt konsultationen där vi gemensamt gått igenom en behandlingsplan för att uppnå ett bra resultat.Nöjd med alla behandlingar du gjort och de hudvårdsprodukter du rekommenderat mig.
  • Driver du skönhetsklinik i Östermalm?

• 1 omdöme
    Jessica Q
    Jessica Q: Pia ger helt fantastisk ansiktbehandling! Rekomenderat till alla mina vänner och kollegor!