Maria N:
Apoteket är ofta en klart underskattad affär. Man behöver verkligen inte vara sjuk eller har någon konstig åkomma för att bli ursäktad att handla på apoteket. Här finns allt det som hemköp i Ryd saknar; hudvård, tandvård och annat gott för kroppen.
Maja N:
Butiken är välsorterad och personalen är mycket trevlig och kompetent. De borde ha öppet till längre än klockan 18, åtminstone till 19 tycker jag.
Johan W:
Var inne och skulle hämta ut ett recept i påskhelgen och jag har aldrig möt mer otrevlig och oförskämd personal! När jag står i kön, ser/hör jag att det är en äldre dam som inte förstår kösystemet vilket gör att hon missar sin tur. Då istället för att försöka hjälpa henne säger personalen att hon får ta en ny lapp! Den äldre dam försöker förklara men personalen, kör bara över henne med en riktig översittar attityd! När jag försöker hjälpa till börjar personalen nästa skrika på mig och springer och hämtar en lapp där hon minsan har rätt. För kö reglerna har Apoteket Ab bestämt.
Att det inte finns mer flexibilitet/förståelse från Apoteketspersonal får mig att rysa.