Vi har lång erfarenhet av badrums- och köksrenovering. Gör även servicejobb inom VVS och bygg. Certifierad Säker Vatten. Välkommen!
Thomas T:
Har anlitat det här företaget och dess ägare vid ett flertal renoveringar, dom har alltid gjort ett lika bra jobb oavsett om det gällt högt ställda krav på badrum som mindre jobb i sovrum. Dom har gjort allt från golv till tak i vårt hus med mycket stor noggrannhet. Vi har anlitat andra företag vid renoveringar i tidigare projekt men efter att kommit i kontakt med GS Badrum så är det dom ända vi och våra vänner anlitar!
Dom håller vad dom lovar och ett stort plus är att dom är trevliga och alltid lämnar arbetsplatsen i ett mycket välstädat skick! Precis som man förväntar sig men tyvärr är ovanligt när det kommer till andra företag i branschen.
Rekommenderas mycket varmt!
Med vänliga hälsningar / Thomas i sin nyrenoverade villa!
Tomas Å:
Varning!
Denna lurendrejare har fuskrenoverat min svärmors badrum med fuktskador som följd. Inget ansvar efter detta. Elektriker som anlitats av honom är INTE behöriga och kopplar el i badrummet utan korrekt jord med strömförande armatur som följd!!! Rena Kalle Anka-företaget. Kontrollera Anders Lundqvist själv och hitta konkurs samt STORA skulder. Använd ratsit.se eller annan kreditkontroll. Låt dig inte luras av skönskrivningarna här! Allt detta är väl dokumenterat.