Johan J:
En affär mest för den insatte.
Allt inom fantasylitteratur och ett stort utbud av SF-böcker, Manga och ett välavvägt urval av moderna brädspel och rollspel. både svenskt och utländskt. Mycket välskött firma med kompetent och kunnig personal, skickar ut kataloger till stamkunder och tar upp beställningar på de grejer de inte har inne. det bästa stället för en inte så insatt förälder eller vän som försöker hitta något på önskelistan, hjälp ges.
Psuedo N:
Förvisso rekommendabel bokhandel. Om böcker är viktigt.
Utmärkt, prima. Blev texten för lång nu, eventuellt, ja. God stämning. Miljöbeskrivning utgår. Prisvärt, jo.
JOHANNA L:
Köpte en drömfångare via nätet. De skickade den direkt och gav värdefulla tips och råd i samband med beställningen. Känns som att detta är butiken med det där lilla extra.
Aure I:
Så otroligt mysig affär med jättebra utbud och priser. Tidigare var jag med i deras bokcirkel för unga och var verkligen nöjd med den. Det var otroligt förmånlig med bra, kända böcker och desutom fick man vid bokcirkelns slut en bok.
Victor F:
Dolores serier har de mesta inom serietidningar och nördkultur. En stor samling av det konstigaste man inte visste att man vill ha förrän man ser det. Utbudet går inte att förklara utan ett besök krävs för att man ska inse allt de har att erbjuda.
Anders K:
Bra företag på helt rätt ställe. Stort utbud av den litteratur jag söker och riktigt trevlig personal. Ni som läst andra recensioner jag skrivit inser att personlig service är typ viktigast för min bedömning. Och här är den bra!
Hans G:
Trevligt bemötande, bra service, personalen gör alltid sitt bästa för att hjälpa till. Den lilla prisskillnaden mot nätbutiker kompenseras flera gånger om av goda servicen.
Tekla A:
Liten bokhandel precis intill Seven-Eleven vid Mariaplan. Min favoritbokhandel i stan. Ge det en timme och du har skummat hela butiken, och garanterat hittat nåt kul. Här gör jag ett snabbstopp innan alla kalas = presentinköp... ;-)
Tobias S:
Bokia Alingsås i sig hade fått en 3:a, men då deras sidobokhandel för barn (som ligger tvärs över torget) är så suverän med personal som verkligen brinner för detta blir genomsnittet en 4:a. Väl värt ett besök!
Sandra N:
Bra läge för att bara springa in o köpa en liten bok när du känner för det. Skönt med korta väntetider i kassan, många titlar, men minus för att lokalen är liten. Ok personal.
Elin N:
Vill du handla där det inte finns någon servicekänsla eller vänligt bemötande är detta stället för dig! Nu får denna bokhandel 1 av 5 recocirclar, för jag kan tyvärr inte ge den noll....