Kjell S:
Jag har kant Mats i 20 ar, den basta och arligaste som finns, gor alltid affarer med han,dar finns alla bilmodeller som du letar efter.billigt och bra bilar, aven nya, staller alltid upp
Anders Mikael L:
Jag skulle INTE rekommendera någon att köpa bil av Bilgruppen i Falun!
De lämnar ingen garanti på bilar de säljer, de säljer obesiktade och fusklagade bilar! De tar vatken ansvar eller hjälper kunden när man påvisat att bilen är i sämre skickän vad som utlovas!
Fick betala många tusen i reparationskostnader, då bilen var i betydligt sämre skick än vad som framgick av den obefintliga varudeklarationen! Hade lämnat ännu sämre brtyg om det vart möjligt!
Jag kan INTE rekommendera någon att köpa bil av denna firma!
Magnus anders gunnar B:
Från första kontakten kände jag en trygghet i bemötandet. Magkänslan var att detta var en seriös bilhandlare som värnar sina kunder och vill ta ansvar. Det finns många fula fiskar i branschen men det här var en positiv upplevelse. David svarade på mina frågor angående bilen jag var intresserad av och vi hade även en bra och realistisk diskussion om ett eventuellt inbyte. Jag hade en bit att åka ( 35 mil ) och eftersom det till slut blev ett köp utan inbyte så fick det bli med tåg. Bilen motsvarade helt förväntningarna och det blev ett köp. Jag erbjöds en tilläggsgaranti som gäller under två år. Kostade 4000kr men täcker i princip allt som kan hända med en bil, mekaniskt som elektriskt. Jag har nu haft bilen en vecka och jag är mycket nöjd. Jag kan varmt rekommendera Fordonsgallerian i Borlänge och skulle gärna köpa bil där igen.
LISSY R:
Väldigt nöjd! Mycket trevlig och tillmötesgående säljare. Bra priser och väldigt bra service. Hjälpte mig som student att kunna få köpa en vettig bra familjebil till bra pris. Han bytte in min gamla bil och gav mig otroligt bra pris för den så att jag skulle kunna köpa en vettig bil, så tacksam! Även efter köpet så är han fortfarande lika vänlig och hjälpsam. Hjälpte mig att smörja upp broms på bilen m.m helt utan kostnad. Jag är väldigt nöjd med att äntligen hittat en seriös bilsäljare! Min erfarenhet, lite mindre firma = mycket bättre kundfokus. Åter igen, tack!
Kirstie F:
En helt ok bilverkstad med bra personal. Samma gäller försäljningen. Ibland saknar man kvinnliga bilförsäljare å reparatörer i branchen, så äv här.
Peter A:
köpte nyligen en Nissan Qashgai 2008 av Bilgruvan och efter överenskommelse så besiktade dom bilen innan försäljning.
bilen hade några mindre fel som dom åtgärdade utan problem och jag fick även välja min verkstad där jag bor (ca. 13 mil bort).
efter ca. 40 mils körning så började den misstända och efter kontakt med Bilgruvan så kom vi överens om en bra lösning även på det problemet!
mycket nöjd med kontakt och service på Bilgruvan. rekommenderas!
Björn Lennart P:
Skrivs ett och annat om denna firman men jag köpte en grävare för 100,000:- av honom och den kom och blev levererad som den skulle och den var i bättre skick än jag förväntade mig så jag kan bara säga gott om Marcus och hans firma. Så mången tack för affären och med denna affären i ryggen skulle jag göra fler affärer med honom. Mvh Björn
mmmmmmmm m:
Urusel verkstad och plåtverkstad. Har haft min bil inne flera gånger och blivit lika besviken varje gång. Reparationer som inte utförts på ett korrekt sätt, nedsmutsad inredning, bristfällig montering av delar etc etc.
Inte nog med det, personalen är arrogant och är inte speciellt serviceinriktade.
Aldrig att de får röra min bil igen!
Carl Oscar Erik T:
Bilservice tar inte ens fel seriöst.
Tas inte på allvar utan bevis att något är fel när man lämnar in den. Ha video bevis annars hittar det på olika teorier att man själv gjort fel. Det vet själva inte vad det säljer i butiken när det själva försökte ge förslag på orimlig lösning att ladda 12 volts batteri hemma på en ny köpt bil.
sami s:
Jag bokade en beg bil för en visning och försäljning 2dagar i förväg och skulle därmed resa upp till företaget och titta och provköra bilen. Det fanns även med en inbytes bil i affären. Redan nästkommande dag och dagen före mitt bokade besök och värdering av inbytes bil kommer ett SMS om att bilen är såld!? jag blir förbannad och menar att vi har bokat och de ej kan sälja bilen till någon annan! De menade tvärtom och sa att de hade all rätt. De kanske de har men det gör det ej mindre irriterande att boka en bil och planera köp för att dagen innan affär få ett litet SMS med meddelande om att bilen är SÅLD! Det är inte ok.
Sofsah 0:
Köpte nyligen en begagnad bil från företaget. Bilen var inte städad och ingen översyn av bilen hade gjorts. Instruktionsboken hittades under förarsätet tillsammans med glasspinnar och chokladpapper. Försäljaren själv visste inte alls var den kunde vara. Företaget utlovade dessutom mer i annonsen, som sedan inte medföljde vid köpet. Bara en massa krångel. De håller sig inte till lagen om en bilförsäljares skyldigheter. Funderar på ARN.