Chris H:
Vi bokade dem för en viktig kväll med våra kunder - och blev riktigt nöjda. DJ:n var lyhörd för stämning och musiksmak och höll igång dansgolvet hela kvällen. Gästerna hade en kanonkväll!
Tony G:
Har bara bra saker att säga om bREAK THE NORM. Mycket kunniga och proffsiga. Kolla gärna in Jonathan Ojedas (Han som driver företaget) hemsida på: http://jonathanojeda.com
Linda E:
Växt upp med denna dåvarande teatergrupp med många skratt och det var verkligen värt att se dessa stollar med sina föreställningar.Uppträdde mycket på skolor och dylikt,och inte en ända gång har man gått därifrån utan ett leende på läpparna.Har ni aldrig sett eller hört talas om dom så har ni verkligen missat något:)
Dan Henning A:
Hej!
Vid ditt besök på Björnbo så köpte jag två skivor av dig "ohört". Det var magiskt när vi lyssnade,hel-
gjutna personliga kompositioner med en touch av Rota/Piazzolla, en slags kammarjazz, underbara solister, mer av detta.
mvh Dan Axén
Mahmoud O:
Kan varmt rekommendera Haris Velic , som med trygg hand hjälpte oss med försäljning av vår lägenhet i Västerhaninge. Både otroligt proffsig och engagerad och ett väldigt smidigt samarbete. Snabb med återkoppling och otroligt kompetent rådgivare. Kunde inte ha valt en bättre mäklare eller fått en bättre upplevelse av en bostadsaffär. Stort tack.
Kal R:
Jag beställde till min 33-årsfest en fiskmelodi med framförande. Jag hade valt instrumentalt abborrtema. När sedan företagets representant framförde fiskmelodin på min fest var det nästan ingen av gästerna som uppfattade den som abborranknuten alls. De flesta associerade till braxen eller id. Någon trodde att det handlade om helgeflundra. Visserligen var låten fin men den var ju inte det jag hade betalat för. Dagen efter gick jag till företagets filial på min ort och fick träffa chefen för hela företagets reklamationsavdelning som råkade befinna sig där just när jag kom dit. Hon ögnade bara hastigt igenom partituret och avfärdade mitt klagomål med att påstå att det var tydligt att det rörde sig om en abborre, fast förklädd. Jag har funderat på att vända mig till ARN. Ofta räcker det nog med en anmälan för att företaget ska få kalla fötter (eller är jag för optimistisk då?).
Birgitta B:
Engagerades för aktivitet på en konferens för 300 personer. Ledde först hela gruppen i körsång, därefter uppdelade i 4 körer - Suveränt - så superproffsiga!
Emma K:
Ett av mina absoluta favoritföretag det Jonas inte kan fixa GÅR inte att fixa!
Köper all min DJ-utrustning här och har fått mycket personlig hjälp och han har även varit ett mycket bra bollplank när jag behöver bestämma mig för nya produkter och/eller funktioner. Alla som gått från vinyl till CD vet vilket helvete det kan vara i denna mörka värd utan kärlek och standardisering på digitala format! Jonas är min ängel i mörkret!
The R:
Kim Ikonen är en otroligt professionell makeup artist som vi använt till flera mode- och artistfotograferingar. Hon är alltid väl förberedd och kan hår, makeup, teater och film väl. Hon ligger högre prismässigt än en amatör men levererar på högsta nivå!
mer info på www.roofhangers.com
Anja:
Fantastiska guider, trevliga, serviceinriktade och massor med glimt i ögonen :-) Jag är ett rysarfan och vandringen är mer historisk än skrämmande... hade jag blivit minsta skrämd hade jag gett full pott. Dock värd varenda öre och en mycket bättre present än t ex en ballongtur som aldrig blir av pga dåligt väder. Lite halvtaskigt väder passar bra på en spökvandring.
Annika T:
Gick förbi här en gång efter jobbet och blev lite nyfiken på Blå Lotus med tanke på att man har gått förbi butiken en massa gånger.
Man fick ett varmt mottagande av kvinnan i butiken och vi snackade i ca 15 minuter om ditten och datten. Och blev väldigt nyfiken på att göra en aurabild på Blå Lotus. Väldigt intressant om aura tolkningar och kvinnan i butiken var väldigt kunnig i det området.. Kan tipsa om man vill ge bort något i present så kan det här vara ett alternativ istället för den tradiotionella vasen!!
Eva L:
Här är priserna höga. Under min tid som kursdeltagare berättade ägaren och sångpedagogen flera gånger att man visserligen betalar ett högre pris än på många andra sångkurser/körer - men man slipper engagera sig i uppgifter som marknadsföring och biljettförsäljning. Det hindrade henne inte från att senare säga att var och en skulle sälja fem till tio biljetter, till ett styckpris om 200 - 240 kronor. Det gick att få dispens, men om man inte själv gjorde invändningar så förväntades man sälja biljetter, trots löfte om motsatsen. Och kurspriset sänktes inte för biljettförsäljarna. Så mitt råd är att man tänker sig noga för innan man anmäler sig, om man tycker att det är riktigt roligt att sälja fem till tio biljetter till vänner, släktingar och bekanta när Opus Norden ska ha ett sångframträdande ett specifikt datum. Och därtill betala ett väl tilltaget pris för själva kursen i körsång.
Lars F:
Mazérska Kvartettsällskapet utgörs av en samling rara, trevliga människor! Deras ambitioner är att på så kort tid som möjligt riva av så många av kammarmusikens pärlor som möjligt... Deras spel uppväcker de stora Mästarna, som vid åhörandet vrider sig, i sina gravar. En stark rekommendation för det sociala umgänget! En klass 4-varning på den 4-gradiga skalan för spelkvalité!